duminică, 20 decembrie 2020

PREGĂTIȚI-VĂ CASELE PENTRU CĂ EU VIN. FIȚI PREGĂTIȚI, RĂMÂNEȚI ÎN MINE - Carbonia, 14.12.2020

Sunt gata să intervin, priveliștea va fi teribilă pentru că mânia Mea va fi mare; voi lovi trădătorii, închinătorii satanei, voi pune în ei jugul suferinței.

Sunt mâhnit pentru marea pervertire a acestei generații, acestei Omeniri pierdute în falsele lumini ale diavolului.

Milosivirea Mea va fi doar pentru cei care se vor prosterna în fața Mea, Dumnezeul Adevărat și Îmi vor cere iertare cu inima pocăită.

Suntem la sfârșitul acestei istorii, intervenția Mea va fi puternică, dușmanii Mei nu vor câștiga! Ajunge! Acest scenariu teribil trebuie să se oprească, cei răi vor fi alungați și pedepsiți în Iad unde va fi plâns și scrâșnirea dinților.

În timp ce pentru fiii Mei, lumea se va schimba brusc în bine, Dumnezeul lor îi va umple cu toate Darurile Sale, inimile lor vor intra în perfecțiunea Dumnezeului lor Perfect.

Pământul este în travaliul său, suferințele vor fi mari pentru cei care s-au îndepărtat de la Mine, pentru cei care au făcut, în propria lor libertate alegerea de a-l abandona pe Dumnezeul Creator pentru a-l urma pe satana.

MULȚI OAMENI VOR PIERI LA VEDEREA STĂRII SUFLETULUI LOR, MULȚI NU SE VOR RECUNOAȘTE ÎN PĂCATELE LOR ȘI MĂ VOR DISPREȚUI ȘI MĂ VOR BLESTEMA: SĂRACII OAMENI, ATÂT DE FRAGILI ȘI EGOIȘTI, NU AU ȘTIUT SĂ DE VALOAREA DREAPTĂ A LUCRURILOR LUI DUMNEZEU, AU PREFERAT LUCRURILE LUI SATANA.

Acum că totul s-a terminat, acum că întunericul va cădea peste tot Pământul, Eu voi chema la Mine Mica Rămășiță pentru a o lua cu Mine ca să nu sufere mânia Mea.

Iubiții Mei, amurgul duce la noua auroră, un nou soare va răsări, o viață nouă pentru fiii Regelui. PREGĂTIȚI-VĂ CASELE PENTRU CĂ EU VIN, totul este pregătit, Armata Mea este cu Mine, sub comanda Mea va începe pedeapsa împotriva copiilor întunericului, voi curăța Pământul de putregaiul satanei și voi decreta o lume nouă, o generație sfântă pentru că Cel Sfânt o va lua în Sine.

SUNĂ TRÂMBIȚELE PUTERNIC, ESTE TIMPUL PENTRU A DOUA MEA VENIRE.

LUMINA LUMII VA INTRA ÎN LUME ÎN FRUMUSEȚEA EI STRĂLUCITOARE ȘI ÎN INFINITA SA PUTERE VA TRANSFORMA FIECARE LUCRU ÎN SINE.

PACEA ȘI IUBIREA VOR DOMNI PE NOUL PĂMÂNT, OAMENII VOR FI DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA LUI DUMNEZEU, CREATORUL, PENTRU CĂ VOR APARȚINE LUI, VOR LOCUI ÎN EL.

Grâul Strălucitor sunt Eu! Eu sunt Primiția( Primul Rod), sunt Soarele care răsare dimineața, sunt Aurora care strălucește, sunt Imensitatea, Frumusețea Mea strălucește, Universul este în Mine, Eu sunt Totul pentru că totul este închis în Mine.... cine este mai mare decât Mine?

... Săracii oameni, veți fi dezamăgiți, mândria voastră a fost cea care v-a orbit la vederea Mea.

Fiii Mei, rămâneți pregătiți, păstrați-vă în Mine,... restul e nimic,... Eu sunt Viața Veșnică!

Ca niște porumbei puri, îmbrăcați în lumină, așteptați cu inima arzândă de iubire, pe Cel ce se întoarce, Dumnezeu Mântuitorul!

Amin.

 https://www.facebook.com/photo?fbid=4745048875537211&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu