luni, 5 aprilie 2021

LĂSAȚI CERUL SĂ VĂ CĂLĂUZEASCĂ – Carbonia, 31.03.2021

Floare de grâu sunt Eu!

Fiilor, rămâneți împreună cu Iubirea pentru a fi iubire în Iubire!

Iubirea Mea este infinită,... Firea Mea Dumnezeiască vă cuprinde la Sine; nu vă îndepărtați de Mine, nu respingeți Iubirea Mea pentru voi, Eu doresc cu ardoare să vă fac fericiți în Mine, să vă dau din Mine, să Mă împărtășesc vouă :... NU PUNEȚI GÂNDURI NEGATIVE ÎN VOI, DAR ÎMBRĂȚIȘAȚI-MĂ ȘI IUBIȚI-MĂ CUM VĂ IUBESC EU.

În curând veți vedea tot ce v-am anunțat prin adevărații Mei profeți, DAR NU VA FI SFÂRȘITUL, deoarece aleșii Mei vor trebui să lucreze pe Pământ pentru a recupera ceea ce este pierdut.

VĂ ROG SĂ NU MAI GÂNDIȚI CU MINTEA VOASTRĂ PĂMÂNTEASCĂ, LĂSAȚI CERUL SĂ VĂ CĂLĂUZEASCĂ,...FĂRĂ A SPUNE "DAR..., NICI DACĂ". Lăsați-vă în seama Mea, susțineți-Mă în această ultimă Lucrare pământească în dragoste și caritate și nimic nu veți pierde din cauza Mea, mai mult, veți câștiga însutit din tot ce veți face pentru Mine.

Mergeți fără ezitare, timpul care rămâne la dispoziție este scurt, lucrați pentru Mine, întindeți-vă mâinile în scopuri caritabile la cererile Mele și ca prin minune, veți ști Imensitatea Mea.

Vă îmbrățișez la Pieptul Meu, vă duc cu Mine, lucrați cu toată dragostea pentru Dumnezeul vostru Iubire,... e timpul pentru lucruri noi în Iubire, întoarceți-vă privirea către Cel Preaînalt și grăbiți-vă la chemarea Lui de iubire.

Amin!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5222942227747871

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu