vineri, 26 ianuarie 2024

PREGĂTIȚI-VĂ, COPIII MEI, EU VIN SĂ VĂ IAU!!! - Carbonia, 17.01.2024

Pacea să fie cu voi.

Fiică iubită, vin să vă dictez ultimele Mele mesaje înainte de Întoarcerea Mea.

Copiii Mei: timpul este scurt, porțile cerului se deschid deja pentru trecerea Regelui Divin. Fiți pregătiți cu coapsele încinse, cu încălțămintea în picioare și cu toiagul în mână.

Am o iubire puternică pentru copiii Mei, doresc să-i îmbrățișez, să îi duc la Mine pe căile Mele Infinite. Pregătiți-vă, copiii Mei, Eu vin să vă iau!

Iubitele Mele creaturi, Mirele vine să Își ia Mireasa, fie ca ea să fie împodobită cu Mine, Eu doresc să fiu unit cu Ea.

Poporul Meu, a sosit ceasul să vizitați Noua Eră, unde vă așteaptă pacea și fericirea.

Rugați-vă! Nu obosiți să vă rugați, uniți cu Sfânta Fecioară în Sfântul Rozariu, veți fi vrednici de a fi prezentați Mie.

Lăsați-vă ghidați și corectați de către Sfânta Mea Mamă! Abandonați-vă Voinței lui Dumnezeu! Nu vă abateți de la Legile Sale! Lumea se prăbușește sub loviturile dușmanului... dar... copiii lui Dumnezeu vor păstra ritmul victoriei în Mine.

Pregătiți-vă inimile să fie vrednice pentru întâlnirea cu Dumnezeul lor al Iubirii, să fie purificate.

Dumnezeu Își așteaptă copiii pentru a-i face să domnească alături de El, să le dăruiască Frumusețea Sa infinită, dorește să-i aducă în Paradisul Său, unde vor locui zile lungi în iubire solemnă.

Dumnezeu există, o, oameni, Dumnezeu există! Nu ascultați vocile lumii, ci ... cufundați-vă în rugăciune și ascultați Cuvântul lui Dumnezeu! Fiți iubire pentru toți,

binecuvântați mereu în numele sfânt al Dumnezeului cel viu! Lepădați-vă de lucrurile lumii, tânjiți după cele ale Cerului.

Dumnezeu îi va păstra în siguranță pe copiii Săi în momentul catastrofei, care nu va întârzia să completeze suferința deja mare a oamenilor, privați de libertatea lor.

Iubiții Mei, strângeți-vă la Inima Mea Sfântă, implorați întoarcerea Mea anticipată.

Această Omenire va fi lipsită de tot binele, va fi pusă în suferință. Nu pierdeți timpul cu lucruri deșarte, în curând nu veți mai recunoaște nimic din ceea ce știți.

Rugați-vă! Rugați-vă! Rugați-vă!

Acesta este un timp de rugăciune și post de lucruri deșarte. Mortificați-vă pentru Mine, rugați-vă unii pentru alții. Rugați-vă pentru cei care încă nu doresc să Mă recunoască și se lasă târâți în iad de lucifer.

Fiți vigilenți! Semnele nu vor lipsi să vină la voi. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/01/19/preparatevi-figli-miei-io-vengo-a-prendervi/

Un comentariu:

  1. Amin Vino Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere