miercuri, 9 decembrie 2020

DUMNEZEU, REGELE UNIVERSULUI, VINE SĂ ÎI IA LA SINE PE FIII SĂI - Carbonia, 02 bis. 12.2020

Deja văd poporul Meu ridicându-se la Mine!

Copiii Mei, Lumina Divină vă va lua în curând, vă va lua în Sine, veți fi divini în Cel Divin.

Iubitele Mele creaturi, tremur așteptând să vă îmbrățișez la Pieptul Meu, să vă protejez în propria Mea Natură Divină, să vă dau din Mine, să fiți ai Mei pentru totdeauna.

Voi scurta zilele revenirii Mele, împreună vom sărbători Paștele Domnului, veți fi toți ai Mei, în Sânul Meu veți fi noi și veți fi demni de a fi alături de Mine.

Isus este Cel care a dat totul de la Sine pentru mântuirea voastră, pentru a vă avea înapoi în Împărăția Sa binecuvântată, să vă bucurați de viață în Sine.

Afară, comercianții din templu! ... Afară blasfemiile din Casa Mea! ... Afară copiii lui Satana din templul Meu!

Este timpul pentru ultima înfruntare, Dumnezeu Iubire va intra cu putere în Casa Sa și va arunca slujitorii răi în Iad, va lua administrația de la ei, va lua totul înapoi în Sine pentru a se întoarce să înflorească în lucrurile bune ale lui Dumnezeu!

Câmpul va fi arat, toate buruienile vor fi eradicate pentru ca noile fructe să fie suculente. Mâna Domnului va binecuvânta noile recolte, fiii Săi se vor vor gusta din delicatesele Lui.

SCURT ESTE TIMPUL CARE NE SEPARĂ, O, OAMENI, FII CREDINCIOȘI IUBIRII!

DE ACUM VA FI SCURTĂ CĂLĂTORIA VOASTRĂ PE ACEST PĂMÂNT AL RUȘINII.

TOTUL ESTE PREGĂTIT, POTIRUL MEU ESTE VĂRSAT.

FURTUNEA VA ÎNCEPE ÎN CURÂND, VOI PEDEPSI PE CEI NELEGIUIȚI ȘI VOI RIDICA LA MINE PE FIII MEI.

Aurora boreală sosește în curând, Europa va fi învăluită de strălucirea sa!

MARIA ÎȘI VA VIZITA POPORUL ÎNSOȚITĂ DE MAIESTATEA DIVINĂ :... Îl voi aduce pe Fiul meu Isus, copilașii mei, veți cunoaște Fața Lui, veți fi fermecați de Iubirea Lui; veți intra într-o nouă dimensiune care aparține Vieții unde veți găsi dreapta odihnă. DUMNEZEU ESTE TATĂ, MAMĂ, FRATE ȘI PRIETEN SINCER, ÎN TOTUL SĂU VEȚI AVEA  IMENSITATEA!

Vei trăi Imensul și veți fi așa cum Dumnezeu v-a destinat pentru EL ÎNSUȘI:... SUNTEȚI CREATURILE SALE, AȚI FOST CREAȚI SĂ FIȚI DIVINI ÎN CEL DIVIN,... A SOSIT TIMPUL PENTRU LUCRURILE LUI DUMNEZEU. Veți fi luați de El și transformați în El, după Chipul și Asemănarea Sa, veți înțelege tot ceea ce vreodată în natura voastră umană slabă nu ați putut înțelege. Dumnezeu Este! În El totul Este! El totul posedă pentru că El Este!

Ca îngerii veți vibra în imensul Cer albastru, cu candoarea voasră veți uimi Cerul.

Dumnezeu, Regele Universului, vine să-și ia fiii în Sine, ei vor stăpâni în Totul Lui și vor fi mari în El, destinați să crească în iubire.

GARANTEZ ACESTE CUVINTE ALE MELE, O, OAMENI, ascultați Vocea Mea, faceți liniște în voi și nimic nu veți pierde pentru că veți simți în inima voastră vibrând Viața și veți tânji să trăiți în Viață.

Poarta Grădinii Cerești este deschisă fiilor lui Dumnezeu, florile cele mai frumoase și parfumate se vor apleca în reverență la trecerea fiilor Regelui! Fiți pregătiți pentru aceste lucruri, totul a început.

Dumnezeu Regele Universului.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4694004213975011&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu