luni, 26 aprilie 2021

SFÂNTUL MIHAIL ARHANGHELUL ÎȘI SCOATE SABIA LUI! - Carbonia, 17.04.2021, ora 17:32

Iubiți copii, Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Jahwè, vine să mustre această Omenire nestatornică care nu vrea să se convertească la strigătul Lui de iubire.

Îndreptați-vă inima către Mine, o, oameni necredincioși, arătați-vă smeriți înaintea Dumnezeului vostru Creator, îndreptați-vă privirea către Cel Preaînalt, ziua profetică este în fața voastră, nu veți putea suporta ceea ce va veni “DACĂ” nu vă veți converti acum ,... înainte de a se întâmpla.

Copiii Mei, DUMNEZEUL VEȘNIC IUBIRE, VĂ CHEAMĂ DIN NOU, ÎNCĂ O DATĂ ȘI ÎNCĂ O DATĂ LA CONVERTIRE, nu fiți încăpățânați, să doriți a trăi pentru eternitate în fericirile Raiului.

Nu fiți îndrăzneți, o, oameni, valul demonic se înalță deasupra voastră, în scurt timp ați putea să fiți alungați în iad dacă nu vă veți converti.

Strig către tine, Omenire necredincioasă, convertește-te repede! PENTRU DRAGOSTEA PE CARE EU ȚI-O PORT, OH, OMULE, ÎNCĂ MĂ AFLU AICI SĂ TE CHEM LA MÂNTUIRE.

Copiii Mei, acum nu puteți înțelege, dar în curând nu veți ști unde să vă ascundeți pentru ce va urma.

Ascultați strigătul de iubire al Celui care vă iubește atât de mult și vrea să vă dea viață în El Însuși; nu fiți încăpățânați, oameni, mofturile voastre se vor transforma în curând în plâns și întristare pentru ceea ce vine.

SFÂNTUL MIHAIL ARHANGHELUL își scoate sabia lui, este gata să intervină alături de Sfânta Fecioară Maria, pentru a conduce Mica Rămășiță, care în credință față de Dumnezeu Iubire, așteaptă nerăbdător intervenția sa divină pentru a înfrunta provocarea finală împotriva satanei.

BATE CEASUL, FIII MEI,... ESTE TIMPUL ADEVĂRATEI CONVERTIRI!

ALERTEZ POPORUL MEU: Fiți gata, strigătul va veni din Cer și mânia lui Dumnezeu este cea care se va frânge asupra acestei Omeniri care s-a pus împotriva Creatorului său, care a ales un alt dumnezeu pentru sine: cel al morții veșnice.

Sună tobele a doliu,... această istorie antică se va încheia și va duce cu ea blestemul Satanei!

Atenție, oameni, moartea este deja în fața voastră și voi o îmbrățișați,... neștiutori de ceea ce va veni peste voi! SĂ AVEȚI CURAJUL DE A IEȘI “ACUM” DIN CERCUL SATANEI! STRIGAȚI-MI DORINȚA VOASTRĂ DE A VĂ ÎNTOARCE LA MINE PENTRU A FI MÂNTUIȚI, CEREȚI-MI IERTARE CU INIMA CĂITĂ, IAR EU, VĂZÂND SINCERITATEA VOASTRĂ, VĂ VOI IERTA ȘI VĂ VOI LUA ÎN BRAȚE.

Vă iubesc! Salvați-vă, copiii Mei, lăsați-vă salvați. VĂ PUTEȚI MÂNTUI DOAR DACĂ ÎN LIBERUL VOSTRU ARBITRU DECIDEȚI PENTRU MINE ȘI NU PENTRU SATANA.

Vă aștept cu iubire înflăcărată.

DUMNEZEU TATĂL, ATOTPUTERNICUL JAHWÈ.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5305541172821309&set=a.242597375782406 

Un comentariu: