miercuri, 2 decembrie 2020

SUNTEȚI APROAPE DE A ASISTA LA CEA MAI MARE MINUNE DIN TOATĂ CREAȚIA MEA - Carbonia, 29.11.2020

 Binecuvântez poporul Meu!

Iubiți fii, am intrat în timpul Adventului, NE ÎNDREPTĂM SPRE A DOUA MEA VENIRE.

Isus, în intervenția Sa glorioasă, va aduce libertate și pace între fiii Săi și îi va pedepsi pe dușmanii Săi.

Creaturile Mele Iubite, iubiții Sfintei Mele Inimi, iată-Mă din nou la voi ca să vă încânt cu toată Iubirea Mea, burați-vă în dragoste ca să deveniți dragoste în Dragoste.

CRISTOS COBOARĂ DIN CERUL SĂU CA SĂ AJUNGĂ LA FIII SĂI PENTRU A SE UNI CU EI... HAIDEȚI SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ ACEST EVENIMENT: INTERVENȚIA MEA DIVINĂ PESTE ACEASTĂ OMENIRE TICĂLOASĂ, PRIVATĂ DE ORICE BINE, SCLAVA RĂULUI, VÂNDUTĂ PENTRU O BUCATĂ DE ARGINT.

Iată-Mă la voi, VĂ ANUNȚ URMĂTOAREA MEA VENIRE...Voi striga toată dragostea Mea vouă, celor care Mă așteptați, vă voi îmbrățișa la pieptul Meu, vă voi lua în Mine și vă voi dărui din Mine în sfințenie și dragoste perfectă. SUNTEȚI APROAPE DE A ASISTA LA CEA MAI MARE MINUNE DIN TOATĂ CREAȚIEA MEA, O, OAMENI!

SUNTEȚI PE CALE SĂ ÎNȚELEGEȚI MĂREȚIA LUI DUMNEZEU! Aveți grijă să nu vă găsească dezbrăcați de El ca să nu cădeți în Gheenă.

Dumnezeu e Cel care a creat totul... din dragoste a creat orice lucru, dar omul a reușit să distrugă Creația Sa opunându-se cu otrava satanei. LUCIFER ÎMPĂRĂȚEȘTE.... cu blestematul VIRUS AL IADULUI a atacat sufletele oamenilor, cei slabi s-au lăsat prinși în fața seducțiilor sale, au căzut în capcana morții.

Dar Eu sunt Dumnezeul vieții! Al Învierii! În dragostea Mea infinită, vin să cer acestei omeniri să se pocăiască, să se întoarcă la Dumnezeu ei Creator pentru a nu se pierde în moartea veșnică.

STRIG CU TOATĂ DRAGOSTEA MEA DE TATĂ, CONVERTIREA VOASTRĂ, O, OAMENI: ÎNTOARCEȚI-VĂ LA MINE, RENUNȚAȚI LA SATANA, DUMNEZEUL VOSTRU VĂ VA IERTA DACĂ VOI, ÎN UMILINȚĂ, ÎI VEȚI CERE IERTARE! Haideți, suntem la sfârșitul timpurilor, vechea istorie se încheie cu intervenția Mea de salvare, lăsați-Mă să vă salvez! Amin.

Dumnezeu salvează.     

https://www.facebook.com/photo?fbid=4679789928729773&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu