vineri, 5 ianuarie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 29, 30 și 31 decembrie 2023

VINERI, 29 DECEMBRIE 2023 - Țineți-vă tare de credința voastră

"Copiii Mei, pregătiți-vă inimile. Se apropie un timp de mare persecuție, care va fi pentru toți oamenii care poartă Numele Meu și umblă pe căile Mele. Cei răi se vor ridica și vor striga ca poporul Meu să fie anihilat. Cei care vor deține puterea în acel timp vor fi și mai răi și, cum toți vor dori acest lucru, vor căuta să o facă. Vor reuși după o scurtă perioadă de proteste și răul va domni, iar poporul Meu va fi copleșit chiar înainte de sfârșitul tuturor lucrurilor. Ei vor lua de la voi tot ceea ce se poate lua și vor arunca pe unii dintre voi în închisoare. Dar nu vă temeți, căci Eu voi fi acolo și vă voi mângâia și acolo. La fel au făcut și cu discipolii Mei dinaintea voastră.

Vedeți că această persecuție începe să i se întâmple poporului Meu Israel chiar acum și se va răspândi și în alte țări, pe măsură ce tot mai mulți dintre cei răi vor urca la putere. Toate acestea au fost prezise în Cuvântul Meu sfânt.

Nu vă temeți de ceea ce pot face oamenii cu trupul vostru. Țineți-vă tare de credința voastră. Ei nu pot lua ceea ce este în inima voastră, dar dușmanul va face tot posibilul să vă facă să renunțați la ea.

Dacă o veți face, sufletul vostru va fi pierdut pentru totdeauna. Acesta este cel mai important lucru dintre toate. Țineți-vă tare de credința voastră".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02vRuB1Mk9Ze6m7kNLsXadpSQEs3mBEYz4d81UnbVSS7xvWsZjmG9X6DoW1Bxc437kl&id=100068591042501

SÂMBĂTĂ, 30 DECEMBRIE 2023

Repostat: Răsplată și mai mare, 4 februarie 2017

"În aceste vremuri de sfârșit, veți vedea manifestări ale puterii Mele mărețe. Veți fi martori la mari minuni după minuni, în timp ce îi voi chema la Mine pe necredincioși pentru a renaște.

În aceste vremuri, mulți dintre voi vor fi chemați să îi îndrume pe acești noi credincioși, pentru a-i ajuta să învețe căile Mele și Cuvântul Meu.

Unii dintre voi vor face acest lucru sub amenințarea vieții lor. Nu vă prețuiți viețile, ci faceți cu bucurie lucrarea Împărăției Mele, pentru că sfârșitul se apropie repede și lucrările pe care le faceți acum aduc răsplată și mai mare."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid022gG64GVdAeMZ5VTnE1QRE242dJpBKzVtw29SnwMngdKFxMbTnCursfgjYNn1Jsdfl&id=100068591042501

DUMINICĂ, 31 DECEMBRIE 2023

Repostat: Atât de puțină mângâiere, 16 iunie 2021         

"Copiii Mei, în timpul care se apropie, veți avea puține mângâieri. Pe măsură ce condițiile se vor înrăutăți, va fi scos la iveală atât ce este mai bun, cât și ce este mai rău în oameni.

   În cei care poartă Duhul Meu, veți vedea ce este mai bun. În cei care nu Îl poartă, veți vedea lucruri pe care nu v-ați gândit niciodată să le vedeți. Uneori, ceea ce veți vedea va părea ca un vis urât.

   În acest timp în care va exista atât de puțină mângâiere, toți oamenii vor dori să fie mângâiați. Unii vor apela la alcool, alții la droguri, mulți dintre ai Mei vor fi tentați să fie mângâiați în moduri imorale. Vă avertizez acum să fiți în gardă pentru că va fi cel mai rău moment pentru a cădea în păcat.

   Amintiți-vă că doar Eu sunt singurul care trebuie să fiu Mângâietorul vostru în orice moment. Practicați acest lucru acum și permiteți ca acesta să devină obiceiul vostru, să vă întoarceți la Mine pentru tot ceea ce aveți nevoie. Veți fi foarte bucuroși că ați făcut aceasta atunci când va sosi acel moment."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02mAG2L6TrsuwrwgVL1NRhYUYkYPtg2cozQAwhN39EHdJwxpNydU53xLEX6xFvzNRQl&id=100068591042501

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere