vineri, 11 iunie 2021

ORA TUNĂ CU DISPERARE ÎN ACEST TIMP PENTRU CEI CARE S-AU ÎNDEPĂRTAT DE MINE - Carbonia, 05.06.2021, ora 16:47 - (a doua locuțiune).

Pe Dealul Bunului Păstor cu un grup de pelerini sicilieni.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

Ca și primii Mei apostoli, așa și voi!

Eu vă însoțesc pe acest drum dureros și vă conduc la înviere și la viața veșnică; vă învăț lucrurile lui Dumnezeu, vă unesc cu Mine și vă dau cheile Raiului.

Copii binecuvântați, o, voi care Mă urmați cu atâta iubire, vă spun cu adevărat: vă mulțumesc pentru că inimile voastre sunt atinse de Mine, de Dumnezeui Dragostei, de Mântuitorul vostru.

Fiți bucuroși, timpul vostru pământesc se termină aici, în curând veți intra în viața nouă, într-o dimensiune de iubire și fericire veșnică, veți avea din belșug de toate și veți fi în grațiile lui Dumnezeu. Dumnezeu Însuși vă va însoți în această călătorie și va locui cu voi, vă va umple de Sine, vă va hrăni cu Sine și vă va da din Sine.

Iubiți copii, o, voi care sunteți prezenți aici, și voi care Mă ascultați prin intermediul mass-mediei, sunteți cu toții în brațele Mele, voi toți care ascultați Cuvântul Meu în lume, îl acceptați și îl oferiți ca pe un dar fraților și surorilor voastre și familiilor voastre, vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, vă ridic la Mine și vă dau o viață nouă, o viață minunată în brațele Mele.

ORA TUNĂ CU DISPERARE ÎN ACEST TIMP PENTRU CEI CARE S-AU ÎNDEPĂRTAT DE MINE, pentru cei care nu vor să se întoarcă la Dumnezeul lor Creator, preferând astfel lucrurile acestei lumi, organizându-se pentru un viitor pe acest Pământ, un viitor care nu va veni niciodată, copiii Mei, nimic nu se va mai întoarce, nimic nu va mai fi la fel ca înainte, totul va fi într-un dezastru absolut, omul va pierde totul și va pierde orice putere, va pierde dacă nu se va întoarce la Dumnezeul său chiar și în ultima clipă pe care i-o voi acorda, își va pierde viața pentru totdeauna.

Uraganul morții este în curs de desfășurare, totul decurge conform planurilor dușmanului infernal, dar, nu M-au luat în calcul pe Mine, Dumnezeu este gata să intervină cu brațul Său, cu puterea Sa de unic Dumnezeu al Universului, pentru a extermina tot ce nu-i aparține.

Rămâneți în rugăciune, rămâneți uniți ca o familie, iubiți-vă unii pe alții, cereți-i haruri lui Dumnezeu, predându-vă lui Dumnezeu în iubire, în adevăr. Împărțiți totul, copiii Mei, împărțiți cu frații voștri, pământul nu va mai produce nimic în curând, totul va lipsi, faceți provizii de hrană și apă, aveți în casele voastre lumânări binecuvântate, chibrituri binecuvântate, ulei exorcizat, toate sacramentalele păstrați-le la îndemână, pentru că ceasul este pe cale să sune, totul va fi brusc, bulversarea va fi totală.

Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Săi și îi așteaptă pe toți la Sine, vrea să-i așeze pe toți în Inima Sa, vrea să-i aducă pe toți înapoi în Casa Sa de unde au venit. Ei au fost așezați pe acest Pământ pentru a deschide un nou drum în lupta împotriva dușmanului infernal, pentru a încheia planul de mântuire și apoi să se întoarcă acasă fericiți, adevărați soldați ai lui Dumnezeu.

Haideți, copiii Mei, bătălia este grea, dar veți reuși dacă veți sta alături de MARIA COMÂNTUITOAREA, căci ea vă va aduce la Mine, la Fiul ei Isus, victorioși, puri și imaculați în iubire.

Sunt pe cale să intervin, copiii Mei, pregătiți-vă casele: ...să existe un mic altar, să existe toate sacramentalele și să existe în voi o credință adevărată pentru a o primi pe Maria și pentru a-L primi pe Isus, fratele vostru mai mare, prietenul vostru, Dumnezeul vostru Creator, nu doar Mântuitor.

Suntem în ultimele clipe, credeți în ceea ce vă spun și fiți pregătiți pentru că tunetul este pe cale să se audă, va fi un lucru teribil pentru cei care nu s-au pregătit pentru că se vor găsi dezorientați și vor muri de durere.

Eu sunt cu voi, sunt cu voi pe acest deal, sunt cu voi în casele voastre, sunt cu voi toți cei care Mă ascultați, sunt cu voi toți cei care sărbătoriți în inimile voastre iubirea voastră de Dumnezeu. Nu vă temeți de nimic, mergeți înainte, copiii Mei, cutreierați lumea, îmbrăcați-vă cu Lumină, numai cu Lumină, și rugați-vă pentru frații voștri, pentru cei care sunt departe.

Doresc să vă am pe toți în brațele Mele, doresc să merg cu voi pe noul Pământ, doresc să-Mi pun picioarele goale pe noile peluze verzi, împreună cu picioarele voastre, copiii Mei, vreau să vă văd alergând, dansând, bucurându-vă în această viață nouă, în această lume pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru copiii Săi de la început.

Aceasta este Lucrarea lui Dumnezeu, noua Creație pentru copiii Săi, noua viață în dragoste și fericire pentru totdeauna.

Haideți, dați-mi inima voastră, străduiți-vă pentru lucrurile lui Dumnezeu, renunțați la lucrurile lumii, asigurați-vă că aveți tot ceea ce v-am spus.

Fiți sfinți, copiii Mei, timpul veste gata să se înnoiască pentru copiii lui Dumnezeu. Amin

Vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

LĂUDAT SĂ FIE IISUS HRISTOS. SĂ FIE ÎNTOTDEAUNA LĂUDAT.

INIMILE SFINTE ALE LUI ISUS, MARIA ȘI IOSIF SĂ FIE LĂUDATE. ACUM ȘI PENTRU TOTDEAUNA.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5557858880922869&set=a.242597375782406

Un comentariu: