marți, 29 decembrie 2020

PREGĂTEȘTE-TE, AMERICA!

MESAJ DE LA DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS DAT GLYNDEI LOMAX, 26 DECEMBRIE 2020

 -repostare 24/9/19-

′′America a ales întunericul în locul luminii. Ea a ales căile sale mai presus de ale Mele. Ea a ales păcatul în locul dreptății. Da, chiar un mare păcat. Ea se agață de urâciunile sale și le promovează altor națiuni. Duhoarea păcatelor lor a ajuns până la Mine.

Deoarece America a ales întunericul  în locul luminii, îi voi da întunericul. Îi voi chema dușmanii să stingă luminile în America și America va rămâne blocată în întuneric pentru ca toată lumea să vadă.

Te-am chemat la pocăință, America, dar nu ai făcut-o. Spiritul tău alterat s-a extins acum la alte națiuni și urâciunile tale ți-au trasat limitele și i-au contaminat pe ceilalți. Îți voi da răul și perversitatea pe care ai ales-o în locul Meu, ele vor fi distrugerea ta.

Pentru că nu ai ales ce este bine, dar ai ales răul în detrimentul binelui, răul îți va umple limitele. Dușmanii tăi te vor călca în picioare. Vă vor lua femeile și vă vor omoarî copiii. Nu vor cruța pe nimeni, tânăr sau bătrân. Ei îți vor contamina pământul în timp ce vor continua să-ți mânânce recoltele și îți vor distruge turma. Foametea va abunda și poporul Americii va cutreiera străzile deoarece casele lor nu vor mai fi adăposturi sigure.

Pregătește-te, America, că-ți chem dușmanii să te distrugă. Nu veți mai fi numiți frumoși sau liberi, pentru că vă dau lor și nimeni dintre cei răi nu poate sta împotriva Mea, Sfântul lui Israel. Așa cum nu ai arătat milă față de ceilalți, nici ție milă nu ți se va arăta.

Așa cum ai permis celor din interiorul granițelor tale să sacrifice nevinovații, tot așa frumusețea ta va fi distrusă și nu te vei mai ridica niciodată. Îndelung a strigat către Mine sângele nevinovat al celor pe care i-ai ucis, dar Eu sunt mult răbdător, ți-am dat mult timp să te pocăiești, dar nu te-ai pocăit. Ești stricată,  josnică, rea, perversă și nu voi mai locui niciodată cu tine."

https://www.facebook.com/338943849458033/photos/a.345217902163961/3921708537848195/

 Ioan 3:16-19

 16Într-adevăr, [atât de mult] a iubit Dumnezeu lumea, încât l-a dat pe Fiul său, unul născut, ca oricine crede în el să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. 17Pentru că Dumnezeu nu l-a trimis pe Fiul său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin el.

18Cine crede în el nu este judecat, însă cine nu crede a fost deja judecat pentru că nu a crezut în numele Fiului unic al lui Dumnezeu. 19Aceasta este judecata: lumina a venit în lume, dar oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele

Ezechiel 14:13-19

 13 „Fiul omului, cât despre țara care va păcătui împotriva mea comițând sacrilegiu, îmi voi întinde mâna împotriva ei și o voi priva de pâine, voi trimite împotriva ei foametea și voi nimici din ea om și animal. 14 Și dacă ar fi în mijlocul ei acești trei oameni – Nóe, Daniél și Iob – ei, pentru dreptatea lor, și-ar salva sufletele – oracolul Domnului Dumnezeu. 15 Voi face să vină în țară animale feroce și o vor rade; va fi devastată și nu va mai fi cine s-o traverseze din cauza animalelor. 16 Acești trei oameni care ar fi în mijlocul ei, viu sunt eu – oracolul Domnului Dumnezeu – nu-și vor salva fiii și fiicele, ci se vor salva numai ei, iar țara va fi devastată. 17 Sau dacă aș face să vină sabie împotriva acelei țări și aș spune «Sabia să treacă prin țară!» și dacă aș nimici din ea om și animal, 18 chiar de ar fi în mijlocul ei acești trei oameni, viu sunt eu – oracolul Domnului Dumnezeu – nu i-ar salva pe fii și pe fiice, ci numai ei s-ar salva. 19 Sau dacă aș trimite ciuma în țara aceasta și mi-aș revărsa mânia mea împotriva ei prin sânge ca să nimicesc din ea om și animal, 

Ieremia 25:4-6

4 Domnul i-a trimis la voi pe toţi slujitorii săi, profeţii; i-a trezit şi i-a trimis, dar nu aţi ascultat şi nu v-aţi plecat urechea ca să-i ascultaţi. 5 Ei au zis: „Întoarceţi-vă fiecare de la calea voastră cea rea şi de la răutatea faptelor voastre şi veţi locui pe pământul pe care vi l-am dat vouă şi părinţilor voştri din veac şi până-n veac! 6 Nu mergeţi după alţi dumnezei ca să le slujiţi şi să vă prosternaţi înaintea lor şi nu mă mâniaţi cu lucrarea mâinilor voastre, iar eu nu vă voi face rău!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu