sâmbătă, 6 ianuarie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 1, 2, 3 și 4 ianuarie 2024

LUNI, 1 IANUARIE 2024

VINERI, 10 IUNIE 2022 - Complicații neașteptate

"Multe complicații neașteptate vin în lume, copiii Mei. Multe mișcări neașteptate - răsturnări de situație a evenimentor la care nu vă așteptați. Acestea Îmi vor dezechilibra poporul. Rămâneți ancorați în Mine și în Sfântul Meu Cuvânt.

Lumea în care trăiți nu este un loc stabil, copiii Mei. Nu vă îndrăgostiți de viețile voastre de acolo, căci adevărata voastră viață este aici, cu Mine. Tot ceea ce vedeți în jurul vostru va trece foarte curând.

Timpul Marelui Necaz vine și nu este departe. În el, mulți vor trece prin greutăți îngrozitoare, deoarece marile orașe vor fi distruse în războiul care va veni. Țări întregi vor fi arse de foc, iar mările vor fi poluate. Oamenii au ales întunericul în locul luminii, ura în locul iubirii și păcatul lor în locul Meu. Acum îi voi da pe mâna a ceea ce au ales.

Ocupaţi-vă de lucrările Împărăției Mele. Doresc ca voi să câștigați suflete pentru Mine. Nu vă întristați pentru ceea ce vedeți. Rămâneți înrădăcinați și ancorați în Mine.

În curând și foarte curând, vă veți întoarce acasă".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0cczaDTHBzZKGUUdrs1LPHzzA97QTHknv4HLYuFt8FShddPDYdF3dWJE1rWzpAyvvl&id=100068591042501

MARȚI, 2 IANUARIE 2024 - Evenimente neașteptate

"Acest an va fi plin de evenimente neașteptate. Evenimente neașteptate în ceruri. Evenimente neașteptate în ceea ce vă privește. Evenimente neașteptate în ceea ce-i privește pe cei apropiați ție.

Copiii Mei, lumea voastră se chinuie sub greutatea atâtor păcate și ordinea nu poate fi menținută sub o asemenea greutate. Așa cum Fiul Meu Iisus a căzut sub greutatea Crucii, lumea voastră va cădea sub greutatea păcatului.

Trebuie să vă pregătiți inimile și să vă pregătiți mințile pentru a vă adapta la schimbările bruște, deoarece schimbările bruște vor deveni regula zilei. Nu mai există nicio certitudine în afară de Mine și de Cuvântul Meu sfânt. Eu singur nu Mă schimb, dar vă voi ajuta să treceți prin schimbări.

Schimbarea bruscă vă face să vă simțiți dezechilibrați ca atunci când pământul se clatină sub picioarele voastre, dar Eu permit adesea ca schimbarea bruscă să vă catapulteze exact acolo unde am nevoie să fiți. Nu vă temeți.

Când vine haosul, omul va plânge, dar Cuvântul Meu a prevăzut totul."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02itDapnaZGAbtENfsw1P27DVDuuA1Sj3yrBbetBFcm1i2p1sDy7LNMapf2PrZJHHl&id=100068591042501

MIERCURI, 3 IANUARIE 2024 - Pot să vă asigur tot ce aveți nevoie

"Copiii Mei, v-am spus despre persecuția care va veni. Pregătiți-vă inimile în Cuvântul Meu sfânt pentru a rezista la tot ceea ce va veni în calea voastră, știind că Eu umblu cu voi în timp ce rezistați până la sfârșit.

Nu vă temeți de ceea ce vă poate face omul, ci țineți-vă tare de credința voastră. Planul lor este de a face ca poporul Meu să nu aibă nimic altceva decât credința lor, astfel încât să Mă renegați. În acest timp, cei călduți vor cădea repede și se vor alătura celor răi, pentru a-și hrăni pântecele și a-și îmbraca trupul.

Dacă veți umbla cu Mine în acel timp, Eu vă voi hrăni și vă voi îmbrăca. Eu sunt Cel care vă ridic capul, Eu vă voi încuraja atunci când alții se vor îndepărta. Când cei dragi vor alege calea ușoară și nu te vor ajuta, Eu voi fi acolo.

Nu vă temeți, copiii Mei prețioși, pentru că Eu vă pot oferi tot ce aveți nevoie, mereu. Și o voi face. Țineți-vă bine de credința voastră."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02zobb16Z1XPiEZcRu2uBxPo98skmcUSLRQR8jfEw15yFP8auDEPQBKaepbdDVQnHbl&id=100068591042501

JOI, 4 IANUARIE 2024 - Multe lațuri și capcane

"Dușmanul le întinde multe lațuri și capcane copiilor Mei, pentru a vă împiedica să lucrați pentru Împărăția Mea.

Copiii Mei, acum îi voi muta pe unii dintre voi foarte strategic, dar nu în modul în care sunteți obișnuiți, pentru că trebuie să ascund adevăratul Meu plan pentru a zădărnici blocajele dușmanului împotriva a ceea ce am pentru voi.

Din acest motiv, mulți dintre voi vă veți găsi în situații excepțional de complicate și dezordonate, care forțează anumite mișcări sau evenimente. Fiți conștienți de faptul că, deși nu puteți vedea mâna Mea în situațiile voastre, nu înseamnă că nu le orchestrez Eu.

Îi mut pe mulți dintre voi pentru a lucra pentru Mine, dar și pentru a primi binecuvântările care au fost depozitate pentru voi."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02J3JnfYJ7FWzWdyKmqkqumj631sYUedzrLSToo8YVtwfkDSLM9E8aUmyUzzqG61Avl&id=100068591042501

2 comentarii: