luni, 1 ianuarie 2024

NIMIC NU VA MAI FI LA FEL! – Carbonia, 26.12.2023

 Isus este cu tine, fiica Mea iubită! Scrie, scrie poporului Meu iubit:

Slujiți-Mă, iubiți-Mă, adorați-Mă și urmați-Mă așa cum vă cer! Se împlinesc profețiile teribile anunțate de profeții din vechime și de cei de astăzi. Iată, soarele va îngenunchea acum tehnologia!

Copiii Mei, "cei credincioși Mie", sunt pregătiți pentru acest eveniment ... în timp ce ... "cei îndepărtați de Mine" vor intra în disperare; nimic nu va mai fi ca înainte!

Creați-vă o inimă nouă, o inimă pură, alegeți calea vieții veșnice, o, oameni buni, nu mai păcătuiți! Catastrofa va fi bruscă ... și cei care nu sunt cu Mine, nu vor putea face față calamității.

Poporul Meu, poporul Meu iubit, popor nerecunoscător, unde veți merge fără Mine,... Dumnezeul vostru Creator? Paliativele nu vă sunt de nici un folos pentru a vă vindeca și a vă salva, numai în Mine este mântuirea!

Îi iubesc pe copiii Mei și îi voi lua pe toți înapoi cu Mine... de aceea vă spun: "Nu vă faceți griji! Deschideți-vă inimile spre Mine, oamenilor! Întoarceți-vă la Cel care este adevărata Viață! Nu irosiți această chemare a iubirii infinite!

Dumnezeu este Unul: numai în El se află tot ceea ce căutați... Abandonați-vă Totului Său. În Ceruri, viața nouă este deja sărbătorită cu poporul sfânt, poporul credincios, cel care L-a urmat pe Regele său cu iubire și abandon de slujitor.

Eu sunt Regele Regilor! Singurul vostru Bine sunt Eu... iubiți copii, vă aștept cu brațele deschise pentru a vă îmbrățișa, pentru a vă adăposti în Mine, ...pentru a vă dărui din Mine în veșnicie.

Lumina lumii a venit la voi ... o, oameni... nu toți ați recunoscut-o, ...ați acceptat-o!

Satana a reușit să seducă mulți oameni, cei care au avut încredere în el, în promisiunile lui false ....cei care nu au înțeles că Lucifer îi va lua cu el în iad!

Bieții oameni! Bieții Mei copii și "nu mai sunteți ai Mei" prin libera voastră alegere.

Treziți-vă, copiii Mei! A venit timpul să vă întoarceți în Casa Tatălui, faceți-vă inimile să vibreze de dragoste pentru Dumnezeul vostru Răscumpărător.

Sunteți acum în pragul prăpastiei... Satana este asupra voastră, ghearele lui nu vă vor da drumul. Deschideți ochii!

Iată-vă în fața războiului .... Luptați pentru viață și nu pentru moarte, o, oameni...

Eu sunt cel care vă chem să înfruntați lupta: O, voi care v-ați pocăit... strigați la Mine pentru ajutor... și Eu voi veni în ajutorul vostru: Eu sunt gata să vă smulg din ghearele Satanei.

Înainte, copii ai Iubirii, lumea nouă va fi deschisă tuturor celor care vor să intre în ea pentru a se bucura de minunile lui Dumnezeu!

Fiți prevăzători: ieșiți din situațiile nesigure. Eu voi schimba lumea, voi arde orice lucru rău și îl voi transforma în bine.

Înainte! Ați ajuns la ultimele bătăi ale ceasului, în scurt timp veți auzi gongul care va marca sfârșitul acestui timp vechi pentru a deschide unul nou.

Aștept căința voastră.

Fiți vigilenți, fiți puri! Brusc... totul se va schimba. Soarele este la cele mai puternice explozii... "dureroase" pentru această Omenire care s-a lipsit de Scutul Creatorului său. Amin!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/12/27/nulla-sara-piu-come-prima/

Un comentariu: