duminică, 20 decembrie 2020

EU, SFÂNTA FECIOARĂ MARIA DE GUADALUPE, CORĂSCUMPĂRĂTOARE. ÎN ACEST CRĂCIUN ISUS VA FI CU MICA RĂMĂȘIȚĂ - Carbonia, 12.12.2020- 02.47 pm, în memoria Sfintei Fecioare de Guadalupe .

Sunt cu voi, cei care Îl urmați pe Fiul meu, Isus.

Fiică binecuvântată, pregătește-ți casa și pune în tine certitudinea că totul s-a terminat, că porțile infernului nu vor învinge adevărata Biserică a lui Dumnezeu; că Sfântul Altar este gata, sacrificiul Său, Totul Său, a fost dăruit pentru ai Săi, acum se întoarce să recâștige fiecare lucru.

EU, SFÂNTA FECIOARĂ DE GUADALUPE, acum acționez în planul încredințat mie de Tatăl pentru mântuirea omenirii. Vin ca Corăscumpărătoare a lucrării de mântuire, vin cu armele iubirii pentru a proclama iubirea.

Iată, eu vin să anticipez întoarcerea Lui, o voi pregăti cu voi, soldații Lui, calea întoarcerii Sale.

Iubiți, copii, eu sunt cea care vă va lua în pieptul ei și vă va da darurile cerului, veți fi în misiune cu mine și cu mine veți avea biruință în Hristos Isus, Fiul meu.

Sfântul Iosif este mereu alături de mine și va fi alături de mine în această misiune. Iisus îl trimite pentru ca legătura sa să fie puternică în mine.

La venirea mea, cerurile se vor manifesta în splendoarea Crăciunului, totul va fi un albastru infinit și gerul care va coborî va fi purificator pentru că va fi însoțit de Regina cerului și a pământului.

ÎN ACEST CRĂCIUN, IISUS VA FI CU MICA RĂMĂȘIȚĂ, ÎN FIECARE CASĂ UNDE S-A FĂCUT IESLEA, CU DRAGOSTE ȘI DEVOTAMENT ÎN AȘTEPTAREA MÂNTUITORULUI. El va binecuvânta noul Său popor și va păzi casele lor cu îngerii Săi.

Suntem în bătălia finală, pentru copiii lui Dumnezeu este punctul de cotitură în beatitudinile cerului, în timp ce marele necaz va fi groaznic pentru cei care L-au renegat pe Mântuitorul Dumnezeu.

Flori ale grădinii mele, așteptați-mă cu dragoste, să fie în voi focul iubirii căci vin să vi-L aduc pe Mântuitorul.

RUGAȚI-VĂ, FIILOR, RUGAȚI-VĂ SFÂNTUL ROZAR ȘI RENUNȚAȚI LA LUCRURILE LUMII, TOȚI SĂ FIȚI PREGĂTIȚI PENTRU RĂPIRE.

... ESTE TIMPUL HARULUI PENTRU COPIII LUI DUMNEZEU!

Primiți-mă în voi, eu sunt cea care vă va ghida spre o victorie sigură.

Lăudat să fie Isus Cristos!

FECIOARA DE GUADALUPE

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4732798833428882&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu