duminică, 25 aprilie 2021

CERUL PORUNCEȘTE, MESAGERII SĂI SCRIU CEEA CE SPUNE DUMNEZEU TATĂL! NICI UN PROFET NU SPUNE DE LA SINE - 16 aprilie 2021

Notă: În urma mesajului din 14/4/2021, se repropune mesajul din 29/8/2010.

Carbonia, 29 august 2010

Myriam: “Isuse, Domnul meu drag, sunt întristată pentru mulți oameni, ei încă nu cred aceste mesaje ale Tale, apelurilor Tale pentru convertire. Acești oameni se consideră puternici în spatele mizeriei lor umane, insultându-i și batjocorindu-i pe cei care lucrează cu iubire și credință pentru Tine, respingându-i cu cuvinte sarcastice. Sunt ca niște orbi care atrag alți oameni orbi după ei. Te rog, Tată, deschide-le inimile așa cum ai făcut cu mine, iartă-i, ei nu înțeleg și nu știu ce fac”.

Isus cu tine, o stea a Iubirii. Vino, femeie, nu te condamnă nimeni, lumea e încăpățânată dar Cerul e cu tine! Cuvântul Meu în tine este adevăr! Eu sunt Cristos Domnul, Cel ce în curând se va întoarce în Slava Sa.

Aveți milă de voi, o, oameni, CREDEȚI ACESTE MESAJE ALE MELE!

Eu Sunt Regele Gloriei o, popoare! Iubiți-Mă și veniți să-Mi cereți iertare cu inima căită. Veniți la Mine toate neamurile, această chemare a  Mea este pentru voi mântuire, ascultați-mă, oameni, ca mântuirea să vină în voi! Cerul poruncește, mesagerii Săi scriu ceea ce spune Dumnezeu Tatăl. Nici un profet nu spune de la sine. “Cuvântul” este de la Dumnezeul cel Viu, oameni!

Credeți, pentru că toate acestea sunt adevărate. În curând, veți vedea cu ochii voștri.

Aveți grijă de sufletul vostru, popoarele Mele. Puneți-vă în Mine, căci acesta este timpul venirii Mele și cu această venire voi încheia istoria răului pentru totdeauna. Satana nu vă va mai chinui pentru că Soarele va străluci sus în inimile voastre. Milostivirea și harul vor coborî asupra poporului Meu, pentru că, Dumnezeul iubirii infinite le va vindeca viața în El. Mișcați-vă, oamenii Mei, strigătul Meu este iubire, este mântuire! Nu vă rătăciți în lingușirea diavolului care lucrează în inimile voastre îndepărtându-le de la adevăr. Aveți curajul să ascultați măcar pentru o clipă “Vocea” care răsună din cer ca să vă cheme la convertire.

Dumnezeu este, Dumnezeu există, o, oameni, El a Înviat, și în curând se va arăta lumii în Slava Sa. Nu așteptați acel moment ca să înțelegeți că El este Unicul, Singurul și Adevăratul Dumnezeu, pentru că aceea va fi vremea Judecății: cine a crezut va intra în Paradis, dar cel care până în acel moment i-a renegat Numele, Divinitatea, iată că pentru el nu va fi loc în Paradis.

Sunteți atenționați, o, oameni! Ora convertirii voastre este aceasta, faceți alegerea voastră: fie Isus, fie satana! Nu poți să-i urmezi și pe Dumnezeu și pe mamona! În ciuda necredinței voastre, încă vă “îndemn” la pocăință, la adevărata convertire în Isus Cristos. Eu vă iubesc infinit, creaturile Mele, întoarceți-vă la Tatăl vostru care așteaptă să vă îmbogățească cu tot binele Lui. În libertatea voastră vă las, dar vă aștept mereu curați în Mine. Amin!

Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Duhul Sfânt!

https://www.facebook.com/photo?fbid=5303142143061212&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu