miercuri, 25 octombrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 15 și 16 octombrie 2023

 DUMINICĂ, 15 OCTOMBRIE 2023

Repostat: Singurii Mei mesageri, 29 IUNIE, 2021

"Copiii Mei, o perioadă dificilă este peste voi, când se vor întâmpla multe lucruri pe care nu le înțelegeți și de care nu vă bucurați. Trebuie să vă străduiți să îndurați și să continuați să Mă reprezentați pe pământ, căci mai sunt încă suflete pierdute pe care doresc să le salvez și voi sunteți martorii Mei acolo. Răsplata voastră va fi foarte mare pentru acest lucru, deoarece disconfortul va abunda.

În aceste vremuri, pe măsură ce apar schimbări și vă doriți vremuri mai fericite, lăsați emoțiile deoparte și faceți munca la care sunteți chemați pentru a vă termina sarcinile și pentru a vă întoarce acasă la Mine, căci tot ceea ce stă între voi și cer este treaba neterminată a sufletelor pierdute.

Singura lor speranță sunt Eu, iar singurii Mei mesageri sunteți voi. Rămâneți neclintiți, încingeți-vă coapsele și terminați cursa care vă stă înainte. Rămâneți tari."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=631355029160860&set=a.403808015248897

LUNI, 16 OCTOMBRIE 2023

Repostat: 30 de zile de jihad al morții, 22 iunie 2019

"Copiii Mei, se apropie un eveniment care îi va îngrozi pe locuitorii Americii. Acest eveniment nu vine de la Mine, deși unii vor pretinde că așa este. Țineți minte că v-am spus acest lucru, pentru că dușmanul va încerca să vă întoarcă împotriva Mea cu el.

Dușmanul Meu a planificat o perioadă prelungită de teroare pentru poporul american. Voi folosi aceste evenimente pentru a-i atrage la pocăință pe oamenii care nu Mă cunosc. În această perioadă, zi după zi vor avea loc atacuri teroriste în America.

Ți-am spus că dușmanul este deja în interiorul granițelor tale, America. Ei vor lovi printr-o serie de atacuri coordonate care vor dura multe zile și va lua multe vieți. Scopul lor este o vărsare masivă de sânge. Ei cred că Mă onorează prin acțiunile lor, dar nu este așa. Ei îl onorează doar pe dușmanul Meu.

Mulți dintre ai Mei vor fi uciși în aceste atacuri. Multe vieți nevinovate vor fi luate. Nu vă temeți, doar să știți că, dacă nu vă aflați printre ei, Eu încă mai am de lucru pentru voi sau sunteți rafinați în Mila Mea în timpul care v-a rămas, și urmăriți acest lucru.

Pregătiți-vă, copiii Mei, căci femeia este în chinuri și sfârșitul nu este departe. Durerile nașterii devin mai apropiate și mai intense pe măsură ce timpul avansează spre sfârșit. Nu va fi nicio pauză în travaliu, ci doar o creștere.

NOTĂ: Cred că Jihadul celor 30 de zile de moarte este planificat pentru un sezon de Ramadan (această parte este doar sentimentul meu, nu este vorba de faptul că Domnul a spus că se va întâmpla în timpul Ramadanului).

Va include mulți agenți și multe celule adormite."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=631887375774292&set=a.403808015248897 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu