luni, 8 ianuarie 2024

Sfântul Arhanghel Mihail vorbește: Vegheați și rămâneți în alertă pentru a auzi sunetul trâmbiței - Anna Shelley

În timp ce penele aripilor angelice mă acoperă, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

 Domnul vine repede să adune pe aleșii Săi. Nu vă simțiți părăsiți sau zdruncinați, singura voastră scăpare este în casa lui Dumnezeu Tatăl.

În timpul Marii Strâmtorări, Pământul se va chinui, iar terenul zguduit se va crăpa și va înghiți orașele oamenilor. Căci iată, cei mândri vor fi doborâți, în timp ce Domnul și Mântuitorul nostru va fi înălțat. Răutatea nu va mai fi. De aceea, întoarceți-vă de la răutate și fugiți de nelegiuire. Căci Domnul va veni cu un strigăt și un sunet de trâmbiță. Nu lăsați zgomotul acestei lumi să vă asurzească urechile. Pregătiți-vă inimile și fiți atenți la semnele pe care cerurile le vor arăta în curând.

Recunoașteți îngerii voștri păzitori care veghează asupra voastră.

Eu sunt gata, cu mulțimi de Îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește, Apărătorul vostru vigilent.

Confirmare din Scripturi  

 Când a terminat de spus toate aceste cuvinte, pământul s-a despicat sub ei. Pământul şi-a deschis gura şi i-a înghiţit pe ei şi casele lor, pe toţi oamenii lui Córe şi toate averile lor.

 Au coborât de vii în locuința morților, ei şi tot ce era al lor; pământul i-a acoperit şi au pierit din mijlocul adunării. Numeri 16:31-33

https://beloved-shelley-anna.webador.com/a-divine-message-saint-michael-the-archangel-speaks

Un comentariu: