vineri, 4 decembrie 2020

SUNĂ TRÂMBIȚA MEA CA SĂ VĂ ADUN LA MINE! - Carbonia 30.11.2020

 CERUL ESTE GATA SĂ SE COLOREZE ÎN ROȘU, O MARE NENOROCIRE VA PRICINUI O DURERE MARE PENTRU ACEASTĂ OMENIRE.

Ceasul celei de-a Doua Veniri a Mea este anticipat din cauza celor aleși, voi dărui acest har lumii pentru implorările și rugăciunile lor, pentru fidelitatea lor față de Mine.

Cu un gest de iubire infinită, vă îmbrățișez pe toți cei care Mă urmați, care Mă iubiți așa cum Eu doresc. Înaine, totul este gata, ERA IUBIRII A VENIT LA VOI, O, FIII REGELUI!

Voi sădi steagul iubirii pe Pământ și iubire infinită voi semăna,...o voi face frumoasă în Mine și îi voi da totul din Mine.

Isus se adresează acum tuturor celor care lucrează în casele lor pentru a da onoare și a desăvârși Lucrarea Sa:... Cerul așteaptă să cuprindă la Sine fiecare creatură a Lui și să o pună în iubirea Lui pentru a-i oferi chipul Iubirii.

Dumnezeu vine să trezească inimile bolnave la Iubire, El vine să le zguduie pentru ca să se bucure de Iubire.

Dumnezeu este Cel care va lua totul în Sine! În Dimensiunea Sa infinită a Iubirii, fiecare lucru va străluci, totul va străluci în Sine.

Deschideți-Mi inimile voastre, o, oameni, timpul s-a terminat, a venit ceasul marii lupte împotriva dușmanului iadului.

SUNĂ TRMBIȚA MEA CA SĂ VĂ ADUN LA MINE!               

Ascultați glasul Meu, ascultă bătăile Inimii Mele în iubire infinită pentru voi, alergați la Mine, o, oameni,... CERUL ESTE GATA SĂ SE COLOREZE ÎN ROȘU, O MARE NENOROCIRE VA PRICINUI O DURERE MARE PENTRU ACEASTĂ OMENIRE.

Satana pierde teren, și-a dat seama că nu va câștiga niciodată! ... EU SUNT!

Oameni ai Galileii, întoarceți-vă urechea să ascultați apelul Meu, Dumnezeul vostru vă cheamă la convertirea adevărată, nu opriți apelul Său de mântuire, totul s-a terminat! E TRIST!(MISERUM EST!)

ISUS, IUBIRE INFINITĂ.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4683365991705500&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu