vineri, 2 aprilie 2021

′′DUMNEZEU ÎȘI ANUNȚĂ INTERVENȚIA PENTRU SALVAREA FIILOR SĂI" - Carbonia, 29.03.2021

Iată-Mă din nou la voi, o, oameni!

Timpul este deja aproape de venirea Mea, Soarele arde de iubire pentru copiii Lui, Raiul sărbătorește deja unirea cu voi, cei care ați spus ”Da” Dumnezeului vostru Iubire. Viața pe acest Pământ este acum încheiată pentru copiii lui Dumnezeu.

Vântul suflă puternic, totul a început, bătălia va deveni acum aprigă, dar Dumnezeu își va ridica copiii. A venit ceasul înălțării voastre către Mine, dragii Mei copii, mari vor fi darurile pe care le veți dobândi în Mine.

IATĂ, DUMNEZEU ÎȘI ANUNȚĂ INTERVENȚIA PENTRU SALVAREA COPIILOR SĂI, APOI, ACEST PĂMÂNT SE VA PRĂBUȘI ÎN MÂINILE SATANEI. Păcat! Păcat de cei care nu au vrut să asculte apelurile Mele de convertire, pentru cei care, în ciuda semnelor, s-au întors de la Dumnezeul lor Iubire pentru a urma minciuna.

Această omenire va fi în curând paralizată, nu va mai avea niciun ajutor din Rai,... va cădea în disperare când își va da seama că și-a pierdut viața.

Dumnezeu v-a chemat să vă întoarceți la El, Maica Sa a apărut în multe locuri ca să vă cheme la convertire, dar degeaba a fost harul Său pentru mulți care au batjocorit-o și pe Ea, Preaiubita Mea Mamă!

Ce dezastru va veni asupra acestor copii ai Mei! Durerea pe care o vor avea va fi insuportabilă atât de mult încât își vor dori moartea! AU DISPREȚUIT MILOSTIVIREA MEA, NU AU VRUT SĂ FIE MÂNTUIȚI, AU SUSȚINUT CĂ LUCRURILE LUI DUMNEZEU ERAU DE DOMENIUL TRECUTULUI, CĂ MIROSEAU A MUCEGAI,... CĂ AUTORUL VIEȚII ȘI-A PIERDUT PUTEREA , CĂ ′′ȘTIINȚA′′ A DOBÂNDIT PUTEREA ÎNLOCUINDU-L PE DUMNEZEU CREATORUL.

Îmi întorc privirea asupra voastră, suflete negre!... Voi care nu vreți să Mă recunoașteți ca fiind Dumnezeul vostru!... Voi care Îmi disprețuiți Puterea!

ATENȚIE, O, OAMENI, TUNETUL PE CARE ÎL VEȚI SIMȚI ACUM VA FI SEMNUL SFÂRȘITULUI VOSTRU!

Lansez fulgerul aprins de iubire pentru a vă întoarce inimile voastre reci, împietrite de păcat,... Mă veți recunoaște? MISERUM EST!(ÎNDURĂTOR ESTE!)

Adio! Adio celor care s-au făcut Dumnezeu pe Pământ!

Adio celor care au vrut sa îi ia locul!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5201585953216832

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu