joi, 10 decembrie 2020

ȚI-AI MURDĂRIT ÎMBRĂCĂMINTEA, O, BISERICA MEA, EȘTI PĂTATĂ DE PĂCAT, AI SCHIMBAT CUVÂNTUL MEU! - Carbonia, 4.12.2020

 Domnul Dumnezeu, Atotputernicul Iahve, se arată acestei omeniri pentru a impune respectul față de poruncile Sale.

Ați sfârșit în întuneric, o, oamenilor, nu reușiți să vedeți la o palmă distanță de nas, perfiditatea voastră e mare, renunțați la disprețul vostru față de Cel care v-a creat.

Nu mai pot aștepta, trebuie să intervin acum, nu mai este timp de așteptare, jocurile sunt făcute, Dreptatea Mea va fi mare!

Așteaptă-Mă, o, Biserica Mea, așteptați-Mă voi toți cei care Mi-ați întors spatele căci judecata Mea va fi puternică asupra voastră.

ȚI-AI MURDĂRIT ÎMBRĂCĂMINTEA, O, BISERICA MEA, EȘTI PĂTATĂ DE PĂCAT, AI SCHIMBAT CUVÂNTUL MEU, AI PROIECTAT O ALTĂ BISERICĂ PENTRU TINE CA SĂ SE POTRIVEASCĂ CU OBIECTIVELE TALE.

Ah, ce durere! Ce va fi de voi, o, oameni, când veți fi în fața Dumnezelui vostru Creator?

VĂ VEȚI ZVÂRCOLI CA ȘERPII, VEȚI FI DESCOPERIȚI AȘA CUM SUNTEȚI CU ADEVĂRAT: ... SLUJITORII SATANEI! ÎNLĂNȚUIȚI DE EL!... ÎN VOI ESTE PECETEA LUI.

Am încercat în toate felurile să vă aduc înapoi la Mine, dar voi v-ați adâncit în aroganța voastră, Mi-ați întors spatele pentru a-l cinsti pe cel care v-a cioplit prin luminile lui false:... săraci oameni, atât de slabi în fața inamicului... atât de departe de Dumnezeu! AȚI CĂZUT ÎN CAPCANA LUI DIABOLICĂ, CA PEȘTII AȚI FOST PRINȘI ÎN NĂVODUL LUI!

Ah, ce nenorocire pentru voi! Ignoranților! Ați fost niște nesăbuiți! Ce așteptați acum de la el? Planul lui este să vă facă sclavii lui, vă va înlănțui de el însuși, ca șerpii vă târâți la picioarele lui.

Ce dar mai mare ați primit de la el ca să vă îndepărtați de Viață, de Cel care s-a dat pe Sine să moară pe Cruce pentru mântuirea voastră?

Ipocriților! Lașilor! Stați îngenuncheați în fața morții! Oameni meschini!... în venele voastre curge deja veninul satanei pentru că v-ați vândut lui.

NU MAI ESTE TIMP, FURTUNA E GATA SĂ AJUNGĂ IMPREVIZIBIL și va fi plânsul și scrâșnirea dinților pentru cei care nu s-au întors la Dumnezeu Tatăl, Unicul și Adevăratul Dumnezeu, ca să fie salvați.

VOI FULGERA CU PUTEREA MEA, CERURILE SE VOR CLĂTINA, TOT PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA, VEȚI FI SCOȘI AFARĂ DIN FORTĂREȚELE VOASTRE, MOARTEA VĂ VA LUA CU EA.

ADIO!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/4706997489342350

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu