vineri, 12 ianuarie 2024

SE DESCHID UȘILE NOII ERE – Carbonia, 07.01.2024, ora 8:45

Puneți inimile voastre în Preasfânta Mea Inimă și veți vedea minunile lui Dumnezeu în voi.

Preasfânta Maria, Mireasa Fecioară a Duhului Sfânt, își anunță sosirea iminentă în casele copiilor săi!

Este timpul răscumpărării! Totul este pregătit pentru provocarea finală! Satana pune stăpânire pe oameni, în seducția sa îi testează.

Iubiți copii: eliberați-vă din situația de moarte! Reveniți-vă în fire! Dumnezeu așteaptă convertirea voastră, întoarcerea voastră la El ...

În Imensitatea Sa veți intra pentru a vă bucura de Totul Său. De aceea, vă invit la transformarea inimii voastre, pentru a fi gata de luptă. Adăpostiți-vă ... revenind la Isus: alegeți-L pe El, scutul și mântuirea voastră! Nu vă fie teamă să vă întoarceți la El! Apărați-vă viețile, o, oameni, alegeți să trăiți, nu să muriți.

Pregătiți-vă! Timpul durerilor a început ... cerul deja se întunecă; urletul demonilor va invada Pământul; le veți auzi clănțănitul dinților, va fi plâns și durere pentru cei care sunt departe de Domnul Dumnezeu.

Ne aflăm la sfârșitul unei epoci vechi, porțile Noii Ere se deschid. Luminile nordice o vor însoți pe Maria Preacurată, Ea va apărea în curând strălucind de lumină, ea își va deschide Mantaua peste copiii ei! Vom sărbători împreună ceasul mântuirii! Dumnezeu va coborî din Rai pentru a locui printre oameni!

Trâmbițele îngerilor vor suna cu o suflare superioară, omul este invitat să îngenuncheze în fața Regelui regilor ca să nu-și piardă viața.

Îmbrățișați sfânta Evanghelie! Îmbrăcați-vă cu lumină, Dumnezeul Iubirii Infinite este pe cale să-și manifeste Slava! Înainte, popor al lui Dumnezeu! Înainte, copii ai iubirii! Iarna rece a trecut, Primăvara dulce se deschide pentru voi. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/01/08/si-aprono-le-porte-della-nuova-era/

Un comentariu:

  1. Vino Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere