luni, 19 aprilie 2021

Maria Julianna, în Vinerea Mare, 2 aprilie 2021

 Domnul Isus... 

„Dragi copii! Acum încredeți-vă și mai mult în Mine! Oferiți-vă viața Mie! Să nu vreți voi să vă rezolvați destinul, ci încredințați-Mi-l Mie. Eu sunt Atotputernic. Din orice rău, Eu pot să scot un lucru bun. Dar acest lucru necesită credința și rugăciunile voastre. Dacă veți continua să Mă excludeți din viața voastră,  cu aceasta doar vă veți înrăutăți situația. Încredeți-vă în Mine! Dacă vă rugați destui, voi interveni în curând. Acum este ceasul marelui necaz. Despre aceasta am spus, că va fi un necaz atât de mare cum nu a mai fost de când există lumea și nu nici va mai fi. Acum scurtez timpul de dragul aleșilor Mei. (Matei 24)

Micuții Mei! Încredeți-vă în Mine! Voi, care vă rugați fără încetare, vă veți salva de această oră întunecată. Fie că trăiți, fie că muriți, ai Mei sunteți și fericirea eternă vă așteaptă. Acum, sfinții Mei îngeri despart grâul de neghină. Vai de cei care vă terorizeză! Ei primesc înapoi același lucru pe care vi l-au făcut. Iadul va fi locuința în care vor suferi pentru totdeauna.

Dragi Mei copii! În curând voi interveni. Aduc Marele Avertisment de care acum voi aveți nevoie mai mult decât lumina ochilor voștri. Până atunci, rugați-vă rugăciunea exorcizare de trei ori în fiecare zi și rugați-L pe Duhul Sfânt să vă ofere vederea clară. Revărs Duhul Meu Sfânt ca fiecare să vadă ce merită pe baza faptelor sale. Rugați-vă ca să Mă întorc cât mai curând în gloria Mea și cu suflarea gurii Mele să îl nimicesc pe cel rău. Așa crede el acum, că a câștigat. El domnește peste lumea întreagă. Această epidemie este și opera sa. Dar voi nu vă fie temeți! Ultimul cuvânt este al Meu. Viitorul este în mâinile Mele. După ce voi curăța această lume care se zvârcolește în păcatele ei, o voi crea din nou și vă voi aduce domnia celor o mie de ani de pace. Timp de o mie de ani îl arunc pe Satana în fundul iadului. Nu va mai avea stăpânire asupra voastră. Și cei care l-au slujit vor merge împreună cu el în locul veșnic de suferință.

Copiii Mei! Nu vă temeți! Nu ascultați acele știri care vă țin în frică! Încredeți-vă în Mine! Eu sunt deasupra lucrurilor. Rugați-vă să Mă întorc cât mai curând în gloria Mea. Atunci ridicați-vă capetele pentru că va veni mântuirea voastră. Încredeți-vă! Încredeți-vă și nu vă temeți niciodată de nimic! Eu am puterea de a vă elibera de orice pericol, dar vă pot oferi harul Meu pe măsura încrederii voastre. Spuneți Coronița Divinei Milostiviri zilnic. Datorită ei, vă dau toate harurile. Vă spun din nou, Încredeți-vă mult în Mine și nu vă temeți de nimic. Eu sunt cu voi până la sfârșitul lumii. Vă iubesc mai mult decât propria Mea viață pe care, pentru voi, am sacrificat-o pe cruce. Contemplați-Mă pe cruce. Asupra Mea am luat toate păcatele voastre. Dar ultimul cuvânt nu a fost al morții pentru că am fost înviat și trăiesc veșnic. Pe toți cei care cred în Mine, îi voi învia în ultima zi. Veți trăi alături de Mine în fericirea eternă și Îmi veți vedea slava. Credeți și încredeți-vă în Mine! Vă binecuvântăm pentru aceasta, cu iubirea eternă a Inimii Mele în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt."

Confirmarea Scripturii: Luca 17, 24-35: 24 Aşa cum fulgerul strălucitor luminează de la un capăt la celălalt al cerului, aşa va fi Fiul Omului în ziua lui. 25 Însă trebuie mai întâi să sufere multe şi să fie respins de această generaţie. 26 Şi aşa cum a fost în zilele lui Nóe, tot aşa va fi în zilele Fiului Omului: 27 ei mâncau, beau, se însurau şi se măritau până în ziua în care Nóe a intrat în arcă; atunci a venit potopul şi i-a nimicit pe toţi. 28 La fel cum s-a întâmplat în zilele lui Lot: ei mâncau, beau, cumpărau, vindeau, plantau, construiau; 29 dar în ziua în care a ieşit Lot din Sodóma, a plouat din cer cu foc şi pucioasă şi i-a nimicit pe toţi. 30 Tot la fel va fi în ziua în care Fiul Omului se va arăta. 31 În ziua aceea, cine va fi pe acoperiş, iar lucrurile îi vor fi în casă, să nu coboare să le ia şi, tot aşa, cine este la câmp să nu se întoarcă înapoi! 32 Amintiţi-vă de femeia lui Lot! 33 Dacă cineva va căuta să-şi salveze viaţa, o va pierde; iar dacă cineva o va pierde, o va păstra. 34 Vă spun: în noaptea aceea vor fi doi într-un pat: unul va fi luat, celălalt va fi lăsat; 35 două femei vor măcina în acelaşi loc: una va fi luată, cealaltă va fi lăsată”.

https://jezusuzenete.hu/2021-aprilis-2-an-nagypenteken-az-ur-jezus/

Rugăciuni de exorcizare:

 Augustă Regină a cerului, Suverană, Stăpână a îngerilor, Ţie care de la Început ai primit de la Dumnezeu Puterea şi Misiunea de a zdrobi capul satanei, Îţi cerem, cu umilinţă să trimiţi Legiunile Tale sfinte pentru ca, sub ordinele Tale şi prin Puterea Ta, ele să-i urmărească pe demoni, să se lupte cu ei peste tot, să le înnăbuşe îndrăzneala şi să-i trimită înapoi in Abis. Preasfânta mea Mamă, trimite-Ţi îngerii să ne apere şi să-l alunge pe vrăjmaşul cel crud de la noi. Toţi Îngerii şi Arhanghelii Tăi Sfinţi să ne ajute şi să ne ocrotească. Amin.

O, bună şi duioasă Mamă! Tu vei fi pururea Iubirea şi Speranţa noastră. Sfinţi ,Îngeri şi Arhangheli, păziţi-ne şi apăraţi-ne. Amin.

Sfinte Arhanghele Mihail, apără-ne în luptă, ocrotește-ne împotriva răutății și curselor diavolului. Cu smerenie ne rugăm ca Dumnezeu să-l pedepsească, iar tu, Principe al Oștirilor Cerești, prin putere dumnezeiască afundă în iad pe satana și pe toate duhurile rele care rătăcesc prin lume căutând pierzania sufletelor. Amin.  

  Coboară, Duh Creator
 
 Coboară, Duh Creator,
În inimile tuturor;
Revarsă dar îmbelşugat
În cei pe care i-ai creat.
 
Noi ştim că eşti mângâietor,
Al harurilor dătător,
Izvor de viaţă, foc ceresc
Şi sfânt balsam duhovnicesc.
           
Prin şapte căi suprafireşti
Împarţi puteri dumnezeieşti,
Din inimi vina-ndepărtând
Şi har în ele aducând.
           
Simţirea să o-nnobilezi,
Cu inima s-o-nflăcărezi,
Călind cu foc nebiruit
Tot trupul slab şi ostenit.
           
Păzeşte-ne de cel viclean,
Ne du sprea-al păcii sfânt liman;
Îndrumă-ne prin harul tău
Să ne ferim de orice rău.
           
Ajută-ne, noi te rugăm,
Ca-ntotdeauna s-adorăm
Şi să iubim cu foc nestins
Treimea cea de necuprins.
           
Mărire Tatălui ceresc
Şi Fiului dumnezeiesc
Şi ţie, Duh mângâietor,
Acum şi-n vecii vecilor.    

3 comentarii: