joi, 8 aprilie 2021

DOAR CEI CARE VOR AVEA PUTERE ȘI CREDINȚĂ SE VOR MÂNTUI - Trevignano Romano, 30 martie 2021

 Mesaj de la Isus.

Iubiți copii, nu vă temeți pentru că și Eu am fost prigonit înaintea voastră și vă rog să nu spuneți că Eu am fost Fiul lui Dumnezeu și am putut îndura toată suferința. Nu e așa, am simțit în carnea Mea ca și în inima Mea toată durerea și întunericul lumii pentru că am fost întrupat pentru asta.

Încredințați-Mi Mie totul, ancora unică a mântuirii, vă voi ține de mână și vă voi elibera de suferință punându-le pe umerii Mei și ducându-le cu Mine spre Calvar.

Vă rog cu dragoste infinită să nu Mă abandonați pe Mine si pe Maica Mea sfântă, care cu multă smerenie, încă stă în mijlocul vostru, suferința vă va fi răsplătită.

Vă rog să vă ajutați frații ca nu cumva să cadă în pierzare, și dacă numai unul dintre frații voștri va fi salvat, va fi sărbătoare în cer.

Nu vă părăsesc, priviți crucea și tot ce presupune ea, aveți milă de Isus al vostru care vă înțelege și suferă atât de mult.

Din păcate, omul este atacat de cel mai frumos înger care s-a răzvrătit împotriva lui Dumnezeu, numai cine va avea putere și credință va fi salvat; acest mesaj este pentru tine, Gisella, și toți frații Mei aleși de Mine, nu lăsați răul să vă întunece mințile.

Eu sunt cu voi și vă binecuvântez în numele Tatălui, în numele Meu și al Sfântului Duh, amin.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5208168175891943 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu