vineri, 9 aprilie 2021

UN MARE CUTREMUR VA TRAVERSA ITALIA! O VA DESPICA DE LA NORD LA SUD, ÎMPĂRȚIND-O ÎN MAI MULTE PĂRȚI - Carbonia, 05.04.2021, ora 18:10

Ca Tată și ca Dumnezeu, vin în ajutorul poporului Meu care strigă.

Copiii Mei, a sosit timpul să vă uniți cu Mine, Tatăl vostru, și să cereți ajutorul Meu.

Sunteți în mânia satanei care gestionează fiecare situație, răufăcătorii sunt armata sa, ei vor fi dezlănțuiți în curând și vor răcni ca niște lei, vă vor înconjura încercând să vă sfâșie.

Copiii Mei, pregătiți-vă pentru cea mai mare și mai dificilă bătălie din istorie, omul s-a pierdut în iluziile satanei care îl gestionează și îl face prada sa ușoară.

Iubiți copii, înarmați-vă cu Mine, aveți încredere în Mine și cu Sfântul Rozariu uniți-vă cu Preasfânta Maria pentru a merge cu Ea la victorie.

Pe Pământ aerul este din ce în ce mai irespirabil, această Omenire va suferi mult, va fi aspru testată, ... dacă nu se va încredința Celui care este Dumnezeu Creatorul, va pieri în mijlocul gemetelor nerostite.

Acesta este atacul infernal pe care satana îl trimite asupra acestei Omeniri care s-a îndepărtat de Creatorul său, pentru aceasta este ușor de prins cu ghearele sale blestemate.

Copiii Mei, uniți-vă în rugăciune, CASELE VOASTRE SĂ DEVINĂ BISERICI DOMESTICE, rugați-vă și invocați ajutorul lui Dumnezeu, al Tatălul Preaînalt, implorați-i milostivirea, ... vine timpul când nu veți mai avea de ce să vă susțineți.

Milostivirea vă invită la puritatea inimii și fidelitatea absolută față de Cel care v-a creat. Fiți puternici în luptă. Adorați-L pe Dumnezeu, îngenuncheați înaintea Răstignitului și cereți-i iertare cu umilință, invocați-i ajutorul.

Pământul este pe cale să fie lovit puternic, va fi biciuit de la Nord la Sud, de la Est la Vest, ... omul va fi incapabil să se ridice din ruine.

UN MARE CUTREMUR VA TRAVERSA ITALIA!

O VA DESPICA DE LA NORD LA SUD, ÎMPĂRȚIND-O ÎN MAI MULTE PĂRȚI.

ÎȚI SPUN ȚIE, ITALIA MEA, ÎMBRACĂ-TE CU MINE, INVOCĂ AJUTORUL MEU,

DEZBRACĂ-TE DE LUCRURILE LUMEȘTI, RIDICĂ-ȚI INIMA LA TATĂL TĂU CARE ESTE ÎN CER!

RENUNȚĂ LA SATANA! ÎMBRACĂ-TE CU LUMINĂ!

STRIGĂ-ȚI DUREREA CELUI CARE TE-A CREAT, CERE-I SĂ VINĂ ȘI SĂ TE ELIBEREZE DE LANȚURILE BLESTEMATE ALE SATANEI!

Întoarce-te la Dumnezeul tău Creator, omule, ... nu mai este timp de pierdut, zgomotul Pământului se va auzi și în zguduitul său se va împrăștia repede, va tuna extrem de tare că oamenii vor înnebuni de frică.

Îndoiți-vă genunchii în rugăciune.

O, popor italian, strigă din toată inima ajutorul lui Dumnezeu, al Tatălui Veșnic.

Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5240365776005516&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu