luni, 28 iunie 2021

BENEDICT AL XVI-LEA AȘTEAPTĂ VERDICTUL MEU – Carbonia, 23bis.06.2021, ora 16:45 - a doua locuțiune

 În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Hristos a Înviat din morți, El este Viu și vine în mijlocul vostru, El va anticipa întoarcerea Sa pentru copiii Săi.

Toată creația geme în starea de păcat, dar în curând Domnul va reînnoi fiecare lucru, Lumea Nouă va fi în frumusețea Atotputerniciei Sale.

Iubirea Lui este infinită, Milostivirea Lui este mare. Abandonați-vă Celui care vă iubește atât de mult, ...abandonați-vă Celui care v-a salvat, întoarceți-vă la Isus, Hristos Domnul.

CEREȚI-I HARUL CONVERTIRII, CEREȚI-I AJUTORUL! Intrați în dimensiunea Iubirii, ... abandonați lumea! Lumea aceasta este plină de mizerie, este condusă de Satana, ...întoarceți-vă la Cel care va face toate în cea mai mare dragoste.

Haideți, Cerul sărbătorește întoarcerea multor copii, dar încă mai așteaptă un rest; fiți voi cei care îi veți aduce la Dumnezeu pe acei copii care s-au pierdut în întuneric.

Rugați-vă, copiii Mei, și postiți, nu mai priviți la lucrurile acestei lumi, mergeți pe cărările ei indicând Cerul tuturor trecătorilor.

IUBIȚI COPII AI LUI DUMNEZEU, ÎMPREUNĂ CU VOI, ASTĂZI, PE ACEST DEAL, SĂRBĂTORESC ÎNCEPUTUL UNEI NOI ISTORII, ÎNCEPUTUL UNEI NOI ERE!

Cerul așteaptă pactul mizerabil pe care omul trebuie să îl facă cu Satana și, brusc, ca un trăsnet din senin, iadul va izbucni pe Pământ. Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă.

BENEDICT al XVI-lea AȘTEAPTĂ VERDICTUL MEU, EL AȘTEAPTĂ DRUMUL DE LA TATĂL LUI DIN CERURI, ...ASCULTĂ VOCEA LUI DUMNEZEU ȘI GEME PENTRU PĂCATELE ACESTEI UMANITĂȚI, ÎȘI OFERĂ JERTFA, VREA SĂ FIE O IMITAȚIE A LUI HRISTOS DOMNUL, ÎȘI IUBEȘTE DUMNEZEUL ȘI AȘTEAPTĂ CU NERĂBDARE MOMENTUL SĂ PRONUNȚE CUVINTELE FATIDICE: ... "ȘI IATĂ CĂ EL VINE!".

Zgomote de război, situații infernale sunt pe pământ. Această Umanitate se află în mizeria infinită a lui Satana. OMUL NU VREA SĂ SE CONVERTEASCĂ, el vrea să se bucure de lucrurile acestei lumi, ... el renunță la Viață!

Sufletul multor oameni este negru ca smoala, LUCIFER trăiește în aceste SUFLETE: ...Oameni adunați cu PROMISIUNI FALSE și puși în condițiile de a fi prizonieri ai SATANEI.

În aceste câteva ore rămase în această lume pentru a trăi în aceste condiții de păcat, Îmi chem copiii, îi chem înapoi pe cei pierduți, ...nu mai este timp, copiii Mei binecuvântați, cum trebuie să vă mai spun?

NU VEȚI AVEA UN VIITOR PE ACEASTĂ PLANETĂ, RĂUL A ÎNVINS! L-AȚI AJUTAT CU DA-UL VOSTRU: ... V-AȚI LEPĂDAT DE MINE PENTRU A URMA RĂUL. Ați băut din otrava lui, i-ați luat chipul, v-ați pus definitiv în mâinile lui, continuați în mizeria lui infinită, nu vă îngăduiți să vă opriți nici măcar o clipă pentru a asculta vocea lui Dumnezeu, a Dumnezeului vostru Creator: deja sunteți terminați, timpul vostru s-a terminat cu aceste ultime cuvinte ale Mele către voi. VOI TRECE PRIN FIECARE LOC ȘI VOI BINECUVÂNTA ACOLO UNDE VOI GĂSI CREDINȚĂ ȘI VOI BLESTEMA LOCURILE UNDE DOMNEȘTE SATANA.

Așa cum Ioan Botezătorul strigă în pustiu, Fiul lui Dumnezeu ca Om coborât din Ceruri vă anunță astăzi AVERTISMENTUL.

Astăzi Cerul a coborât pe Pământ, dar mulți dintre voi nu observați nimic, preferați să rămâneți în întuneric, nu vreți să vedeți Lumina.

Totul decurge conform planurilor Cerului, încă puțin, timpul este deja încheiat! Blestemați să fiți voi, oameni, care v-ați dat pe voi înșivă Satanei! ... Fiți binecuvântați, copiii Mei, voi care l-ați preferat pe Dumnezeul vostru Creator în locul lui Satana.

Dumnezeu Tatăl cu voi.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5633432020032221&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu