marți, 9 ianuarie 2024

ÎNTUNERICUL ESTE APROAPE! – Carbonia, 03.01.2024

Protejați-vă casele... așa cum Eu poruncesc! Sunt ultimele zile care se vor mai petrece în aceste condiții, acum lucrurile se vor precipita ...

Mâna Mea este deja asupra voastră, o, oameni împietriți de răutate, slujitori ai satanei! Aveți milă de voi înșivă, pregătiți-vă pentru Marele Eveniment.

Dumnezeu este Unul și "Unul" este Cuvântul Său! Pregătiți-vă!

Întoarcerea Mea este anticipată: voi folosi Milostivirea Mea Sfântă asupra celor care M-au ascultat și s-au pocăit! M-am săturat să fiu trădat. Preoții Mei se complac în confort... și-au pierdut credința, Îmi lasă turma în voia sorții, urmează ideologii false... și se chinuie pentru a avea tot mai mult; au devenit desfrânați, nu mai sunt atenți la Mine... la jurămintele lor preoțești! Ceea ce este "sacru" este lăsat deoparte ... tot ceea ce este profan este înălțat.

Milostivire! Milostivire! Milostivire! V-ați vândut sufletul diavolului: l-ați preferat pe el în locul Meu! Pentru o amărâtă monedă de argint... ați vândut "din nou" pe Dumnezeul vostru, pe Regele vostru.

Se ivește o nouă zi: sunt zorii unei noi vieți! Voi aprecia căința voastră ... dacă veniți la Mine cu inima căită.

Ajunge! Ajunge cu totul, această generație a atins fundul, păcatul are binecuvântarea acestei Omeniri perverse.

Dintr-o dată totul se va opri și ... nimic nu va mai fi ca înainte.

Ați luat măsuri pentru lucrurile pe care Eu vi le-am sugerat?

Cei care au acceptat chemările Mele pentru mântuire vor fi în siguranță.... În timp ce....aceia care au batjocorât Cuvântul Meu vor intra în coșmarul morții!

De aceea vă îndemn să vă grăbiți: întunericul este aproape!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/01/05/loscurita-e-alle-porte/

Un comentariu: