joi, 17 decembrie 2020

Mesajele din 8 și 9 decembrie 2020, Carbonia

 VOI VENI CA COMÂNTUITOARE. PREGĂTIȚI-VĂ CASELE VOASTRE - Carbonia, 08.12.2020

EU, IMACULATA, vă conduc pe voi copiii lui Dumnezeu la binecuvântarea Sa sfântă.
A venit timpul să vin printre voi, copiii mei! Iubiți copii ai iubirii, pentru credincioșia voastră față de Isus, mi se acordă anticiparea coborârii mele printre voi.
Voi veni ca Co-Mântuitoare,vă voi lua în Mine și vă voi conduce la bătălia finală împotriva Satanei.
PREGĂTIȚI-VĂ CASELE VOASTRE CA SĂ MĂ PRIMIȚI, VĂ ADUC FAVOAREA DOMNULUI, VĂ VOI ȚINE LA SÂNUL MEU ȘI VEȚI AVEA HARUL DUHULUI SFÂNT.
Iubiții mei copii, voi, plini de dragoste pentru Iisus și Maria, iată că pentru voi se deschide timpul NOII ERE, vă veți alătura Bisericii Noi a lui Iisus Hristos, cea sfântă în El, cu El veți sărbători biruința..
Dumnezeu Tatăl Atotputernic cere tuturor copiilor Săi să fie găsiți pregătiți, CU CANDELA APRINSĂ, pentru că Raiul este pe cale să-și tune mânia, în puterea lui lumea va fi avertizată de Dreptatea Sa!
CONVERTAȚI-VĂ, FIII MEI, CONVERTIȚI-VĂ REPEDE, TIMPUL ESTE GATA!
Iubiți copii, deschideți-vă inima în fața mamei voastre cerești pentru ca ea să vă transforme pentru o viață nouă și perfectă, pentru a putea intra în Împărăția lui Dumnezeu.
VIN ÎMBRĂCATĂ ÎN FECIOARA ULTIMELOR TIMPURI, VĂ VOI ARĂTA PUTEREa MEA ÎN DUMNEZEU ȘI VĂ VOI ACORDA DARURI CEREȘTI.
Dumnezeu trebuie să intervină pentru a pune capăt acestei lumi a păcatului, El se va arăta lumii în măreția și milostivirea Sa ca să își ia copiii, cei care lucrat pentru realizarea lucrării Sale de mântuire.
În Dreptatea Lui îi va întoarce pe cei răi ca totul să se întoarcă în ordine, ca atunci când Creatorul a văzut înainte totul. Noua lume va fi în armonie și dragoste, dragostea și pacea vor trăi veșnic.
ÎN CASELE VOASTRE, SĂ FIE AȘTEPTAT COPILAȘUL, INIMA VOASTRĂ SĂ FIE NOUA GROTĂ CARE ÎL VA ADĂPOSTI.
Aveți încredere în Dumnezeu și rugați-vă pentru întoarcerea Lui anticipată.
EU, IMACULATA, PLINĂ DE HAR, VĂ STRÂNG LA PIEPTUL MEU ȘI VĂ BINECUVÂNTEZ ÎN NUMELE TATĂLUI ȘI AL FIULUI ȘI DUHULUI SFÂNT.
Amin. Amin.

IATĂ, APARE FEMEIA ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARE - Carbonia, 09.12.2020
Îmi voi privilegia copiii în această situație de mare distrugere și confuzie. Calea lor este în Mine, ei Mă urmează în dragoste și credincioșie, vor fi răsplătiți pentru dragostea lor de Dumnezeu.
A venit ceasul schimbării, va avea loc schimbul de locuri, cei umili vor fi înălțați în timp ce bogații și cei puternici vor fi răsturnați de pe tronurile lor.
Transformarea este în desfășurare, urmăriți cu atenție, observați ce se întâmplă ÎN AMERICA, OBSERVAȚI DECLINUL CELOR NESĂBUIȚI!
Adevăr vă spun vouă: Eu sunt! Cine Mă urăște și îi persecută pe copiii Mei nu este vrednic de Mine și va fi aruncat în Iad.
Așteptarea a luat sfârșit, ați ajuns la finalul cursei, trenul va merge acum foarte repede, doar cei care s-au pregătit vor reuși să intre, în timp ce încăpățânații vor cădea în marea lor disperare pentru că vor înțelege că au pierdut Șansa de a se salva.
În curând Cerul se va înnoi, stelele vor străluci cum nu au strălucit vreodată, dar una în special va lumina întregul pământ,
IATĂ APARE FEMEIA ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARE, ... în lumina sa va uimi Pământul și întunericul va dispărea.
Maria, Maica lui Iisus, va apărea în frumusețea ei strălucitoare și prin puterea sa mare va arde răul.
Pregătiți-vă, copiii Mei, vin să vă adun la Mine, să fiți victorioși cu Mine împotriva Șarpelui antic.
Dumnezeu Mă trimite la voi să vă uniți cu Mine, veți fi în lumina Domnului, la vederea voastră demonii vor fugi.
Haideți, copiii Mei, rugați-vă SFÂNTUL ROZARIU, arma cu care satana va fi învins. Dăruiți-i lui Iisus totul pentru triumful Său , pentru triumfului inimii Mele imaculate!
Vă iubesc, copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu