vineri, 30 aprilie 2021

VEȚI FI ÎNROBIȚI – Carbonia, 21.04.2021

AȘA ZICE DOMNUL: Voi binecuvânta noul Meu popor și îl voi pune să se bucure de Mine, viața lui va continua în frumusețile infinite ale Totului Meu.

Am coborât din Cer, M-am întrupat în pântecul Sfintei Fecioare Maria și M-am dăruit vouă pe Crucea dureroasă. Totul pentru iubire, pentru iubire infinită, am vrut să vă smulg de la moartea veșnică! Din nou voi coborî să vă ofer libertatea,... să vă scot din sclavia satanei.

Copiii Mei, durerea pe care Tatăl o poartă în Sine este mare din cauza refuzurilor voastre, a faptului că vă aflați în lume în slujba satanei; îi sunteți dedicați lui, M-ați pus într-un colț, în scurt timp nu vă veți mai aminti nimic despre Mine pentru că, cu ajutorul falșilor profeți și trădători ai bisericii pământești, veți fi îndreptați către o altă evanghelie, vor schimba istoria și vă vor catehiza ACUM.

VEȚI FI SCLAVI***, ÎN CONDIȚII DE MARE SUFERINȚĂ, ADN-UL VOSTRU VA FI TRANSFORMAT, VEȚI DEVENI O ALTĂ SPECIE, CEA PE CARE OMUL A CREAT-O ÎN LABORATOARELE LUI MALEFICE. VEȚI AJUNGE SĂ NU MAI PUTEȚI FI VOI CEI CARE CONDUCEȚI PENTRU CĂ VEȚI FI CONDUȘI DE DEMONI.

Ah, ce distrugere! Ce sfârșit pentru voi, o, oameni!... pentru voi care ați preferat să urmați un zeu al morții renunțând la Dumnezeul vieții veșnice.

VEȚI FI MULȚUMIȚI DE ALEGERILE VOASTRE?

NU!

DAR VA FI PREA TÂRZIU!

Sunteți chemați de urgență la adevărata convertire a inimii: întoarceți-vă la Dumnezeul vostru Iubire, Creatorul vostru înainte de a fi prea târziu.

Salvați-vă, o, oameni, Eu vă iubesc atât de mult și vreau salvarea voastră, deschideți ochii la realitatea pe care o trăiți, sunteți deja înrobiți, dar nu aveți curajul să vă răzvrătiți împotriva sistemului, vă este frică, așa că vă plecați capul și acceptați sperând că totul se oprește..... dar nu e așa.

Rugați-vă, o, oameni, rugați-vă, deschideți-vă inima pentru Cel Preaînalt și cereți-i Lui ajutorul. ÎNDURĂTOR ESTE!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5324392787602814

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu