sâmbătă, 6 ianuarie 2024

Mesaje din ceruri date iubitei Shelley Anna, ianuarie 2024

 Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Această ordine a evenimentelor semnalează venirea Mea pentru Mireasa Mea. Căderea națiunilor a început, pe măsură ce libertățile se deteriorează. Cei neghiobi îi privesc pe cei care dețin autoritatea ca pe niște salvatori, închinându-se lor ca unor zei. Persecuțiile persistă, deoarece adversarul continuă să încerce să modifice și să reducă la tăcere cuvântul Meu.

O religie mondială unică, cu propriile sale porunci, a prins rădăcini în inimile multora. Războaiele și zvonurile de războaie încep să se intensifice, pe măsură ce conflictele se extind peste granițele voastre, făcând ca întreaga lume să fie în război.

Elementele pământului sunt invocate și venerate, provocând o escaladare necontrolată a fenomenelor meteorologice severe. Complotul diavolului împotriva omenirii este controlat de ierarhia sa de demoni care pregătesc calea pentru anticrist. Treziți-vă din somnul vostru, vegheați și rugați-vă, întunericul coboară. Nu lăsați ca oboseala să vă îndepărteze de chemarea voastră pe care am pus-o în voi. Avertizați poporul Meu să-și pregătească inimile prin căință de toate fărădelegile. Veniți sub Izvorul Meu de Milostivire și fiți reînnoiți căci a venit ora în care trebuie făcute alegeri pentru eternitate și unde o veți petrece. Așa vorbește Domnul.

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail 

În timp ce pene angelice mă acoperă, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul:

Iubiții lui Cristos, arme satanice se vor pregăti împotriva copiilor luminii, dar ele nu vor învinge. Momentele de disperare au început deja să prindă rădăcini în inima omului care nu cunoaște dragostea lui Dumnezeu. Rugați-vă pentru convertirea acestor suflete.

În negura timpului, momente de Milostivire vor fi oferite inimilor căite. Pregătiți-vă inimile pentru această întâlnire cu Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Cristos . Iubirea Lui este necondiționată, căutați iertarea Lui și primiți-L ca Domn și Mântuitor în această zi, pentru că ora este târzie.

Eu, Sfântul Mihail Arhanghelul, vă apăr cu sabia mea scoasă din teacă și cu scutul meu mereu înaintea voastră. Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

 Confirmare din Scripturi

Niciun instrument făcut împotriva ta nu va avea succes şi orice limbă care se va ridica împotriva ta la judecată o vei condamna. Aceasta este moştenirea slujitorilor Domnului şi dreptatea lor de la mine – Cuvântul Domnului. Isaia 54:17

https://beloved-shelley-anna.webador.com/january-2024-messages-from-heaven 

Un comentariu: