miercuri, 17 ianuarie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 14 și 15 ianuarie 2024

 DUMINICĂ, 14 IANUARIE 2024

Repostat: Judecata a început, 1 martie 2017

"Judecata a început în Casa Mea. V-am spus că îi veți cunoaște după roadele lor. Acum voi începe să vă arăt care sunt aceste roade.

Unii dintre copiii Mei s-au descurcat foarte bine. Ați fost buni și generoși, ați ascultat Cuvântul Meu, v-ați rugat mult. Roadele voastre vor fi dezvăluite ca fiind bune așa cum sunt.

Alții ați vorbit în mod fals în Numele Meu măreț. Ați fost nedrepți și ați păstrat și de la Mine, și de la alții, ceea ce ar fi trebuit să dați pentru a binecuvânta. Ați neglijat timpul cu Mine și Cuvântul Meu. Roadele voastre vor fi dezvăluite ca fiind false și putrede așa cum sunt.

Nu mai este timp de joacă, copiii Mei, pentru că sfârșitul este aproape. Voi veni să-i iau pe ai Mei repede acasă, ca un hoț în noapte. Nu va fi timp pentru pocăință în acele ultime secunde, căci nu veți ști când va fi. Trebuie să umblați cu Mine în fiecare zi. Trebuie să rezistați la ceea ce va veni, rămânându-Mi credincioși și lucrând acum, cât este încă ziuă.

Nu vă înșelați, nu voi fi luat în râs. Ceea ce ați semănat, veți culege acum, bine sau  rău."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02gZuHm5cxLn1fT6NCtPvJfBW9qK9XFzYX14Epjfi97eJKLYBQ5KzQauToZDjieSMUl&id=100068591042501

LUNI, 15 IANUARIE 2024

Repostat: Strigați către Mine pentru cei dragi pierduți, 1 ianuarie 2011

Mă rugam la Duhul Sfânt pe 21 septembrie 2009, când am primit aceste Cuvinte:

"Aceasta este ceea ce doresc de la voi: să vă petreceți timpul stând înaintea Mea în rugăciune. Acolo vă voi dezvălui Gloria Mea. Acolo vă voi dezvălui Adevărurile Mele. Acolo vă voi spune ce să faceți pe măsură ce zilele se întunecă și această lume se apropie de sfârșit. Acolo doresc ca poporul Meu să fie - căutând mereu fața Mea; și făcând Voia Mea, împărtășind Inima Mea pentru cei pierduți. Căci nu L-am trimis Eu pe singurul Meu Fiu născut tocmai în acest scop - pentru a-i salva pe cei pierduți, pentru a-i aduce înapoi la Mine? Aici, în Prezența Mea, vă veți găsi pacea. Aici este locul în care Mă veți experimenta pe Mine. Aici, strigând pentru cei care nu Mă cunosc.

Lăsați deoparte grijile acestei lumi, gândurile legate de nevoile voastre. Nu am spus Eu în Cuvântul Meu să căutați mai întâi Împărăția Mea și toate celelalte lucruri de care aveți nevoie vi se vor adăuga? Atunci de ce vă faceți atâtea griji pentru ce veți îmbrăca sau ce veți mânca? Oare nu sunt Eu un Tată bogat, care pot să vă ofer tot ce aveți nevoie și chiar mai mult? Nu pot Eu să am grijă de voi, turma Mea cea mică?

Nu mai rătăciți și nu vă mai plângeți în jur, ci concentrați-vă asupra Planului Meu - de a-i salva pe cei pierduți - și veți găsi toate nevoile voastre îndestulate pe pământ și mult, mult mai mult!

Îi chem pe slujitorii Mei: cădeți cu fața la pământ și strigați către Mine! Plângeți pentru cei dragi pierduți, pentru familiile și prietenii voștri nemântuiți, pentru cei pierduți pe care nu-i cunoașteți! Invocați numele Meu, singurul nume care îi poate salva de la distrugerile care vor veni! Strigați! Plângeți pentru ei, copiii Mei, cât mai este încă timp pentru ca ei să fie salvați! Nu există o folosire mai bună a timpului vostru. Veniți! Împărtășiți Inima Mea!"

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0YAcEbEXqEAubSrg5rPGSyKLZRfYRAKG1274D4QMvBLcwvAZ6tzHBKGPWdrr1rgY9l&id=100068591042501

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere