miercuri, 23 decembrie 2020

Rugăciunea învățată de Isus

https://www.youtube.com/watch?v=m4A6RIOwC2E&feature=youtu.be

Sfinte Arhanghel Mihail, cel mai Nobil Prinț al Oștirilor Cerești, prin ordin divin, putere și voință, luptă cu cei care se luptă cu noi și ne apără cu sabia ta, taie orice rău și distruge orice act rău făcut împotriva lucrării Maicii Domnului și aparițiilor ei în întreaga lume, precum și împotriva noastră și a familiilor noastre.

Prin puterea lui Dumnezeu, zdrobește capul mândru al Satanei, al tuturor demonilor iadului și ai agenților săi răi care acționează din dorința de a distruge și persecuta Biserica lui Hristos, Soția Mielului Neprihănit.

Îndepărtează-i pe toți cei care nu sunt potriviți să fie alături de noi, care ne afectează în minte, trup și suflet cu acțiunile lor rele și viețile negative fără Dumnezeu; demască fiecare minciună, toată falsitatea și ipocrizia , eliberează-ne de prietenii false, de acei oameni care stabilesc legături și înșelăciuni împotriva noastră, care profită și își bat joc de bunăvoința noastră. Ne încredem în puterea mijlocirii tale în fața Tronului lui Dumnezeu, în certitudinea că Domnul ne va elibera de toate aceste rele și pericole ale sufletului și ale trupului. Puternică Regină a Preasfântului Rozariu și Regina Îngerilor, roagă-te pentru noi.

Sfânte Arhanghel Mihail, apără-ne în luptă ca să nu pierim la Judecata Supremă. Amin!

http://afterthewarning.com/messages-from-heaven/edson-glauber/2020/october/12/prayer-to-st-michael

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu