vineri, 2 aprilie 2021

FURTUNA SE APROPIE – Carbonia, 28.03.2021

Iubită fiică, milostivirea Mea este în desfășurare, în curând veți vedea ceea ce Eu v-am anunțat.

IUBIȚI FII, FURTUNA SE APROPIE, DAR CRUCEA DE PE CER VĂ VA AJUTA SĂ O DEPĂȘIȚI. Îngenuncheați la crucea luminoasă!... Spuneți-Mi Tată! ... Inima Mea Sfântă îi așteaptă pe ultimii, pe cei care încă nu ascultă vocea Mea.

CALVARUL PENTRU ACEASTĂ OMENIRE ESTE IMINENT, TUNETUL DIN CER VA SFÂȘIA LINIȘTEA INIMILOR.

Sunt alături de voi toți cei care Mă iubiți, copiii Mei, sunt alături de voi toți cei care credeți în Mine, înaintați în Mine în bătălia împotriva dușmanului infernal.

A venit timpul Meu ca poporul Meu să vină la Mine. Voi vindeca multe inimi bolnave și îi voi lua cu Mine pe toți ai Mei, le voi deschide un nou timp, timpul Harului Divin, ei vor fi puternici în Mine și Mi se vor alătura la înfrângerea satanei.

Răsună glasul Meu în tăcerea asurzitoare, în voi, de Mine! Nu vreți să înțelegeți că totul s-a terminat acum, că lumea asta trebuie să întoarcă pagina,... sunteți încăpățânați și mândri,... credeți că veți reuși în acest demers nenorocit fără Mine, dar nu este așa. Acum veți vedea cu ochii voștri Puterea Mea:... ce-Mi veți spune, o, oameni? Veți crede în sfârșit în Mine, Dumnezeul vostru Iubire, sau Mă veți răstigni din nou cu al vostru NU?

Atenție, oameni, intervenția Mea este salvare pentru mulți și moarte pentru alții! Pocăiți-vă repede, întoarceți-vă la Cel ce v-a creat, credeți în El și îmbrățișați-L pentru ca să puteți vedea din nou lumina soarelui cu ochii voștri!

Mergeți înainte, fiți puternici în luptă, îmbrățișați Binele pentru a învinge Răul.

Dumnezeu este cu voi dacă voi Îl doriți din tot sufletul în inima voastră.

Facă-se voia Tatălui Meu! Amin!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5194603427248418

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu