marți, 27 aprilie 2021

"ÎN CURÂND O FURTUNĂ SE VA ABATE ASUPRA OMENIRII, VA FI ATÂT DE PUTERNICĂ ÎNCÂT LUMEA NU-ȘI VA MAI AMINTI NIMIC" - Trevignano Romano, 17 aprilie 2021

MESAJUL LUI ISUS

Iubiți frați, sunt aici cu voi cei care Mi-ați cerut intervenția.

Fraților, vă rog să vă rugați și să vă înălțați rugăciunea ca timpul să fie și mai scurt. Sunt gata și în curând o furtună va lovi omenirea, va fi atât de puternică încât lumea nu-și va mai aminti nimic.

Mă rog Tatălui Meu ca firmitura de milostivire rămasă să poată fi folosită asupra acestor copii confuzi.

Frații Mei, totul se va schimba brusc, vă veți chinui să înțelegeți influențele bune dintre cele rele dacă nu veți fi pregătiți. Lumea se va schimba așa cum nu ați mai văzut vreodată. Cine va fi cu Mine, va striga cu autoritate Numele Meu așa încât să strivesc tot ce vine de la cel rău.

Nu Mi-am dorit niciodată toate astea, dar v-ați jucat cu Dumnezeu fără să vă dați seama în ce vă băgați. Alegerile și deciziile voastre rele cântăresc asupra Mea ca un bolovan și acum vă rog să opriți toată această suferință!

Măicuța Mea Sfântă v-a însoțit ani de zile ca să vă ducă pe calea ce vine de la Dumnezeu, dar omenirea a fost ocupată să se bucure de toate binefacerile lumii, călcând în picioare frații, copiii și tot ce a găsit în calea ei, în loc să aibă smerenie și înțelepciune. Și acum, de ce sunteți impresionați de ceea ce se întâmplă?

Nu știți că și cel mai mic dintre păcate poate cântări?

Ați ales bogățiile în loc să vă mulțumiți cu lucruri mici, vi s-a dat știință și mulți au folosit-o pentru a ucide, da, ați folosit știința, dar nu și conștiința.

Harurile și înțelepciunea care v-au fost încredințate au fost folosite pentru bani și acum vă mirați că sunteți în dictatură și suferință?

Rugați-vă, rugați-vă, rugăți-vă și fiți credincioși legilor și poruncilor cerului dacă vreți să vă mântuiți și să nu vă pierdeți viața.

Acum vă binecuvântez în numele Tatălui, în Numele Meu și al Duhul Sfânt. Amin.

Dragul vostru Isus

https://www.facebook.com/photo?fbid=5310447535664006&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu