duminică, 29 octombrie 2023

LUMINILE LUMII SUNT PE CALE SĂ SE STINGĂ - Carbonia, 22.10.2023

 Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi și lumea-ntreagă.

Domnul spune: Rugați-vă, o, oameni, rugați-vă! Spuneți-Mi "Da"-ul vostru, Eu aștept cu dragoste nerăbdătoare să aud fiat-ul vostru către Mine! Întoarceți-vă la Mine, o, oameni, îndepărtați-vă de rău, timpul va fi cumplit pentru cei care nu se vor fi întors la Mine.

Preasfânta Fecioară Maria spune: Iubiți fii: Eu sunt dulcea Mireasă a Duhului Sfânt, vin să vă anunț intervenția Mea pentru mântuirea sufletelor! Iată-mă la voi, iubiți fii. Ca la FATIMA, vin din nou să vă cer convertirea inimii, vă implor să vă întoarceți la Cel care v-a creat și vă iubește atât de mult.

Luminile lumii sunt pe cale să se stingă: doar lumina Iubirii va străluci în inimile celor care au urmat Iubirea Eternă.

Domnul spune: Deja trâmbițele sună în afara zidurilor Ierusalimului: o armată de soldați este gata să pătrundă în el, vor mânui sabia, își vor măcelări proprii frați...

Este războiul care se prefigurează în Israel: este sfârșitul vremurilor vechi.

Ierusalimul se va ridica din nou, Eu însumi îi voi ridica zidurile! Nimeni nu va mai putea să îl distrugă.

Copii ai Ierusalimului: iată, Regele vostru se întoarce! Respirați: calvarul vostru s-a sfârșit.

Cerul se deschide pentru fiii lui Dumnezeu! Înțelepți ai Cuvântului Său, ei vor intra bucuroși cu cântece de bucurie și de victorie!

Priviți Templul Sfânt al lui Dumnezeu! Desfătați-vă de Frumusețea Lui și bucurați-vă de cântecul Iubirii Lui pentru voi! Veți fi mângâiați veșnic în El și vă veți bucura de Toate ale Sale. Legea lui Dumnezeu va domni în inimile fiilor Săi și niciodată păcatul nu va mai găsi locul în ei.

Noua linie de sânge este protejată în Dumnezeu, sfântă în Cel Sfânt!

Pacea și bucuria vor fi veșnice în Pântecele Celui Etern.

Amin!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/10/23/le-luci-del-mondo-stanno-per-spegnersi/

Un comentariu: