luni, 7 decembrie 2020

ORA de HAR cerută de MARIA ROSA MYSTICA (TRANDAFIR TAINIC) la MONTICHIARI pentru 8 decembrie, ora 12 - sugestii de rugăciuni

 Fecioara Maria:"Ora de Har este evenimentul celei mai mari convertiri care se va produce la 8 decembrie. In ziua aceea, suflete mai reci decat piatra, vor fi incalzite si miscate de Harul Lui Dumnezeu si se vor simti tot mai legate de Iubirea divina."

ACEASTA ORA DE HAR SA FIE CUNOSCUTA
   SI RASPANDITA IN LUMEA INTREAGA

 S-a prezentat ca Rosa Mystica, Si-a indreptat ochii spre Cer si a spus: "Eu sunt Neprihanita Zamislire." A coborat cateva trepte si a reluat: "Mai majestuoasa ca niciodata, Eu sunt  Mama Harului, Mama Divinului Meu Fiu Isus Cristos." A mai coborat niste trepte si a spus: "Pentru venirea Mea la Montichiari, Eu doresc sa fiu numita Rosa Mystica. Doresc ca in fiecare an, la 8 decembrie, sa se practice, la ora 12 la pranz, Ora de Har Universal. Prin aceasta practica se vor obtine numeroase haruri spirituale si trupesti."

http://dinimaginatie.blogspot.com/2013/01/aparitiile-mariei-rosa-mystica.html

ORA DE HAR (nu trebuie să fim distrași de nimic în această oră)

Isuse, iartă-ne căci am păcătuit!

În această oră de har, în comuniune cu toți cei care se roagă acum pe întreg pământul, dorim să obținem  numeroasele  haruri promise. Oferim acceastă Oră de Har Universal în cinstea sf Fecioare Maria, Rosa Mystica.

DE 3 ORI - PSALMUL 50
3 Ai milă de mine, Dumnezeule,
după marea ta bunătate,
și, după mulțimea îndurărilor tale,
șterge fărădelegea mea.
4 Spală-mă cu desăvîrșire de nelegiuirea mea
și curăță-mă de păcatul meu.
5 Căci recunosc fărădelegea mea
și păcatul meu stă pururi înaintea mea.
6 Împotriva ta, numai împotriva ta am păcătuit
și ce-i rău înaintea Ta am făcut.
De aceea, tu ești drept în sentințele Tale
și nepărtinitor în judecățile Tale.
7 Căci, iată, în nelegiuire m-am născut
și în păcat m-a zămislit mama mea
8 Dar Tu iubești adevărul în adîncul inimii,
fă deci să pătrundă înțelepciunea înlăuntrul meu.
9 Stropește-mă cu isop și voi fi curat,
spală-mă și voi fi mai alb decît zăpada.
10 Fă să aud un cuvînt de bucurie și veselie
și oasele pe care le-ai zdrobit vor tresălta.
11 Întoarce-Ți fața de la păcatele mele
și șterge toate nelegiuirile mele.
12 Creează în mine o inimă curată, Dumnezeule,
și un duh statornic înnoiește înlăuntrul meu.
13 Nu mă alunga de la fața Ta
și duhul tău sfînt nu-l lua de la mine.
14 Dă-mi iarăși bucuria mîntuirii Tale
și întărește-mă cu duh binevoitor.
15 Atunci voi învăța pe cei fără de lege căile Tale
și cei păcătoși la tine se vor întoarce.
16 Mîntuiește-mă de sînge, Dumnezeule,
Dumnezeul mîntuirii mele,
și limba mea va preamări dreptatea Ta.
17 Doamne, deschide-mi buzele
și gura mea va vesti lauda Ta.
18 Pentru că jertfele nu-ți sunt plăcute
și, chiar dacă Ți-aș aduce,
arderile de tot nu Te-ar mulțumi.
19 Jertfa mea, Dumnezeule, este duhul smerit,
inima căită și smerită, Dumnezeule, n-o disprețui.
20 În bunătatea Ta, Doamne, fă bine Sionului
și reclădește zidurile Ierusalimului.
21 Atunci îți vor fi plăcute jertfele de împăcare,
arderile de tot și ofrandele;
atunci ți se vor oferi viței pe altarul Tău. Amin.
 

ROZARIUL

Prin mijlocirea Mamei noastre cerești, Mama lui Dumnezeu, prin viața, moartea și învierea lui Isus Cristos, Mântuitorul și Răscumpărătorul sufletelor, Îți cerem, Părinte Ceresc, să oprești orice complot terorist planificat de păcătoșii posedați care îi urăsc pe copiii lui Dumnezeu. În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.“

Rugăciune înainte de Rozariu

„Regina Sfântului Rozariu, Tu ai binevoit să vii la Fatima pentru a descoperi celor trei păstoraşi comorile de haruri ascunse în Rozariu. Aprinde în inima mea o iubire sinceră pentru această devoţiune, pentru ca meditând Misterele Mântuirii noastre, reamintite de acesta, să pot să mă îmbogăţesc cu roadele acestuia, obţinând pace pentru lume, convertirea păcătoşilor şi a Rusiei şi harurile pe care le cer de la Tine prin acest Rozariu (menţionaţi cererea ... ). Cer asta pentru mai mare slavă a lui Dumnezeu, pentru prețuirea Ta şi pentru binele sufletului meu şi al tuturor sufletelor. Amin.

                               Crezul, Tatăl nostru, 3 Bucură-te Marie, Slavă Tatălui

MISTERELE DE DURERE

1. Agonia lui Isus în grădina Ghetsemani

Apoi au venit într-un loc numit Ghetsemani şi le-a spus discipolilor Săi: Staţi aici până când Mă voi ruga”. I-a luat cu Sine pe Petru, pe Iacob şi pe Ioan şi a început a se înfiora şi a se nelinişti”(Mc 14, 32-33)

Isus trăieşte cea mai mare ispită a Sa. Răul îl face să vadă moartea ca pe o înfrângere, ca pe o distrugere a întregului bine făcut, ca sfârşitul tuturor.
Isus luptă în mod interior pentru a rămâne fidel faţă de Tatăl: El este Tatăl Meu. Viaţa Mea este a Sa, acum şi după moarte şi chiar şi în moarte. Activitatea Mea, ceea ce am îndeplinit, era din ascultare faţă de Tatăl: El va completa ceea ce a început prin Mine”.
Cu arma credinţei, Isus învinge lupta teribilă care îl face să asude sânge: Tată, nu a Mea, dar voia Ta să se facă”. Si repetă, şi repetă din nou: Nu voia Mea, ci a Ta.
Isus trăieşte acest moment în singurătate. În mod spiritual, discipolii şi prietenii sunt absenţi. Ei sunt ispitiţi de somn: aceasta îi împiedică să se unească cu Isus în oferirea de sine Tatălui. Ispita începută cu somnul se sfârşeşte prin fugă.
Isus este singur. Ca în deşert.
Dar Eu nu sunt singur, Tatăl este cu mine”.
Și astfel Isus umblă în mijlocul soldaţilor ca unul care ştie că nu trebuie să facă altceva decât să iubească, în aşteptarea manifestării iubirii Tatălui.

Cu Isus trăim iubirea, lăsând Tatălui apărarea noastră.

2. Isus este biciuit

Atunci Pilat L-a luat pe Isus şi L-a dat să fie biciuit” (In 19,1).

Ura, invidia şi gelozia oamenilor influenţi au învins. Isus se supune. El este considerat un răufăcător.
În inima Sa însă nu a intrat ura. În inima Sa, violenţa nu provoacă reacţii. În inima Sa, biciuirile nu reuşesc să trezească răzbunare, nici împotriva lui Dumnezeu, nici împotriva oamenilor.
Isus primeşte loviturile biciului ca dar din partea Tatălui făcut umanităţii. El duce păcatul lumii ca miel, şi păcatul merită corectarea. Păcatul îl face pe om să sufere, şi El, nevinovat, le-a luat asupra Sa când a intrat în apele Iordanului.
Acum fiecare lovitură de bici pentru Isus este ocazia de a spune Tatălui: iată-Mă, iată-Mă, fă cu Mine ceea ce vrei. Tu răneşti şi Tu vindeci. Iată-Mă, trupul Meu se deschide pentru ca să iasă sângele Meu şi să vindece rănile pe care păcatul le provoacă inimii oamenilor.

Vreau să trăiesc şi eu contradicţiile şi loviturile duşmăniei oamenilor aşa cum le-a trăit Isus, pentru a completa în viaţa mea dăruirea trupului Său Tatălui pentru mântuirea tuturor.

3. Isus este încoronat cu spini

Soldaţii au împletit o coroană de spini, i-au pus-o pe cap şi L-au îmbrăcat cu o haină de purpură, apoi veneau la El şi spuneau: Bucură-te, Regele Iudeilor!” (In 19,2).

Soldaţii se distrau făcându-L pe Isus să sufere. Un mister care s-a repetat în viaţa martirilor şi se repetă încă şi astăzi. Este misterul inimii omului care se lasă posedat de o răutate atât de absurdă. Dar Dumnezeu, Dumnezeul iubirii, ştie să folosească şi acest rău al omului: îl foloseşte ca profeţie.
Soldaţii Îl chinuie pe Isus folosind pentru El titlul de Rege şi îi înfig pe cap spinii împletiţi ai coroanei.
Noi citim în acest gest invitaţia de a-L primi pe Isus ca adevăratul Rege, un Rege care nu domină, dar iubeşte până la dăruirea de Sine. Pentru noi, acest gest de răutate al soldaţilor a devenit profeţie, a devenit revelare a intenţiilor lui Dumnezeu. Isus este Regele nostru. El este Regele meu, nu prin decizia oamenilor, a opiniei publice, dar prin decizia mea personală. Eu las ca El să domnească în mine.

Maria nu era prezentă la această încoronare a lui Isus, dar în inima ei, Ea l-a primit deja ca Rege. Îl primesc şi ascult şi eu, ca Ea, acceptând titlul Său de Rege de la Tatăl, care mi l-a revelat în momentul în care Isus exercita regalitatea Sa de iubire.
Și eu, asemenea Mariei, Îl primesc pe Isus şi ascult acceptând titlul Său de Rege de la Tatăl.

4. Isus fiind condamnat la moarte, duce crucea spre Calvar

Purtându-şi singur crucea, a ieşit spre locul numit al Craniului, care în ebraică este numit Golgota (In 19,17).

Toţi strigă: Răstigneşte-L! Și Pilat se lasă învins de violenţă şi de răzbunarea conducătorilor Iudeilor.
Isus, recunoscut în mod oficial nevinovat, este condamnat la moarte cu acuzaţia de răufăcător.
El nu se aştepta la altceva: deja le spusese alor Săi.
Acum însă realitatea este vie şi tulburătoare. Pe umerii Săi se află lemnul greu, un lemn pe care forţele Sale nu reuşesc să-l poarte cu totul. Căderile pe pietrele străzii murdare măresc durerea.
O întâlnire cu femeile care Îl plângeau, între care Mama, fac drumul spre Calvar ocazia unui nou anunţ: Nu Mă plângeţi pe Mine, dar pe fiii voştri”. Pentru Isus nu contează propria viaţă, dar contează viaţa veşnică a oamenilor. Vor fi unii care o vor primi de la El şi vor fi unii care o vor refuza: aceasta este durerea lui Isus, ca rodul jertfei Sale să nu fie primit de toţi.
”Am puterea de a-Mi da viaţa” a spus: acum Isus se oferă pe Sine. Soldaţii nu trebuie să-L oblige să meargă. El vrea să meargă spre Calvar, pentru că vrea ca eu să fiu salvat de la înşelăciunea celui rău. Fiecare pas al Său este un act de iubire.

Îi mulţumesc lui Isus şi vreau să-L urmez.
Cu Maria, Îl însoţesc şi ofer Tatălui micile mele suferinţe de fiecare zi şi pe cele de a mă vedea judecat în mod nedrept şi condamnat.

5. Isus moare pe cruce


Isus a strigat cu glas puternic: Tată, în mâinile Tale încredinţez sufletul Meu”(Lc 23,46).
Isus a spus: S-a împlinit!” şi, plecându-şi capul, şi-a dat Duhul” (In 19,30).

Orele agoniei sunt lungi şi întunecate.
Isus suferă de abandonarea discipolilor Săi.
El suferă ispita ultimei ore: Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu“. Da, sunt Fiul lui Dumnezeu” - se pare că răspunde El: - şi pentru aceasta Mă abandonez în mâinile Tatălui Meu: Lui îi încredinţez viaţa Mea.
Lui pe care nu-l văd, care pare absent, care pare că M-a lăsat. Sunt Fiul Lui, pentru aceasta las ca El să se ocupe de Mine până la sfârşit. El ştie de ce am nevoie, El ştie cum pot fi util lumii: Mă încred în El.
Setea Mea i-o ofer Lui.
Desăvârşirea ascultării Mele faţă de voinţa Sa exprimată în Scripturi o ofer Lui.
Pe discipolii Mei îi prezint Lui, prin Mama Mea, fidelă până la sfârşit. Și pe mama Mea le-o dăruiesc lor pentru a continua maternitatea pe care Tatăl a cerut-o pentru Mine.
Și promisiunea Tatălui pentru aceia care Mă iubesc o realizez pentru răufăcătorul care Mă primeşte, chiar dacă Eu sunt considerat un vierme şi nu un om, refuzat de poporul Meu”.
Astfel, cu aceste sentimente de iubire, Isus moare.
Centurionul se converteşte: crede în El.

Eu cu Mama şi cu discipolul iubit continui să-L iubesc şi să-L ofer Tatălui.
Și cu El mă ofer pe mine: Tată, sunt şi eu fiul Tău. Fă din mine un mărturisitor al lui Isus.

  La sfârşitul Rozariului:

Bucură-te Regină,  Maica milei, viaţa, mângâierea şi nădejdea noastră, bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemând şi plângând în această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, întoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, arată-ni-l nouă pe Isus, binecuvântatul rod al trupului tău. O milostivă, o blândă, o dulce Fecioară Maria.

Roagă-te pentru noi, Sfântă Maică a lui Dumnezeu.
Ca să ne facem vrednici de făgăduinţele lui Cristos.

Să ne rugăm. Dumnezeule, al cărui Unul-născut, prin viaţa, patima, moartea şi învierea Sa, ne-a pregătit răsplata mântuirii veşnice, dă-ne te rugăm harul ca cinstind aceste mistere, prin Rozariul preasfintei Fecioare Maria, să imităm ceea ce ele cuprind şi să dobândim ceea ce ele făgăduiesc, prin acelaşi Cristos, Domnul nostru. Amin.

RUGĂCIUNEA SALUTULUI (recitată de 3 ori după un rozariu, corespunde echivalentului a 9 rozarii)

Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. Dumnezeu Te salută, o, Marie. O, Marie, eu te salut de treizeci şi trei de mii de ori (33.000), după cum Te-a salutat Sfântul Arhanghel Gabriel. E bucurie pentru Inima Ta şi, de asemenea, pentru inima mea, că Arhanghelul Ţi-a adus salutul lui Cristos. 

Magnificat
Sufletul meu îl preamăreşte pe Domnul şi duhul meu tresaltă de bucurie în Dumnezeu, Mântuitorul meu,căci a privit la smerenia slujitoarei Sale. Iată, de acum toate popoarele mă vor numi fericită, căci mi-a făcut lucruri mari Cel Atotputernic, şi numele Lui e sfânt.
Milostivirea Lui dăinuie din neam în neam peste cei ce se tem de El.
A arătat puterea braţului Său, i-a risipit pe cei mândri în cugetul inimii lor, i-a dat jos de pe tron pe cei puternici şi i-a înălţat pe cei smeriţi; pe cei flămânzi i-a copleşit cu bunuri, iar pe cei bogaţi i-a

lăsat cu mâinile goale. L-a sprijinit pe Israel, slujitorul Său, amintindu-şi de îndurarea Sa, după cum a promis părinţilor noştri, lui Abraham şi urmaşilor lui în veci. Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Precum era la început, şi acum şi pururi şi în vecii vecilor. Amin.

Litania lauretană

Doamne, miluieste-ne !

Cristoase, miluieste-ne !

Doamne, miluieste-ne !

Cristoase, auzi-ne !

Cristoase, ascultã-ne !

Tatã din Cer, Dumnezeule, miluieste-ne pe noi !

Fiule, Rãscumpãrãtorul lumii, Dumnezeule, miluieste-ne pe noi !

Duhule Sfânt, Dumnezeule, miluieste-ne pe noi !

Sfântã Treime, un singur Dumnezeu, miluieste-ne pe noi !

Sfântã Marie, *roagã-te pentru noi !

Sfântã Nãscãtoare de Dumnezeu, *roagã-te pentru noi !

Sfântã Fecioarã a fecioarelor, *roagã-te pentru noi !

Maica lui Cristos, *roagã-te pentru noi !

Maica Bisericii, *roagã-te pentru noi !

Maica harului dumnezeiesc, *roagã-te pentru noi !

Maicã nepãtatã, *roagã-te pentru noi !

Maicã preacuratã, *roagã-te pentru noi !

Maicã neprihãnitã, *roagã-te pentru noi !

Maicã pururea fecioarã, *roagã-te pentru noi !

Maicã vrednicã de iubire, *roagã-te pentru noi !

Maicã minunatã, *roagã-te pentru noi !

Maica bunului sfat, *roagã-te pentru noi !

Maica Creatorului, *roagã-te pentru noi !

Maica Mântuitorului, *roagã-te pentru noi !

Fecioarã preaînteleaptã, *roagã-te pentru noi !

Fecioarã vrednicã de cinste, *roagã-te pentru noi !

Fecioarã vrednicã de laudã, *roagã-te pentru noi !

Fecioarã puternicã, *roagã-te pentru noi !

Fecioarã miloasã, *roagã-te pentru noi !

Fecioarã credincioasã, *roagã-te pentru noi !

Oglinda dreptãtii, *roagã-te pentru noi !

Scaunul întelepciunii, *roagã-te pentru noi !

Pricina bucuriei noastre, *roagã-te pentru noi !

Vas duhovnicesc, *roagã-te pentru noi !

Vas vrednic de cinste, *roagã-te pentru noi !

Vas vestit de cucernicie, *roagã-te pentru noi !

Trandafir tainic, *roagã-te pentru noi !

Turnul lui David, *roagã-te pentru noi !

Turn de fildes, *roagã-te pentru noi !

Casã de aur, *roagã-te pentru noi !

Chivotul legii, *roagã-te pentru noi !

Poarta cerului, *roagã-te pentru noi !

Steaua diminetii, *roagã-te pentru noi !

Tãmãduitoarea bolnavilor, *roagã-te pentru noi !

Scãparea pãcãtosilor, *roagã-te pentru noi !

Mângâietoarea mâhnitilor, *roagã-te pentru noi !

Ajutorul crestinilor, *roagã-te pentru noi !

Regina îngerilor, *roagã-te pentru noi !

Regina patriarhilor, *roagã-te pentru noi !

Regina profetilor, *roagã-te pentru noi !

Regina apostolilor, *roagã-te pentru noi !

Regina martirilor, *roagã-te pentru noi !

Regina mãrturisitorilor, *roagã-te pentru noi !

Regina fecioarelor, *roagã-te pentru noi !

Regina tuturor sfintilor, *roagã-te pentru noi !

Reginã zãmislitã fãrã de prihanã strãmoseascã, *roagã-te pentru noi !

Regina înãltatã cu trupul la cer, *roagã-te pentru noi !

Regina preasfântului Rozariu, *roagã-te pentru noi !

Regina pãcii, *roagã-te pentru noi !

Mama și Regina ultimelor timpuri, roagă-te pentru noi!

Mielul lui Dumnezeu care iei asupra ta pãcatele lumii, iartã-ne, Doamne !

Mielul lui Dumnezeu care iei asupra ta pãcatele lumii, ascultã-ne, Doamne !

Mielul lui Dumnezeu care iei asupra ta pãcatele lumii, miluieste-ne pe noi ! 

- Roagã-te pentru noi, Sfântã Nãscãtoare de Dumnezeu,

- Ca sã ne facem vrednici de fãgãduintele lui Cristos.

Sã ne rugãm :

Dã-ne, Doamne Dumnezeule, harul ca noi, slujitorii tãi, sã ne bucurãm de sãnãtatea neîncetatã a mintii si a trupului si, prin mijlocirea Preasfintei Maria pururea Fecioarã, sã fim mântuiti de tristetea de acum si sã ne bucurãm de fericirea vesnicã. Prin Cristos, Domnul nostru. Amin.

Sã ne rugãm :

Dã-ne, Doamne Dumnezeule, harul ca noi, slujitorii tãi, sã ne bucurãm de sãnãtatea neîncetatã a mintii si a trupului si, prin mijlocirea Preasfintei Maria pururea Fecioarã, sã fim mântuiti de tristetea de acum si sã ne bucurãm de fericirea vesnicã. Prin Cristos, Domnul nostru. Amin.  ( Indulgentã partialã )


Toată frumoasă ești, Marie, 
Și prihană strămoșească nu este în tine! 
Tu ești slava Ierusalimului; 
Tu ești bucuria lui Israel; 
Tu ești cinstea neamului nostru; 
Tu ești mijlocitoarea păcătoșilor. 
O, Marie, o, Marie! 
Fecioară preaînțeleaptă, Maică preaîndurată. 
Roagă-te pentru noi, 
Mijlocește pentru noi, 
La Domnul Isus Cristos! Amin

Rugăciunea puternică a papei Ioan Paul al II-lea în care cere de la Domnul să ne păzească de multele fețe ale răului. Este o rugăciune ce rămâne valabilă cât timp diavolul continuă să existe pe pământ. 

Inimă Neprihănită! Ajută-ne să învingem amenințarea răului care se înrădăcinează atât de ușor în inimile oamenilor de azi și ale cărei efecte nemăsurabile îngreunează deja lumea modernă și care par să blocheze calea spre viitor!

-De foamete și de de război, izbăvește-ne.

-De război nuclear, de auto-distrugere și de orice fel de suferință, izbăvește-ne.

-De păcate împotriva vieții încă de la concepere, izbăvește-ne.

-De ură și de defăimarea copiilor lui Dumnezeu, izbăvește-ne.

-De orice tip de injustiție în societate, atât națională cât și internațională, izbăvește-ne.

-De încălcarea poruncilor lui Dumnezeu, izbăvește-ne.

-De încercarea de a înăbuși în inimi credința în Dumnezeu, izbăvește-ne.

-De pierderea discernământului între bine și rău, izbăvește-ne.

-De păcate împotriva Duhului Sfânt, izbăvește-ne.

Acceptă, O Mamă a lui Cristos, plânsetul încărcat cu suferințele tuturor oamenilor, încărcat cu suferințele tuturor popoarelor.

Ajută-ne cu puterea Duhului Sfânt să învingem toate păcatele individuale cât și ”păcatul lumii”; păcatul manifestat în toate formele.

Să fie din nou relevată în istoria lumii infinita putere salvatoare a Răscumpărării: puterea Iubirii milostive! Fie ca ea să pună capăt diavolului! Ea să schimbe conștiința! Fie ca Inima Ta Imaculată să se descopere pentru toată lumina Speranței! Amin.


ROZARIUL NEPRIHĂNITEI ZĂMISLIRI (pentru purificarea noastră interioară)

Crezul, Tatăl nostru, Bucură-Te Marie, Slavă Tatălui

Bobiţa Mare:

 Marie, Neprihănită Zămislire, Tu, care ai primit de la Dumnezeu-Tatăl toate Harurile, ai milă de noi, sărmanii păcătoşi şi mijloceşte pentru ca să obţinem pe acest pământ, purificarea trupurilor, inimilor şi sufletelor noastre! Şi pentru ca nimic să nu ne poată împiedica să fim primiţi în împărăţie! Amin!

Bobiţa mică:

 Marie, prin Puritatea Ta Feciorelnică, ajută-ne să ne îndepărtăm de păcat! Amin!

La sfârşit:

 Dumnezeule, Tatăl nostru, pentru că eşti infinit de bun şi pentru că Iubirea Ta pentru noi nu are limite, Te implorăm, cu umilinţă, prin Inima Neprihănită a Mariei: Vino şi atinge inimile noastre cu puterea Duhului Sfânt pentru ca să dorim, tot timpul, aici, pe pământ să creştem în sfinţenie. Depunem în mâinile Tale, prin Isus, fiul Tău, povara păcatelor noastre, pentru ca eliberaţi de orice întinăciune, să ne putem odihni în Braţele Tale, Tată Ceresc Bun şi Îndurător! Amin!

RUGACIUNE DE CONSFINTIRE LA INIMA NEPRIHANITA A MARIEI

   "Inima Neprihanita a Mariei, care in schimbul iubirii Tale fata de noi primesti atatea ofense, eu iti ofer si consacru pentru totdeauna fiinta mea intreaga, pentru a corespunde cel mai bine iubirii Tale de Mama, pentru a repara injuriile pe care le primesti din partea atator fii nerecunoscatori, si pentru a trai din partea mea consacrarea lumii intregi, atat de mult dorita de Inima Ta si facuta de Sfantul Parinte Papa.

   Binevoieste a primi aceasta umila, dar sincera oferire. Sufletul meu, trupul meu, viata mea sunt ale Tale; si, pentru ca iti apartin in intregime, pazeste-ma si apara-ma ca pe un bun al Tau. Amin."

Rugăciunea Regina Cerului

Augustă Regină a cerului, Suverană, Stăpână a îngerilor, Ţie care de la Început ai primit de la Dumnezeu Puterea şi Misiunea de a zdrobi capul satanei, Îţi cerem, cu umilinţă să trimiţi Legiunile Tale sfinte pentru ca, sub ordinele Tale şi prin Puterea Ta, ele să-i urmărească pe demoni, să se lupte cu ei peste tot, să le înnăbuşe îndrăzneala şi să-i trimită înapoi in Abis. Preasfânta mea Mamă, trimite-Ţi îngerii să ne apere şi să-l alunge pe vrăjmaşul cel crud de la noi. Toţi Îngerii şi Arhanghelii Tăi Sfinţi să ne ajute şi să ne ocrotească. Amin .O, bună şi duioasă Mamă! Tu vei fi pururea Iubirea şi Speranţa noastră. Sfinţi ,Îngeri şi Arhangheli, păziţi-ne şi apăraţi-ne. Amin.

                                “Maicã Sfântã cu Inima Neprihãnitã!

Te rog, ajutã-mã ca tot timpul vieţii mele sã dãruiesc Inimii Tale Neprihãnite trandafirii albi ai faptelor mele bune. Maria, ajutã-mã sã trãiesc întotdeauna în prezenţa Ta plinã de iubire.

Maicã Sfântã, ajutã-mã ca sufletul meu sã fie curat în fiecare zi, aşa cum cere Inima Ta Neprihãnitã. Amin.

MAICĂ ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PRIHANĂ,
Peste-ntreaga lume, blândă suverană,
Tu ai fost aleasă chiar din veșnicie,
Ca să fii un chivot plin de măreție.
Steaua dimineții pururi lucitoare,
L-ai vestit în lume pe Cerescul Soare.
Gingașă, sublimă peste cer Regină,
Tu rămâi de-a pururi de-ndurare plină.
Mamă milostivă, plină de iubire,
Ești speranța noastră, far de mântuire;
Te rugăm, condu-ne cu a ta lumină,
Ca s-ajungem bine cu tine-n patria divină.

În numele Tatălui, al Fiului .........

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu