joi, 3 iunie 2021

ZILE TERIBILE VOR VENI ACUM ASUPRA ACESTEI OMENIRI ÎNCĂPĂȚÂNATE - Carbonia, 29.05.2021, ora 4:58 p.m.

 Adevărul este numai în Isus Cristos, Cel care a creat totul: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, ...Preasfânta Treime.

Bucurați-vă, stele ale iubirii, pentru că Iubirea vine să vă îmbrățișeze, fiți gata cu șoldurile încinse, încălțămintea în picioare și cu toiagul în mână.

Tunetul va izbucni din Cer pe Pământ și întunericul va veni peste tot, iar cei care nu L-au urmat pe Dumnezeul Iubirii, Isus Cristos Domnul, cei care și-au pus viața în mâinile lui satana, vor fi disperați.

Lumea mi-a furat fiii, Lucifer a fost viclean, a reușit să-i seducă pe oameni, a reușit să-i îndepărteze de Mine.

În ciuda apelurilor cerești continue, a apelurilor Sfintei Fecioare, a lui Isus și a profeților trimiși de Dumnezeu pentru a anunța Adevărul, omul continuă neîntrerupt drumul său spre însuși distrugerea lui totală.

Lacrimile de Sânge ale lui Isus și ale Mariei au udat deja Pământul, fiii Mei! Atât de mult sânge este vărsat pe acest Pământ de către cei nevinovați, cei care sunt folosiți în scopuri rele de către cei puternici ai Pământului care nu vor nimic mai mult decât să ajungă să fie din ce în ce mai mari, DAR, .... MAI MARI DECÂT CE? În curând totul va fi distrus și ei vor fi primii care vor pierde totul, vor fi primii care vor pierde toată puterea, banii, dar mai ales sufletul!

Ați ajuns în punctul zero, oamenilor, ați reușit să distrugeți tot ce este bun, l-ați înălțat pe satana! Răul persecută această Omenire și tot ceea ce aparține acestei lumi.

VOCEA LUI DUMNEZEU STRIGĂ CONVERTIRE, O, OAMENI! El vă cere să vă întoarceți rapid la Iubire, să respectați Legea lui Dumnezeu, să respectați Poruncile lui Dumnezeu, să trăiți o viață în sfințenie. Pocăiți-vă în acest timp, înainte de a se întâmpla ceea ce nici măcar nu vă așteptați, pentru că atunci nu veți mai avea șansa de nimic.

AVERTISMENTUL ESTE APROAPE ASUPRA VOASTRĂ, FIII MEI, dacă nu vă convertiți înainte ca acest lucru să se întâmple, veți avea de suferit pe această Planetă, transpirând sânge, veți suferi ceea ce ați meritat, ceea ce ați ales pentru voi înșivă în locul Binelui.

Armamentul dușmanilor este pregătit, în curând va fi un mare masacru, în fiecare colț al Pământului se va auzi tunetul bombardierelor cu rachete!

Acest Pământ este pe cale să fie învăluit de focul care va izbucni nu numai din pământ, ci și din cer. Nu vă imaginați ce urmează, fiii Mei. Lacrimile pe care le varsă Isus și Maria, LACRIMI DE SÂNGE, nu sunt un joc, ci durerea profundă pentru pierderea voastră, pentru felul în care mergeți! Isus și Maria își văd fiii căzând în mâinile mizerabile ale dușmanului infernal, le văd deja căderea în iad, le aud deja strigătele adânci de durere, dar nimic nu va mai fi posibil atunci, pentru că alegerile au fost deja făcute.

TIMPUL CARE VĂ RĂMÂNE LA DISPOZIȚIE ESTE DOAR UN POCNET DIN DEGETE!

NU MAI ESTE TIMP, FIII MEI! ...NU MAI ESTE TIMP! POCĂIȚI-VĂ REPEDE!

LUCRAȚI PENTRU LUCRURILE BUNE, OFERIȚI-VĂ CU CARITATE DUMNEZEULUI VOSTRU IUBIRE, FIȚI IUBITORI ÎNTRE VOI ȘI DAȚI IUBIRE FRAȚILOR VOȘTRI.

Rugați-vă pentru dușmanii voștri, rugați-vă pentru acești oameni care au căzut acum în mâinile lui satana; acești copii nu au nicio intenție de a se pocăi și de a se întoarce la Isus, ...de a se întoarce la Iubirea lui Dumnezeu, ...de a se întoarce în brațele Mamei lor Cerești, cuvântul lor este în satana, ...ei au pierdut totul, au pierdut totul! Bieții Mei copii!

LUNA SÂNGERIE ESTE UN SEMN FOARTE IMPORTANT AL ACESTOR VREMURI. VA PLOUA SÂNGE DIN CER PE PĂMÂNT, PĂMÂNTUL VA FI UDAT DE SÂNGE! Atât de mulți vor fi martirii, atât de mulți vor fi oamenii care vor cădea, atât de mult sânge va fi vărsat pe această Planetă, foarte mult, fiii Mei, prea mult. Cu toate acestea, voi nu vă gândiți la nimic altceva decât la viitorul vostru pe acest Pământ, ...să puneți deoparte bani, ...făcându-vă casele din ce în ce mai frumoase,... alegându-vă cea mai frumoasă mașină. Fiii Mei, ...vă pierdeți timpul! Este doar o pierdere de timp.

Timpul pe care îl dedicați acestor lucruri puneți-l în rugăciune, îngenuncheați în fața Crucifixului și implorați, implorați cu adevărat intervenția lui Dumnezeu asupra voastră, implorați milostivirea Lui, implorați, fiii Mei, milostivirea lui Dumnezeu.

Mare va fi durerea pentru această Omenire, mare! Dar Cerul rămâne șocat în fața comportamentului omului, a indiferenței omului. În om nu mai există iubire, există doar răutate, otrava lui satana a înlocuit sângele din venele lor, a pus blesteme și nenorociri.

ÎNAINTE, RĂZBOINICI AI LUMINII! ÎNAINTE, FIII MEI!

...O, voi, cei care Îl urmați pe Isus Cristos prin Preasfânta Maria

Comântuitoare în Opera de mântuire;

...o, voi, care sunteți armata Ei credincioasă pe acest Pământ;

...voi! ...scoateți săbiile pentru că inamicul este acum în fața voastră;

...păstrați bine cuvântul lui Dumnezeu în inima voastră, din gura voastră să iasă cuvinte înflăcărate de iubire;

FORȚA VOASTRĂ SĂ FIE UN FULGER MORTAL ÎMPOTRIVA DUȘMANILOR VOȘTRI ÎN SABIA PE CARE O ȚINEȚI ÎN MÂINI: SFÂNTUL ROZARIU.

Zile teribile vor veni acum peste această Omenire încăpățânată, ...zile de mare durere pentru mulți, ÎNSĂ PENTRU ALȚII, va veni o nouă Primăvară, un nou Soare, o nouă Zi, intrarea într-o nouă viață: ...fericirea în brațele Mamei Cerești și ale Tatălui Creator! Veți avea harul de a cunoaște frumusețea Universului, de a vedea cu ochii voștri toată Creația lui Dumnezeu! Dragostea lui Dumnezeu! Caritatea lui Dumnezeu!

FIII MEI, VOI CARE SUNTEȚI ÎN INIMA MEA, VOI CARE SUNTEȚI SOLDAȚII MEI CREDINCIOȘI, VOI CARE LUPTAȚI PENTRU ADEVĂR, ...SUNTEȚI PE CALE SĂ FIȚI LUAȚI SUS! RĂPIREA VOASTRĂ ESTE IMINENTĂ! INIMILE VOASTRE SĂ FIE MEREU CURATE, MEREU ÎN CARITATE ȘI IUBIRE, DISPONIBILE LA CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, LA STRIGĂTUL DE IUBIRE AL DUMNEZEULUI VOSTRU CREATOR.

Fiii Mei, Cerul vă poruncește să iubiți! El vă poruncește caritate! Cerul vă îmbrățișează și vă acoperă cu El însuși. Fiți fermi în această chemare, fiți fermi în această misiune specială la care v-a chemat Dumnezeu.

Fiecăruia dintre voi v-a dat un dar, un dar care în curând va fi dezvăluit în ochii lumii, nu numai ai voștri, căci nici măcar voi nu-l cunoașteți; voi veți fi arătați lumii prin Iubirea lui Dumnezeu, veți fi oameni în Dumnezeu și veți fi mari în Dumnezeu! Inițiați în sfințenie, veți fi sfinți în Cel Sfânt și veți intra în lumea Lui, în Cetatea de aur.

Vă iubesc, vă binecuvântez și vă aștept mereu în iubirea fidelă pentru Mine.

ÎN NUMELE TATĂLUI ȘI AL FIULUI ȘI AL SFÂNTULUI DUH. AMIN.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5521115491263875&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu