marți, 1 iunie 2021

A SOSIT CEASUL! MAMA ÎNDURERATĂ SE VA PREZENTA ÎN FAȚA ÎNTREGII OMENIRI! CU LACRIMILE EI DE SÂNGE, VA ANUNȚA EVENIMENTUL DEZASTRUOS CARE URMEAZĂ SĂ LOVEASCĂ PĂMÂNTUL - Carbonia, 26.05.2021, ora 17:00

Preasfânta Maria: Ce har, copiii mei, ce har pentru voi! Iată-mă, mantia mea vă acoperă și vă apără de rău.

EVENIMENTUL DUREROS CARE URMEAZĂ SĂ AIBĂ LOC PE PĂMÂNT VA FI DISTRUCTIV. Toți cei care nu au acceptat strigătul de mântuire al Iubirii lui Dumnezeu se vor afla într-o stare de suferință.

Copiii mei, acesta este adevărul, ceea ce vă spun nu este pentru răul vostru, ci pentru binele vostru. Nu vreți să-L ascultați pe Dumnezeul vostru pentru că există un alt dumnezeu în mijlocul vostru, există un dumnezeu al morții pe care îl venerați, îl adorați și îl urmați, un dumnezeu care în curând vă va lua cu el acolo unde nu veți mai vedea niciodată lumina, unde suferința este eternă, acolo veți arde în focul durerii, vă veți sufoca în păcatele voastre.

Sărmanii mei copii, asta este ceea ce ați ales, ați preferat să slujiți unui dumnezeu al morții în locul unui Dumnezeu al vieții veșnice.

Mantia Mea este deschisă peste copiii Mei, ei sunt adăpostiți în Mine, prețioși în ochii Mei sunt micuții Mei, copiii Mei, îi voi păzi cu puterea unui leu! Eu, Maica Sfântă, Fecioara Preacurată, Maica lui Dumnezeu și Maica voastră, vă voi lua în Mine, vă voi ridica din toate furtunile, nimic rău nu ți se va întâmpla, pentru că Dumnezeu a preferat binele tău.

IISUS: Italia este pe cale să intre în marele necaz! Durerea pentru italieni nu se oprește aici, ci începe acum! Italia va fi complet dezmembrată și vândută inamicului. Falsul profet a decis să-și pună semnătura:  O ALIANȚĂ DEFINITIVĂ CU DUȘMANUL. Antihristul este deja în casa lui Dumnezeu și stă pe tronul lui Petru, sărmana Italie! Biata Mea Biserică a căzut în mizeria Satanei! Preoții Mei au îmbrățișat minciuna, au respins iubirea lor de Dumnezeu.

ISUS NU MAI ESTE ÎN BISERICI, COPIII MEI, TABERNACOLUL ESTE GOL DE SINE, ...ISUS NU SE POATE UNI CU SATANA!

Dar pentru încă puțin timp Satana va mai domni în Biserică, căci din Ceruri va coborî din nou Fiul Omului și totul va radia de Lumină și totul se va întoarce la Lumină.

Biserica va străluci în Iubirea lui Dumnezeu, se va întoarce la Creatorul ei și Îl va urma în fidelitate absolută, ...preoții ei, NOII SĂI PREOȚI, vor fi veșnic credincioși Iubirii lor de Dumnezeu.

Copiii Mei, acum întoarceți-vă privirea în sus și așteptați semnul, totul este iminent. Când va veni semnul, va fi momentul alegerii finale; omul care îl va refuza va fi sufocat de rău, ...și va fi cuprins de plâns și scrâșnire de dinți.

A SOSIT CEASUL! MAMA ÎNDURERATĂ SE VA PREZENTA ÎN FAȚA ÎNTREGII OMENIRI...

CU LACRIMILE EI DE SÂNGE,  VA ANUNȚA EVENIMENTUL DEZASTRUOS CARE URMEAZĂ SĂ LOVEASCĂ PĂMÂNTUL.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă și postiți, îndepărtați-vă de lucrurile lumii, nu vă mai gândiți la lucrurile acestui pământ, CONVERTIȚI-vă, copiii Mei, CONVERTIȚI-VĂ! Mare va fi durerea prin care va trece această umanitate dacă nu se va întoarce la Dumnezeul ei Creator.

Eu, ca Mamă a lui Isus și Mamă a voastră, vă cer cu umilință să vă întoarceți la Tatăl vostru, să vă întoarceți să îmbrățișați Sfânta Evanghelie a lui Isus și să o trăiți pe deplin, vă cer să vă întoarceți la Cuvântul lui Dumnezeu și să-L urmați pe Dumnezeu, nu pe Satana!

Pământul este deja învăluit în întuneric, acum semnele se vor manifesta și vor fi multe, se vor succeda unul după altul, tot ceea ce v-au anunțat profeții de ieri și de azi se va manifesta.

Copiii mei, sunteți pe cale să intrați în cuptorul de foc și voi nu vă îngrijorați, continuați să sperați la schimbare, ...aveți iluzia că totul va reveni la normal, dar nu va fi așa, lumea este în ghearele otrăvii lui Satana.

Isus își cheamă copiii înapoi la Sine, îi binecuvântează în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh și continuă să-i marcheze pe ai Săi cu semnul crucii pe frunte și așteaptă convertirea celor din urmă, a celor întârziați, pentru a-i salva.

Haideți, nu mai este timpul să vă jucați, jocurile s-au terminat, sunteți pe cale să intrați în marele întuneric, nu vă lăsați găsiți nepregătiți ca să nu înnebuniți, copiii mei.

Îmi întind mâinile și brațele mele spre voi, vă așez la pieptul meu și mă bucur cu iubirea lui Dumnezeu, din pieptul meu curge iubirea Fiului meu Isus, și se va transmite oricui se va lăsa îmbrățișat de mine.

Ora este acum! Totul este realizat! Asaltul este pregătit!

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

*

*

Myriam: dictarea se oprește, se face liniște, dar mesajul nu s-a terminat, simt încă prezența Sfintei Fecioare și nu întârzii să o aud spunând: ...iată cuvântul ei:

PRESFÂNTA MARIA: UN NOR DE FOC VA COBORÎ DIN CER!

O MINGE DE FOC ESTE PE CALE SĂ LOVEASCĂ PĂMÂNTUL, COPIII MEI, ESTE PURIFICAREA! DAR MULȚI DINTRE VOI NU SUNTEȚI PREGĂTIȚI, COPIII MEI!

Acestea sunt ultimele vremuri, ultimele acte prin care veți trece pe acest Pământ în aceste condiții. Totul se va transforma în curând, iar durerea va fi mare pentru cei care nu s-au pregătit.

Cere-ți iertare repede! ...cere-ți repede iertare!!!

Îngenuncheați în fața Crucifixului, cereți iertare, iertare, iertare pentru păcatele voastre, pentru nenorocirile voastre infinite, pentru atrocitatea care domnește în această lume din cauza omului care s-a vândut dușmanului, Satanei.

Vă iubesc, vreau să vă salvez pe toți, vreau să vă iau pe toți sub mantia Mea; ...veniți, Eu vă voi proteja. Intrați în Chivot, Eu sunt noul Chivot, copiii Mei, ...noul Chivot! Vă voi adăposti pe toți în Mine dacă vă decideți să Îl alegeți pe Fiul Meu Isus în locul lui Satana!

Deschid ușile! ...Vă deschid Mantia Mea și vă deschid Pieptul Meu! ...Nu spuneți nu, lăsați-vă salvați. Ștergeți lacrimile acestei Mame care vă iubește atât de mult, ca eu să vă șterg LACRIMILE VOASTRE CARE VOR FI AMARE dacă nu luați decizia de a vă întoarce la Dumnezeul vostru al Iubirii, lacrimi amare pe care va trebui să le vărsați.

Lăudat să fie Iisus Hristos.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/5505708136137944

Un comentariu: