luni, 28 iunie 2021

COPIII LUI DUMNEZEU VOR FI TRANSFIGURAȚI ÎN DUMNEZEU - Carbonia, 23.06.2021, ora 16:07 - prima locuțiune

SFÂNTA MARIA: În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez pe voi toți, copiii mei, vă deschid Mantia mea și vă păstrez în mine.

Eu sunt cea care în curând va ajunge la voi, vă va lua de mână și vă va conduce la bătălia finală împotriva lui Satana.

Eu sunt cea care va veni la voi în persoană, în carne și oase, pentru a duce la bun sfârșit planul de mântuire desemnat de Tatăl.

Copiii mei, veți trece acum prin atâta durere pe acest Pământ, căci catastrofele vor veni una după alta din cauza păcatelor omului, din cauza NECONVERTIRII omului, care a decis să rămână în această lume și să urmeze zeul infernal, crezând că acesta îi va face multe daruri.

COPIII MEI, NU AȚI ÎNȚELES NIMIC! ...V-AȚI RĂTĂCIT! Vă veți pierde viața dacă nu vă pocăiți "ACUM", în acest ceas în care Isus este pe cale să își manifeste puterea în lume.

Strigă oamenii de pe pământ! ...strigă după intervenția divină!...strigă după mila Tatălui pentru cei care plâng, care suferă, care nu mai au nimic, pentru că omul nedrept îngenunchează această omenire, o înfometează, o ucide!

Copiii Mei, copilașii Mei, voi care sunteți aici astăzi pentru a asculta vocea Mea și voi care Mă ascultați prin intermediul mesajelor care se răspândesc în întreaga lume, ... vă spun tuturor, copiii Mei:

IUBIȚI-L PE ISUS, STAȚI ALĂTURI DE EL, NU VĂ CLĂTINAȚI ÎN CREDINȚA VOASTRĂ, TOTUL S-A TERMINAT DEJA, PĂMÂNTUL ESTE PE CALE SĂ-ȘI SCHIMBE ASPECTUL, COPIII LUI DUMNEZEU VOR FI TRANSFIGURAȚI ÎN DUMNEZEU!

Mergeți înainte cu curaj, copiii mei! Îmi unesc mâinile cu mâinile voastre, vă țin pe toți în Inima mea Imaculată și, cu puterea unui leu, vă voi apăra de atacurile celui rău. Amin

Să mergem înainte cu dragoste către Isus, în CERTITUDINEA victoriei noastre în El. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=5633376086704481&set=a.242597375782406

Un comentariu: