sâmbătă, 17 aprilie 2021

VREAU SĂ ÎMPĂRTĂȘESC CU COPIII MEI TOT CE ÎMI APARȚINE - Carbonia,10.04.2021, ora 21:45

 Myriam, scriitoarea Domnului tău Dumnezeu, scrie din nou poporului Meu iubit, anunță-le Lucrurile lui Dumnezeu, să știe copiii Mei că Tatăl așteaptă întoarcerea lor Acasă.

SĂ SE PREGĂTEASCĂ CEI CHEMAȚI DE DUMNEZEU ASTFEL ÎNCÂT EI SĂ POATĂ AUZI VOCEA LUI ÎN INIMA LOR.

SĂ NU AȘTEPTE ALT TIMP CEI CARE AU FOST CHEMAȚI LA REALIZAREA OPERELOR LUI, SĂ NU IGNORE ACEST APEL, TRENUL MERGE REPEDE ȘI MERGE MAI DEPARTE. Iubește-l pe Dumnezeul tău din tot sufletul, din toată inima, din toată ființa ta! Nimeni nu deține nimic pe acest Pământ, Eu dau și Eu iau. Să nu se facă omul stăpân pe ceea ce Eu i-am acordat, să răspundă la apelurile Mele cei chemați de Mine.

Am trimis printre voi profeții Mei, le-am dat Cuvântul Meu pentru voi, ca să vă îndrepte către Mine după voia Mea și nu a voastră. Înțelegeți Cuvântul Meu, nu fiți ignoranți, îmbrățișați-Mi cuvintele în voi,... nimic să nu se piardă sau fie neglijat. Să-și găsească inima voastră plăcerea în Mine, pentru că fără Mine sunteți nimic!... Zadarnică va fi bătălia voastră dacă nu veți fi cu Mine, sub comanda Mea! Au venit zilele prezise, nimic nu va rămâne în picioare,... nimic din ceea ce Eu, Dumnezeu, nu voi binecuvânta.

Șarpele întunecat dă târcoale, așteptând să cădeți în capcana lui. Ascultați-Mi Vocea, copiii Mei, nu vă lăsați prinși de lucrurile acestei lumi pentru că în curând totul va fi diferit: voi transforma fața Pământului! EU SUNT, O, OAMENI, ȘI NU VOI SUNTEȚI! M-am săturat de nelegiuirile voastre, AJUNGE! Mă întorc să fac toate lucrurile noi, cel care s-a abandonat Mie va trăi din Mine și în Mine, în timp ce aceia care s-au chinuit să nu-și piardă bogățiile se vor pierde.

Nu întoarceți spatele profeților Mei, iubiți-i, împărtășiți Cuvântul Meu, Eu le-am dat indicații pentru Opera Mea, ascultați-i ca să nu cădeți în eroare. Dumnezeu este Unul și Unul este Cuvântul Său! M-am săturat să vă chem înapoi la Mine, nu vreți să cedați la lucrurile lumești, vreți mai mult, tânjiți să vă păstrați bunurile, căutați un loc sigur, dar în adevăr vă spun :... în afară de Mine totul e întuneric! Nu vă rătăciți, copiii Mei, nu lăsați ca satana să vă înrobească sufletul.

Astăzi în lume sunt mulți profeți falși, și mulți dumnezei, dar Unul singur este Dumnezeul Binelui Veșnic.

Îngenuncheați în fața Celui Preaînalt, o, oameni, cereți iertare pentru păcatele voastre, smeriți-vă înaintea Dumnezeului vostru Creator și rugați-vă, rugați-vă intens, vor veni zile groaznice pentru cei care nu au ascultat și nu au urmat Glasul Meu.

Stați cu Rozariul în mâini, rugați-vă și postiți de lucrurile acestei lumi, nu fiți lacomi, nu încercați să salvați ceea ce nu poate fi salvat, lăsați lumii ce este al lumii, voi sunteți creaturile lui Dumnezeu, întoarceți-vă repede la El pentru că numai El poate, TOTUL ESTE ÎN MÂINILE LUI! Abandonați-vă Lui,... căutați-L doar pe El, pentru că El singur este Dumnezeul Mântuitor!

Îmi chem poporul înapoi la Mine, vreau să împărtășesc cu copiii Mei tot ce Îmi aparține. Bucurați-vă de această propunere, o, oameni, și mulțumiți-Mi pentru dragostea Mea ce v-o ofer.

ACESTA ESTE APELUL MEU PENTRU CEI CARE ÎNCĂ ÎNCEARCĂ SĂ-ȘI SALVEZE PROPRIILE BUNURI PĂMÂNTEȘTI, PENTRU CEI CARE SE TEM SĂ ÎMPARTĂ CU PROPRII FRAȚI ȘI NU SE GÂNDESC SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETUL.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5274462342595859&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu