miercuri, 21 aprilie 2021

ATENȚIE LA PROFEȚII FALȘI, LA APARIȚII FALSE – Carbonia, 14.04.2021

EU SUNT! În curând lumea își va da seama de câtă înșelăciune este pe Pământ!

Lucrurile care par maiestuoase nu sunt de la Mine, ci de la diavol! În acest moment, Satana trebuie să conducă ultima luptă împotriva Mea, dar nu va avea victorie.

Falsii profeți se manifestă ca fiind adevărați, vor fi urmați de o mulțime de oameni, dar vor cădea ca niște saci goi pentru că în ei ... NU ESTE DUMNEZEU CARE VORBEȘTE!

Să-Mi spună, acești profeți infami, dacă Dumnezeu este cu adevărat în ei!

Lucrurile ușoare nu vin de la Dumnezeu!

Viața profetului chemat de Dumnezeu nu este cea care expune stigmatele ca să fie crezut, rănile sunt suferințe acceptate și oferite lui Dumnezeu ca să se unească cu El, nu ca să fie plăcute lumii: ... săraci sunt cei care își fac drum arătându-se în măreția semnelor.

Atenție, o, oameni, feriți-vă de falșii profeți, de aparițiile false care în acest timp se vor manifesta într-un număr mare, cu semne și minuni, ... sunt false, sunt semne pentru a atrage mulțimile. Satana este viclean, planul său a fost bine pus la punct, studiat în detaliu.

Voi îndepărta fiecare situație care nu-Mi aparține și îi voi pedepsi pe cei care s-au vândut dușmanului, ... pe cei care au urmat planul omului în locul lui Dumnezeu!

„BISERICA FALSĂ” A ELABORAT UN PLAN SATANIC SPECIFIC PENTRU A ANALIZA ADEVĂRAȚII MEI PROFEȚI, CEI PE CARE I-AM CHEMAT PE NUME ȘI ÎNSEMNAT CU SEMNUL CRUCII.

Bieți oameni, trăiți în iluzia că totul va triumfa din ceea ce ați ceat, dar în adevăr vă spun: EU SUNT ȘI NU VOI SUNTEȚI! Ceea ce vine de la om va cădea, în timp ce ceea ce este pecetluit de Dumnezeu va rămâne în picioare și va avea victoria în El, Creatorul.

Încă puțin, semnele sunt aproape toate pregătite, vicarul lui satana își mișcă pionii conform instrucțiunilor sale. În curând, Anticristul se va arăta lumii pentru a fi cunoscut, își va arăta fața, ... va atrage mulți oameni la el prin înșelăciune.

Ieșiți din nelegiuirile voastre, o, oameni, alegeți calea Iubirii, îmbrățișați crucea, însemnați-vă în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt, pentru a nu cădea în plasa lui Satana.

DESCHIDEȚI SFÂNTA EVANGHELIE ȘI TRĂIȚI-O!

ISUS V-A LASAT CUVÂNTUL SĂU, INSTRUCȚIUNILE LUI!

CINE VREA SĂ APARȚINĂ ADEVĂRATEI BISERICI A LUI CRISTOS, TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ CUVÂNTUL SĂU SFÂNT.

Amin!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5296326847076075

Un comentariu: