miercuri, 3 ianuarie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 24, 25, 27 și 28 decembrie 2023

DUMINICĂ, 24 DECEMBRIE 2023 - "Puneți deoparte ceea ce este sfânt.

 Puneți deoparte ceea ce este sfânt pentru beneficiul Meu, copiii Mei, pentru că doresc foarte mult să vă folosesc în acest timp, (în locul în care vă aflați) și în altele, pentru vindecare, mângâiere și eliberare. Pentru a conduce suflete prețioase în Împărăția Mea, așa cum Mi-ați cerut să fac prin voi.

Cer și Eu ceva de la voi dacă vreți să faceți. Trebuie să puneți deoparte ceea ce este sfânt - mintea și inima voastră - pentru beneficiul Meu, pentru ca Eu să le sfințesc și să le pregătesc pentru lucrarea care va fi făcută în Renașterea Recoltei Mele finale, căci pot vindeca pe mulți prin mâinile, cuvintele și timpul vostru.

Pentru ca puterea Mea să curgă prin orice persoană, trebuie să existe o cale neperturbată de nicio influență malefică. Depinde de copiii Mei să își sfințească viețile dacă doresc să facă parte din această mișcare a Duhului Meu - secerișul final de suflete înainte ca copiii Mei să fie chemați acasă la Mine, care va fi foarte, foarte curând. Răsplata pentru această lucrare, în aceste timpuri rele, este extrem de mare - atât pe pământ, cât și în ceruri, unde vă veți bucura de ea pentru totdeauna.

Vreți să veniți cu Mine, iubiții Mei? Îmi doresc atât de mult să petrec acest timp cu voi. Vreți să lăsați deoparte toate atracțiile, plăcerile și distracțiile lumii și să veniți cu Mine ca să ne bucurăm împreună? Pentru ca mai mult din Duhul Meu Sfânt să coboare peste voi? Pentru ca prin ungere să fie vindecați cei zdrobiți, să învie morții și să fie redată vederea orbilor? Mi-ați cerut aceste lucruri, fără să știți că va trebui să renunțați și voi la alte lucruri pentru a le primi.

Vreți să puneți deoparte tot ceea ce cer pentru Mine?

Sunt Eu cu adevărat Iubitul vostru? Sau alții dețin în secret acest loc în inima voastră, iar voi spuneți că doar Eu sunt?"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=668701532092876&set=a.403808015248897

LUNI, 25 DECEMBRIE 2023

Repostat: Odihniți-vă, 8 ianuarie 2017

"Odihniți-vă, copiii Mei, odihniți-vă. Veniți deoparte cu Mine și Eu vă voi reîmprospăta spiritul. Luați-vă timp pentru Mine astăzi.

Voi spuneți că Eu sunt Dumnezeul vostru și, dacă este așa, vă veți face timp pentru Mine. Dacă nu vă faceți timp pentru Mine, atunci Eu nu sunt nimic pentru voi.

Veniți deoparte cu Mine. Declarați-vă dragostea pentru Mine. Adorați-Mă. Eu vă aștept".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0a2Pf2GagFp4XBHy4Qdc8eVBRP2x18ub4Hh3aH15rJUjKPxBLnF5NTiaNAceRgZUjl&id=100068591042501

MIERCURI, 27 DECEMBRIE 2023 - O perioadă gravă

"Copiii Mei prețioși, se apropie o perioadă gravă pentru America, când veți vedea multe instituții căzând în jurul vostru. Veți vedea căzând și oameni, atât din punct de vedere spiritual, cât și fizic. Îmi doresc foarte mult ca voi să vă încurajați unii pe alții să rămâneți puternici când va sosi acest timp și să-i ajutați pe toți cei pe care îi puteți ajuta să creadă în Mine, pentru că mulți vor muri de foame și de frig. (Văd ceea ce poate fi o pană masivă de curent)

Vor exista puține locuri de muncă, iar cele care vor exista vor merge la cei favorizați. Cei favorizați vor fi rareori ai Mei. Nu vă temeți, pentru că Eu văd de ce aveți nevoie și sunt foarte capabil să vă asigur necesarul.

Amintiți-vă că Eu pot să vă asigur cele necesare, chiar dacă nu puteți vedea de unde vor veni proviziile. Aveți încredere în Mine că vă voi oferi ceea ce aveți nevoie."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0iK8k8QvawNQL4BrjkbtiJ2ULzw9FBhpXYr5K8oQTG62mjRMcWSPdhS9PgGp54Lx6l&id=100068591042501

JOI, 28 DECEMBRIE 2023 – Rămâneți puternici

"Copiii Mei, noul vostru an este plin de multe pericole. Trebuie să rămâneți conștienți în permanență, deoarece viața umană își pierde din importanță pentru cei care dețin puterea asupra voastră. Nici suferința umană nu mai este importantă pentru ei, în timp ce se luptă și fac presiuni pentru a obține mai multă putere.

Acesta va fi un an cu mai multe momente grele decât cele pe care le-ați experimentat recent. Pregătiți-vă să înfruntați suferința cu curaj și nu veți fi dezamăgiți. V-am spus că vremurile mai ușoare au trecut, acum chiar au trecut. În timpul în care trăiți, nu multe lucruri vor fi ușoare.

Răspunsurile sunt în Cuvântul Meu sfânt pentru întrebările pe care le puneți, dacă vă veți folosi de el cât încă mai puteți. În curând, nu va mai fi disponibil pentru voi, deoarece cei care dețin puterea în lumea voastră vi-l vor lua, numindu-l ură.

Fiți puternici, copii. Fiți puternici."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid022EVAqy6cPhxvFuZWse6XhHEd288yK6mmhP5E3Pd5nVH4kH5hqcKgaaRrp9AGNWNhl&id=100068591042501

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere