sâmbătă, 28 octombrie 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 19 și 20 octombrie 2023

 JOI, 19 OCTOMBRIE 2023 - Spiritul fricii

"Copii, una dintre cele mai mari bătălii pe care le veți purta în această perioadă este lupta împotriva Spiritului Fricii. Frica este trimisă pentru a vă face să vă înspăimântați și să vă văitați în loc să stați cu curaj în picioare pentru Mine. Nu Eu am trimis Spiritul Fricii ca să vă intimideze, ci dușmanul vostru, așa că luptați împotriva lui.

Să știți că timpul vostru pe pământ este foarte scurt acum, dar va fi o mare intensitate a luptei în timpul care v-a rămas. Decideți acum cum veți răspunde. Cercetați-vă inima, puteți sta cu curaj în Numele Meu în fața torturii, în fața morții? Gândiți-vă la aceste lucruri și decideți.

În timpul care v-a rămas, locuiți pământul pentru Slava Mea. Arătați o mare milă față de alții și o mare milă vi se va arăta și vouă, căci Eu o voi rândui. Străduiți-vă să fiți mai mult ca Mine cu fiecare clipă și timpul vostru acolo va fi scurtat, ca să nu vedeți ororile care vor veni.

Eu v-am avertizat de mult timp despre acest timp și v-am spus ce trebuie să faceți."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=633580492271647&set=a.403808015248897

 VINERI, 20 OCTOMBRIE 2023 - Un război teribil

"America va intra în război. Acest război va fi un război teribil, cu mari pierderi de vieți omenești. Vor fi multe distrugeri. Multe dintre cele mai mari orașe ale Americii vor fi complet distruse. Ele nu se vor mai ridica din nou. America nu se va ridica din nou. Locuitorii Americii vor cutreiera străzile în căutare de hrană.

Pregătiți-vă inimile, copii, pentru că timpul despre care v-am vorbit este peste voi și ceea ce a fost rânduit nu va fi oprit. Aceste lucruri trebuie să se întâmple pentru ca Eu să vă pot chema acasă la Mine. Pregătiți-vă sufletele pentru întoarcerea voastră acasă și ocupați-vă de treburile Mele pe pământ.

Conduceți sufletele la Mine și dați mărturie despre tot ceea ce vedeți despre Mine. Dacă le veți arăta milă în acest fel, Eu voi arăta milă față de voi. Faceți parte din Renașterea recoltei Mele finale, pentru că răsplata voastră va fi foarte mare aici în ceruri, dacă veți fi.

Nu toată speranța este pierdută. Veți vedea distrugere, veți cunoaște durerea, dar în scurt timp vă veți întoarce acasă și aici nu există tristețe. Există doar bucurie. Atunci toată durerea și suferința de pe pământ vor fi în urma voastră."

https://www.facebook.com/photo?fbid=634114572218239&set=a.403808015248897

Un comentariu:

  1. Domnul meu si Dumnezeul meu! Iti multumim pentru iubirea Ta! Ajuta-ne sa-ti ramanem fideli pana la moarte! Vino Doamne Isuse si elibereaza-ne! 🙏

    RăspundețiȘtergere