luni, 22 ianuarie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 18 și 21 ianuarie 2024

JOI, 18 IANUARIE 2024 – Ridicați-vă!

"Mulți dintre copiii Mei au devenit pasivi. Cunoscând vremurile pe care le trăiți, ați renunțat și primiți atac după atac din partea dușmanului sufletelor voastre.

Copii, nu v-am creat pentru a trăi vieți învinse. Da, vremurile în care trăiți sunt foarte dificile, dar voi nu sunteți victime. Sunt multe lucruri pe care le puteți depăși dacă sunteți dispuși să folosiți armele pe care vi le-am oferit.

Împotriviți-vă atacurilor lansate asupra voastră, copii, bătălia este câștigată, dar nu s-a terminat. Împotriviți-vă atacurilor inamicului asupra voastră și luați-vă înapoi bucuria, sănătatea și îndestularea care vă revin de drept.

Ridicați-vă împotriva înfrângerii și refuzați să acceptați că este pentru voi. Stați pe adevărul Cuvântului Meu sfânt și priviți ce voi face pentru voi!"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=682635237366172&set=a.403808015248897

DUMINICĂ, 21 IANUARIE 2024

Repostat: Lucruri mărunte, 19 iunie 2014

"Poporul Meu este dus în rătăcire - în afara căilor Mele - în moduri subtile de către dușmanul sufletelor lor. El i-a înșelat, făcându-i să creadă că una sau alta "nu contează" în schema generală a lucrurilor, dar nu am spus Eu în Sfântul Meu Cuvânt că vulpile mici sunt cele care strică vița de vie, copiii Mei?

Acele lucruri mărunte pe care le lăsați să vă macine zi de zi, gândurile mânioase, inima neiertătoare - acestea vă fac nepotriviți în slujba Împărăției!

Aceste "lucruri mărunte" nu sunt mărunte în ochii Mei, sunt foarte mari, și doresc ca voi să luptați împotriva acestor murdării o dată pentru totdeauna.

V-am dat dragostea Mea ca să vă bucurați și să umblați în ea, și doresc să o extindeți și asupra celor care nu cred, pentru ca ei să vadă mai mult despre cum sunt Eu, copiii Mei.

Cei care păcătuiesc cu bună știință merg după dușmanul sufletelor lor. Nu mai este timp acum să vă jucați sau să vă abateți de la drum. Sfârșitul tuturor lucrurilor este peste voi. Când va veni sfârșitul, nu veți avea timp să vă pocăiți și să vă schimbați direcția. Trebuie să fiți pregătiți în orice moment pentru ceea ce se apropie.

Rămâneți în Cuvântul Meu. Rămâneți în stare de alertă. Rugați-vă fără încetare.

Iubiți-i pe toți cei din jurul vostru."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=684432340519795&set=a.403808015248897

Un comentariu: