joi, 31 decembrie 2020

PIATRA ARUNCATĂ A DEVENIT PIATRĂ UNGHIULARĂ! - Carbonia, 25.12.2020

Eu sunt Soarele care răsare dimineața, Eu sunt Cel care vă îmbrățișează la Sine pentru ca să nu cădeți în întunericul adânc al morții.

Fiii Mei, a Doua Mea Venire este foarte aproape, Dumnezeul vostru arde de iubire pentru voi și anticipă, pentru implorările și rugăciunile voastre, întoarcerea Lui; El vă va lua pe brațe, vă va da din El însuși și vă va pune în El,... nu veți mai avea nevoie de nimic.

Eu sunt Viața și în viață veți intra când Eu vă voi lua în Mine.

Ierusalimul își iubește poporul și poporul său îl iubește și Îl adoră. Veniți bucuroși la Mine. Jubilați, o, voi toți cei care Mă iubiți, deoarece a venit pentru voi timpul să abandonați această viață pentru a intra în cea nouă cu Creatorul vostru.

Cerurile și Pământul se vor uni și în unirea lor toți oamenii Mei se vor bucura, veți fi în dimensiunea Iubirii și vă veți bucura de Toate în El.

Luați-vă acum mântuirea, purificați-vă, fiii Mei, abandonați lucrurile acestei lumi și scufundați-vă de pe acum în lucrurile lui Dumnezeu.

Puneți în fața tuturor lucrurior, Iubirea! Faceți-vă o inimă curată, copilașilor, Dumnezeu așteaptă adevărata voastră convertire, arătați-i Da-ul vostru sincer pentru că, atunci când va striga numele vostru, să vă puteți prezenta așa cum El vă dorește ca să vă ia în Sine.

FRANȚA este pe cale să fie pusă în condiții de moarte, s-a îndepărtat de Dumnezeul său Iubire, a încheiat o alianță cu dușmanul său.

ITALIA VA TRĂI ANGOASA UNUI CONDAMNAT LA MOARTE!

TOTUL S-A PRĂBUȘIT ACUM, A FOST VÂNDUTĂ PENTRU UN PUMN DE MONEDE.

PUTERNICII DE PE PĂMÂNT AU DECLARAT DECIZIA LOR:

... ITALIA VA FI ÎMPRĂȘTIATĂ ȘI ARSĂ PE RUG.

Îți spun ție, omule, care te crezi Dumnezeu: pregătește-te pentru întâlnirea cu Dumnezeul tău Creator, în curând vei fi față în față cu El,... trădătorii nu vor avea nicio șansă.

PIATRA ARUNCATĂ A DEVENIT PIATRĂ UNGHIULARĂ!

Totul se va prăbuși sub picioarele voastre, ochii voștri vor vedea decăderea voastră!

Săraci oameni, săraci pentru că în mândria voastră ați vrut să vă ridicați ca Dumnezeu pe Pământ, dar adevăratul Dumnezeu, Unicul Dumnezeu este deja la coborârea din Cerul Său pentru a pune capăt blestemului satanei!

Jocul vostru s-a terminat, o, oameni, iată că Regele Regilor se întoarce să ia înapoi la El ceea ce Îi aparține, nimic nu va lăsa trădătorilor.

Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4788917377817027&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu