duminică, 13 decembrie 2020

POPORUL MEU, POPOR NEMILOS, CE RĂU ȚI-AM FĂCUT? - Carbonia, 03 bis. 12.2020

Poporul Meu, popor nemilos, ce rău ți-am făcut? Te-ai pierdut în întuneric, ți-ai pus credința în cel ce este dușmanul Meu, în inima ta a intrat răutatea pe care o urmezi în locul Meu, deja văd șovăiala ta, omule, văd căderea ta cea mare.

Zile groaznice sunt pe cale să vină peste această Omenire pervertită, ipocrită, de-acum pierdută în minciunile dușmanului. Satana a reușit să fure inimile multor oameni, a reușit să le rupă de la Mine. Dar EU SUNT!

PLANETELE SE VOR MIȘCA ACUM, SE VOR AUZI ZGOMOTE DIN CER, SE VOR ÎNTUNECA ZILELE,... e începutul durerilor, profețiile anunțate în La Salette și Fatima vor fi sub ochii voștri, nu puteți scăpa, o, oameni!

O, voi toți cei care ați spus cu cruzime Nu Dumnezeului vostru Iubire, veți suferi Iadul pe care voi înșivă l-ați creat respingând Viața.

MUNȚII SE VOR PRĂBUȘI, MĂRILE SE VOR RIDICA,

RÂURILE SE VOR REVĂRSA, VULCANII VOR ERUPE

ȘI PĂMÂNTUL VA TREMURA ÎN FIECARE LOC.

AȚI AJUNS LA SFÂRȘITUL ISTORIEI, O, OAMENI, nu ați înțeles semnele vremurilor, nu ați fost atenți la apelurile Cerului, v-ați amăgit că stăpâniți lumea în mâinile voastre mizerabile. Ați tăcut la Adevăr în lume pentru ca totul să revină în avantajul vostru, dar EU SUNT, o, oameni, și EU SUNT, astăzi vine să ia totul înapoi în Sine: veți fi puși în lanțuri și veți arde în flăcările Iadului.

Sunt îndurerat, această Omenire este mai rea decât Sodoma și Gomora, omul s-a ridicat împotriva lui Dumnezeu! Ați devenit fii ai satanei, inima voastră s-a întărit ca piatra, ochiul vostru este negru ca smoala, mergeți în flăcările Iadului!

Dar Dumnezeu intervine acum pentru a vă face să înțelegeți că fără El nu sunteți nimic, că mândria voastră se termină aici. Veți pierde comoditățile voastre, veți fi îngropați în dărâmăturile pe care voi înșivă le-ați marcat cu mândria voastră.

CADE IMPERIUL SUPERPUTERILOR PĂMÂNTULUI!

SE TERMINĂ PE PĂMÂNT PUTEREA LOR!

SFÂNTA MARIA ÎȘI ÎNCEPE INTERVENȚIA LA BĂTALIA FINALĂ, ARMATA EI ESTE DEJA PREGĂTITĂ, SE DESFĂȘOARĂ DUPĂ PLANURILE LUI DUMNEZEU, NU VOR AVEA NICI O SCĂPARE TRĂDĂTORII!

Înainte, fii ai Ierusalimului, a venit vremea biruinței voastre, în Cristos veți fi biruitori!

Era păcii a venit pentru cei care cu multă iubire și credință față de Creatorul lor Dumnezeu și-au dăruit propria viață.

Iată-vă ajunși la sfârșitul istoriei, bătălia este în desfășurare, timpul este marcat cu victoria în Cel care Este!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4698596346849131&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu