vineri, 27 octombrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 17 și 18 octombrie 2023

MARȚI, 17 OCTOMBRIE 2023 - Cel mai mare pericol

"A sosit o perioadă de mare pericol pentru toate națiunile. Copiii Mei, această perioadă grea va fi dificilă pentru voi, dar acum sunteți aproape de întoarcerea acasă. Nu disperați.

În acest timp, dușmanul Meu umple inimile tuturor celor care îi aparțin de o mare ură față de poporul Meu. El va lansa atac după atac, atacuri de tot felul împotriva tuturor celor care Îmi aparțin, în încercarea de a vă constrânge să renunțați la credința voastră în Mine. Acesta este cel mai mare pericol, ca voi să abandonați credința în Mine, pentru că atunci îi veți aparține lui pentru a face ce vrea, și el nu are nici dragoste, nici milă pentru voi.

Pregătiți-vă inimile să Mă asculte în continuare, indiferent de circumstanțe, indiferent de schimbări, poporul Meu, căci cei care rezistă până la sfârșit vor fi salvați și aduși acasă la Mine. Cei care se întorc la păcat și se îndepărtează de Mine vor fi dați în mâna dușmanului."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=632449492384747&set=a.403808015248897

MIERCURI, 18 OCTOMBRIE 2023 – Rămâneți puternici

"Copiii Mei, vă confruntați cu multe bătălii în timpul care vă stă la dispoziție. Bătăliile pe care inamicul le aduce, și pe care le puteți vedea, și bătăliile pe care el le aduce și pe care nu le puteți vedea.

Dintre bătăliile pe care nu le puteți vedea, cea mai mare va fi aceea de a renunța la credința voastră în Mine atunci când nu pot răspunde la rugăciunile pe care le rostiți. Când condițiile se vor înrăutăți, el va încerca să vă facă să vă întrebați de ce M-ați slujit dacă nu vă eliberez. Când nu pot răspunde rugăciunilor voastre, va încerca să vă facă să credeți că v-am abandonat. Când sunteți în mare pericol, el va încerca să vă facă să credeți că ați crezut într-un dumnezeu imaginar.

Nu-i cădeți pradă, căci cel pe care îl caută este chiar sufletul vostru, iar destinația voastră eternă depinde de felul în care veți răspunde.

Dacă sunteți puternici în Cuvântul Meu, puteți să-i răspundeți cu ușurință citindu-l. Dacă nu sunteți, mustrați-l în Numele Meu și îndepărtați-i gândurile. Faceți acest lucru continuu.

Rămâneți puternici pentru Mine, vă întoarceți acasă".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=633033712326325&set=a.403808015248897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu