miercuri, 30 decembrie 2020

VEȚI VEDEA CU OCHII VOȘTRI CĂDEREA BABILONULUI - Carbonia, 27.12.2020

Sfânta Fecioară cu tine.

Iubită fiică, scrie poporului lui Dumnezeu: sunt cea pe care o vei vedea în curând,  femeia îmbrăcată în soare, mă vei recunoaște ca Maică a Domnului și îți vei manifesta dragostea față de Isus.

Nu mai este mult, aștept să se facă fapta abominabilă, atunci voi fi printre voi, și ca un războinic viteaz îmi voi apăra poporul de răutatea satanei.

Casa Domnului așteaptă să-și recupereze copiii.

Dumnezeu așteaptă convertirea poporului Său pentru a-l putea îmbrățișa din nou în Sine.

DOISPREZECE VOR FI TRIBURILE LUI ISRAEL PE CARE TATĂL LE VA CHEMA LA SINE. Toți vor locui în El pentru că El însuși îi va proclama sfinți pe cei care vor intra în sfințenia Lui.

Răspândiți dragostea lui Dumnezeu, o, națiunilor, să răsune numele Său pe tot pământul și în eternitate! Să fie descoperită dragostea Lui sfântă pentru toate creaturile Sale.

OBSERVAȚI, OAMENILOR, FIȚI VIGILENȚI PENTRU CĂ ACUM VEȚI VEDEA ÎN CER SEMNELE PROMISE; VEȚI VEDEA CU OCHII VOȘTRI CĂDEREA BABILONULUI.

CASA LUI DUMNEZEU A FOST FURATĂ, TRĂDĂTORII BISERICII LUI DUMNEZEU ÎȘI VOR PRIMI RĂSPLATA PENTRU CĂ I S-AU ÎMPOTRIVIT LUI.

Plânsul și scrâșnirea dinților vor intra în ei :... au luptat cu Adevărul, s-au dezbrăcat de Dumnezeu pentru a-l sluji pe Lucifer.

SOSIREA STELEI CRĂCIUNULUI CARE A APĂRUT PE CER, ESTE CEA CARE VĂ VA INDICA CALEA :... ÎNTOARCEȚI-VĂ  REPEDE LA ISUS, CĂUTAȚI-L  ÎN GROTA LUI UNDE SE VA MANIFESTA ÎN CURÂND.

Duceți-vă și închinați-vă Copilului Iisus, recunoașteți-L ca singurul și adevăratul Dumnezeu, slujiți-L, iubiți-L și urmați-l, dați-vă o șansă de a vă mântui.

Oamenilor, nu fiți încăpățânați, Viața vă recheamă la Sine, țineți-vă de El ca să fiți biruitori în El împotriva Satanei.

AURORA ESTE GATA SĂ SE ARATE NOUĂ PESTE MUNȚII SIONULUI! IERUSALIMUL VA TRIUMFA, SOARELE VA FI ÎN ÎNĂLȚIMI, VA EMANA DULCEA CĂLDURĂ, VA LUA CU SINE FIECARE INIMĂ PE CARE EL O STĂPÂNEȘTE.

FIII MEI, STAȚI PREGĂTIȚI, NOAPTEA VA FI FOARTE FRIGUROASĂ, GERUL VA SMULGE MULTE suflete, CELE CARE NU AU RĂSPUNS DORINȚEI DUMNEZEULUI DRAGOSTEI,... CARE NU S-AU REFUGIAT ÎN EL CA SĂ FIE PUSE ÎN LOC SIGUR DE MAREA DISTRUGERE CARE VA ATINGE PĂMÂNTUL.

Rugați-vă, oameni, abandonați lucrurile lumii, lepădați-vă de Satana, strigați numele Sfânt al lui Iisus, chemați-L în ajutorul vostru, smeriți-vă ca El să intervină pentru a vă izbăvi de jugul morții.

SATANA ESTE FURIOS, VA ANTICIPA MIȘCĂRILE SALE PENTRU CĂ E CONSTRÂNS DE ADEVĂR... IUDA, FĂ CEEA CE AI DE FĂCUT;

Satană, în curând îl vei întâlni pe Dumnezeul tău Creator, acea zi va fi sfârșitul tău! Adio! Ajunge! Timpul s-a terminat, jocurile sunt făcute, acum este timpul lui Hristos, Regele regilor.

SUNĂ TRÂMBIȚA CARE AVERTIZEAZĂ INTERVENȚIA DIVINĂ ÎN ACEST TIMP,... totul vorbește deja despre El, Regele victorios ESTE la venirea Sa.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4794831020558996&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu