joi, 24 decembrie 2020

VEȚI FI SURPRINȘI ȘI VEȚI FI LUAȚI DE ÎNGERII MEI - Carbonia, 23.12.2020

Iubită fiică, veghează asupra copiilor Mei.

A venit timpul să fie citit în toate părțile sale. (s-a tradus cum a fost textul, nu știu la ce se referă....)

DOMNUL DUMNEZEU VA DESCHIDE CERURILE ȘI VA MUTA TOATE PLANETELE, VA TRIMITE DUHUL SFÂNT TUTUROR COPIILOR SĂI, EL ÎȘI VA PROCLAMA GLORIA ȘI VA DOMNI PE PĂMÂNT PENTRU TOTDEAUNA.

Timpul vostru s-a terminat, o, oameni blestemați, Domnul Dumnezeu se arată pe pământ pentru ca această umanitate să creadă că numai El este singurul și adevăratul Dumnezeu!

VEȚI FI SURPRINȘI ȘI VEȚI FI LUAȚI DE ÎNGERII MEI, VEȚI FI TRANSPORTAȚI PE O ALTĂ PLANETĂ CEREASCĂ UNDE VEȚI STA TIMP DE TREI ZILE ȘI TREI NOPȚI PÂNĂ PE PĂMÂNT PROFEȚIA MEA SE ÎMPLINEȘTE.

Oameni ai Israelului, pregătiți-vă să vă întâlniți cu Dumnezeul vostru, Cel care v-a ales să fiți un popor ales. Domnul va face lucruri mari și mari vor fi minunile Lui.

Înaintați spre sfințenie, copiii Mei, pentru că timpul se împlinește, Aurora pictează cerurile noi,... viața care vine este înnoită în Mine.

Credeți aceste cuvinte ale Mele și rugați-vă pentru cei care sunt departe de Mine, rugați-vă ca să-și poată  regăsi calea și să-Mi ceară iertare pentru greșelile lor.

Cântă flaute, chimbale, alăute,... ce acompaniază cântecul melodios al îngerilor Mei în timp ce Mă însoțesc pe Pământ pentru manifestarea Mea glorioasă.

Va ploua cu melodii nesfârșite care vor vibra inimile copiilor Mei și îi vor înveseli de Mine.

Iată-L pe Domnul, Regele regilor se arată poporului Său! Poporul Meu, binecuvântat ești de Domnul tău Dumnezeu, mari vor fi faptele tale, vei fi puternic în fața dușmanilor Mei care vor vedea puterea Mea în tine.

Este cea mai frumoasă oră, viața poporului Israel se schimbă, va primi binecuvântarea Mea de la Mine. Pocăiți-vă repede voi, cei care nu Mă ascultați, pentru că sunteți prinși în iluziile adulterului!

Profetul fals se va prăbuși; totul va fi ca o încântare nouă, viața pe pământ va fi reînnoită în Mine. Biserica Mea se va întoarce la Mine și va fi călăuzită de noii preoți pe care îi binecuvântez în Mine, ei vor fi sfinți pentru că Îl vor moșteni pe Dumnezeu.

Vă spun celor care  încă nu înțelegeți, oamenilor, noul Meu popor va fi o împărăție de preoți credincioși Dumnezeului lor pentru că Dumnezeu va domni în ei.

Profeți ai acestor timpuri, înaintați în misiune, Dumnezeul vostru vă va umple de El Însuși, nu vă temeți de nimic, anunțați Cuvântul Meu Sfânt acestei omeniri pentru ca ea să se căiască și să se întoarcă la Creatorul ei, Dumnezeu.

Zidurile Romei se vor cutremura, totul se va prăbuși din senin: CÂND VOR CREDE CĂ AU VICTORIA ÎN MÂNĂ, situația se va prăbuși, Dumnezeu va intra în posesia a ceea ce Îi aparține.

E ora care se transormă în dorință, bătălia deja s-a terminat; Dumnezeu, Regele Universului se întoarce cu armata Sa cerească pentru a-și lua înapoi în Sine ceea ce a fost al Lui  dintotdeauna.

Blestemați veți fi pentru totdeauna voi, cei care M-ați trădat ca să urmați dușmanul.

Va apărea o nouă viață în Mine, Hristos triumfă împreună cu credincioșii Săi, își va relua Tronul Său și în dragoste și bucurie va domni nesfârșit pe pământ.

Înaintați, copiii Mei, înaintați fără nicio frică,... Dumnezeu este cu voi!

VICTORIE ESTE!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4775227032519395&set=a.242597375782406

Un comentariu: