duminică, 27 decembrie 2020

CEI PUTERNICI VOR CĂDEA DE PE TRONURI - Carbonia, 23 bis-12-2020

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Amin. Amin.

SFÂNTA MARIA: Copii binecuvântați, lumea aceasta se apropie de sfârșit, Isus este pe cale să deschidă Noua Eră, timp de pace și iubire nesfârșită. Luptați cu armele iubirii, rugați-vă Sfântul Rozariu.

Sunt printre voi aici, copiii mei, pun mâinile mele peste ale voastre și împreună cu voi implor anticipata întoarcere a lui Iisus, Fiul meu.

ORA NOUĂ ESTE GATA SĂ ȘOCHEZE, TOTUL S-A ÎMPLINIT!

Copiii mei, lumea asta e închisă acum, Satana a terminat de ospătat inimile copiilor mei, răutățile și blestemățiile lui le va purta cu el pentru totdeauna.

Mă bucur să vă văd încă stând aici la în fața acestei peșteri pe care o veți vedea curând deschisă în manifestarea glorioasă a Crucii, în lumina infinită a lui Iisus Hristos, Fiul meu.

El, în marea Lui milă, va binecuvânta lumea și îi va întâmpina pe toți cei care vor să fie îmbrățișați de El, care Îl vor recunoaște ca Dumnezeu adevărat.

Copiii mei, această Colină este pe cale să fie transformată prin puterea divină, Isus va face o mare minune! Veți cunoaște o situație nouă, veți cunoaște CERURI NOI ȘI PĂMÂNTUL NOU, totul vi se va deschide ochilor voștri pentru că păcatul va fi șters pentru totdeauna și veți trăi curați și imaculați în dragoste.

AM NEVOIE DE ÎNCĂ O JERTFĂ DIN PARTEA VOASTRĂ: CONTINUAȚI SĂ VĂ RUGAȚI NEÎNCETAT PENTRU CĂ ACESTE ORE VOR FI TERIBILE PENTRU ACEASTĂ UMANITATE.

PĂMÂNTUL SE VA  CUTREMURA PESTE TOT, VULCANII SE VOR DESCHIDE, ... UN ASTEROID VA LOVI PĂMÂNTUL.

Totul va fi răsturnat, cei puternici vor cădea de pe tronuri, cei umili vor fi înălțați, Pământul va dobândi o nouă lumină și totul va intra în dimensiunea iubirii.

Aveți milă de cei care încă nu cred în dragoste, în Domnul nostru Iisus Hristos, care nu i se închină Lui ca Dumnezeu Creator.

Copiii mei, e dulce să fiu printre voi, e dulce să vă îmbrățișez mâinile voastre pe care le pun în inima mea imaculată și vă susțin pe această cale, în această luptă împotriva dușmanului: de câte ori, de câte ori am coborât din cer pentru a-l împiedica să vă copleșească!

Copiii mei, îngerii mei sunt mereu alături de voi și sunt în acest loc binecuvântat de Dumnezeu, în curând se vor manifesta cu El în slava lui.

BINECUVÂNTAȚI CEI CE CRED ÎN NUMELE DOMNULUI!

BINECUVÂNTAȚI CEI CARE VIN SĂ I SE ÎNCHINE!

BINECUVÂNTAȚI CEI CARE VOR FI RĂPIȚI DE DUMNEZEU, ADEVĂRATUL ȘI VEȘNICUL DUMNEZEU AL IUBIRII.

Haideți, copiii mei, suntem deja la sfârșitul bătăliei, aceasta e ultima luptă! Satana a terminat, copiii mei, în curând veți dobândi adevărata libertate a copiilor lui Dumnezeu și veți fi în sfârșit liberi în Noua Eră, fericiți ca să vă bucurați de tot binele pe care Isus l-a pregătit pentru voi: vă veți bucura de orice răsfăț, de cele mai frumoase miresme, cele ale iubirii infinite și bucuriei eterne.

Vă binecuvântez și rămân cu mâinile mele împreunate cu ale voastre în rugăciune, și cu voi Îl implor pe Fiul meu Iisus ca să anticipeze întoarcerea Sa acum, în acest timp, în acest ceas!

FiuL meu, vino acum, mama Ta Te așteaptă cu toți copiii Tăi, te așteaptă în slava Ta, Doamne!

Binecuvântat ești Tu, Doamne în înaltul cerurilor! Coboară pe Pământ, Doamne, vino și reînnoiește-l, fă creaturile Tale să se bucure pentru totdeauna de frumusețea și divinitatea Ta infinită.

Slavă lui Iisus Hristos. Întotdeauna să fii lăudat.

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh vă binecuvântez.

Să mergem cu forța iubirii, cu arma Sfântului Rozariu în mâinile noastre și să strigăm intervenția divină pe pământ.

Fiți veseli, deschideți-vă inimile pentru El, căci El vine, cerurile sunt deja deschise, Armata Lui este alături de El, în curând Îl veți vedea coborând în frumusețea și gloria Sa infinită.

Amin! Doamne!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4781823181859780&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu