duminică, 13 iunie 2021

CONVERTIȚI-VĂ ȘI FIȚI PREGĂTIȚI PENTRU CEEA CE VA URMA - Trevignano Romano, 8 iunie 2021

Dragi copii, vă mulțumesc că sunteți aici în rugăciune.

Iubiți copii, vă cer adesea să fiți flăcări aprinse pentru lume, dar câteodată sunteți indiferenți. Copiii mei, așa cum Isus le-a spus apostolilor Săi: să vorbiți cu da, da, nu, nu; ce e mai mult vine de la Cel Rău.

Convertiți-vă și fiți pregătiți pentru ceea ce va urma. Iubiți copii, nu vă mai faceți griji atunci când sunteți în credință; raționamentul uman nu va ajunge niciodată să înțeleagă ceea ce Dumnezeu a pregătit pentru voi. Uneori vă privesc în timp ce căutați date și ore pe care numai Dumnezeu le știe, dar vreau să vă dezvălui un lucru: priviți în jurul vostru, chiar dacă vi se pare o coincidență, Eu mă asigur că vă apropii pe toți, amintiți-vă că nu este decizia voastră, ci a Mea.

Vreau ca toți copiii Mei iubiți să fie capabili să rămână aproape pentru a se ajuta unii pe alții pentru când va veni timpul și vreau să vă pun împreună pentru a lupta în ultima bătălie.

Copiii mei, Dumnezeu a pregătit totul pentru voi, ceruri noi și pământ nou, unde va fi seninătate și bucurie, bolile și plângerile vor dispărea și totul va fi rugăciune și iubire pentru Dumnezeu.

Acum vă las cu binecuvântarea mea sfântă, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, amin.

 

(Limbajul ambiguu ne face întunecați, de fapt, cu cât ne apropiem mai mult de lumină cu atât mai mare devine umbra, dar când noi suntem lumina, atunci întunericul va dispărea complet, asta ne face să înțelegem câtă greutate au cuvintele)

https://www.facebook.com/photo?fbid=5567006873341403&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu