sâmbătă, 19 decembrie 2020

LUMEA E GATA SĂ INTRE ÎN HAOS 20 mai 2018, Sanctuarul Maicii Domnului din Lourdes, Bogotá – Columbia

Fiilor, pacea Domnului să fie cu voi și protecția mea să vă însoțească mereu.

Micuților, lumea este gata să intre în haos! Oh, ce durere este gata să ajungă peste această omenire săracă și suferindă!

Mulțimea nu a vrut să asculte apelurile noastre de convertire. Toate evenimentele descrise în sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu pentru aceste timpuri sunt gata să se dezlănțuie și o va surprinde fără ca ea să fie pregătită.

Milioane de suflete se vor pierde la trecerea Dreptății Divine pentru că nu au vrut să accepte Milostivirea Sa.

Copilașilor, fiii întunericului care manipulează destinul națiunilor au planificat totul ca să dea startul începutului Armaghedonului. Dușmanul este nerăbdător să se facă cunoscut și să înceapă ultima lui împărăție; pregătiți-vă, copilașilor, pentru că e gata să dea o declarație universală ca să se proclame pe el însuși mesia cel așteptat. Deja voi știți, poporul lui Dumezeu, că nu îl veți putea vedea, nici auzi pentru că e falsul mesia ce va veni să-L înlocuiască pe Fiul meu și să vă atragă în haos și dezamăgire. Stați în alertă și privegheați, micuții mei, pentru că lupii sunt ascunși și vor încerca să piardă mulțimi de suflete în așa fel încât, atunci când stăpânul lor va apărea, numărul celor care îl urmează să fie în creștere.

Ce tristețe simt în inima mea de Mamă când văd nerecunoștința majorității imense care vor întoarce spatele Fiului meu când se vor îndrepta spre căutarea falsului mesia! Milioane de suflete îl vor urma și-l vor adora ca și cum ar fi însuși Dumnezeu. Copilașilor, dușmanul meu și slujitorii lui vor dezlănțui cea mai mare persecuție împotriva a tot ceea ce este creștin; sângele va curge și poporul meu va fi purificat. Sângele martirilor va fi Sângele Fiului meu care va da început noii Biserici care va fi săracă, simplă și cu carisme ale Duhului Sfânt.

Fiii mei, o bacterie creată în laboratoare pentru combaterea poluării de la scurgerile de petrol va avea o mutație și se va răspândi în mări; această bacterie se hrănește cu carne și atacă animalele și ființele umane. Fiți atenți, copiilor, la consumul alimentelor marine, în special scoici și fructe de mare căci pot fi contaminate cu această bacterie; nu faceți baie în mare dacă sistemul vostru imunitar e slăbit sau dacă aveți răni pe piele pentru că bacteria poate intra. Această bacterie se răspândește și combaterea ei va fi un bici pentru omenire.

Rugați-vă, copii, pentru biserica Fiului meu căci scandalurile de pedofilie din interior vor crește mult. Vă spun că dacă nu va fi corectat, pedepsit, reparat și dacă nu se cere iertare victimelor, va crea o mare diviziune care unită cu rebeliunea multor cardinali, va da startul unei schisme care va fi cea mai mare din istoria Fiului meu. Această schismă care e gata să înceapă va duce la pierderea milioanelor de suflete, va produce o bombă spirituală care va zdruncina Biserica din temelii; dar nu o va face să cadă pentru că puterea rugăciunii poporului fidel lui Dumnezeu și intervenția divină o vor împiedica.

Adversarul Meuva profita de acest haos spiritual și cu complicitatea cardinalilor rebeli, va intra pe locul lui Petru și îi va ocupa tronul.

Copilașilor, zilele deja nu mai au 24 ore, doar 16, timpul se va modifica proporțional cu evenimentele care vor avea loc; când limita de timp va ajunge la 12 ore, va începe Dreptatea lui Dumnezeu. Așadar, urmăriți, copiii mei, cum timpul se scurge pentru voi și mulți încă întorc spatele Fiului meu, ignorând apelurile noastre la convertire.

Treziți-vă, copilașilor rebeli, odată pentru totdeauna din letargia voastră pentru că continuând adormiți din cauza păcatului, vă veți pierde pentru pentru vecie! Ultimile dangăte ale Milostiviriise termină, Avertismentul este în fiecare zi mai aproape; atât de aproape că vă va surprinde fără să fiți pregătiți. Veniți-vă în fire, copilașilor rebeli, priviți că timpul deja nu mai este timp!

Ce mai așteptați ca să vă întoarceți la Dumnezeu?

Noaptea va sosi foarte devreme, împreună cu ea și Dreptatea lui Dumnezeu; fugiți să vă puneți în ordine conturile voastre pentru că schisma se apropie și credința voastră nu e fundamentată pe Cuvântul lui Dumnezeu, mulți se vor pierde din cauza crizei pe care o va suferi Biserica Fiului meu.

Din nou vă spun, copilașilor, nu lăsați Rozariul meu și cereți sfânta mea intervenție în toate momentele ca să puteți suporta zilele necazului care se apropie.

Pacea Domnului să fie cu voi!

Vă iubește Mama voastră de la Lourdes.

Să știe toată omenirea mesajele mele, micuții mei.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4652039131504853&set=a.242597375782406 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu