vineri, 16 aprilie 2021

NOUA ERĂ, O VIAȚĂ NOUĂ, PLINĂ DE DUMNEZEU – Carbonia, 7.04.2021, ora 22:40

Sfânta Treime vine astăzi să anunțe Frumusețile în Dumnezeu.

Copii iubiți, credincioși Dumnezeului vostru Iubire, suflarea Duhului Sfânt să coboare asupra voastră și să vă lumineze calea.

FIȚI PREGĂTIȚI SĂ INTRAȚI ÎN NOUA ERĂ, O VIAȚĂ NOUĂ, PLINĂ DE DUMNEZEU.

Deschideți-vă inimile voastre curate, pentru că timpul Lucrurilor lui Dumnezeu începe cu voi, ... acum!

ÎN TIMP CE CALAMITĂȚILE SE VOR ABATE PRETUTINDENI, COPIII LUI DUMNEZEU VOR FI ÎN SIGURANȚĂ, PROTEJAȚI DE ÎNGERII SĂI.

Rugați-vă și postiți de lucrurile lumii, o, oameni, oferiți-vă lui Dumnezeu pentru mântuirea voastră și participați în El la viața adevărată în dragoste și bucurie.

SFÂNTA TREIME ÎȘI ÎMBRĂȚIȘEAZĂ COPIII LA SINE ȘI ÎI BOTEAZĂ CU DUH SFÂNT ȘI FOC CA SĂ DEVINĂ NOI.

DAR VOI, PĂSTORI NECREDINCIOȘI, VOI CARE ÎN BISERICI CONTINUAȚI ÎN LITURGHIA BLASFEMITOARE, ... VOI, CARE PREGĂTIȚI UN POPOR PENTRU SATANA! În curând veți plânge pentru greșelile voastre, veți înțelege, dar va fi prea târziu. L-ați disprețuit pe Dumnezeul vostru Iubire până la a-L nega pentru a-i sluji dușmanului. ... MISERUM EST! (ÎNDURĂTOR ESTE!)

BUCURAȚI-VĂ ÎN SCHIMB VOI TOȚI CEI CARE AȚI FĂCUT BINE ȘI AȚI FĂCUT SĂ ÎNFLOREASCĂ POPORUL LUI DUMNEZEU ÎN DUMNEZEU, PENTRU CĂ AȚI CREZUT ÎN CUVÂNTUL SĂU ȘI I-AȚI JURAT LUI FIDELITATE ȘI IUBIRE.

Râuri de sânge vor curge pe Pământ, criminalii își vor continua lucrările lor rele, dar vor avea o viață scurtă, deoarece Dumnezeu va interveni pentru a-i alunga în Iad împreună cu zeul lor blestemat.

„VICTORIE” PENTRU COPIII IUBIRII! Vor avea viață din belșug și îi vor cânta veșnic laude Dumnezeului lor, al Iubirii Veșnice.

ESTE PAȘTELE DOMNULUI! AMIN!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5266996766675750&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu